Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:29
Piegus, ZieloneOliwki, rewelka, pati_zuzia, stars2345, Mi$ia26, emilka24, Madzisek, aannkkaa, Suerte, Mama-julka, Dżulia, lilianna, alicja_, Hashija, Ola_45, Matleena, justyna14, Pchelkaa, Chichibi, Klara87, aneczka1983, alisss871, MeGi2986, Madzia890722, akira, genoweffa, amos, Moniusia89, lips, kwiatakacji, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem przerażona!! Bylam na wizycie i moja Gabrysia ma juz 4 kg!! Lekarz odcieli pecherz plodowy od szyjki i w ciagu 4 dni powinno cos sie zaczac dziac a jak nie to na 10.12 mam skirowanie do szpitala :'( do tej pory bylam na luzie i sie nie balam, ale teraz jestem przerazona... jak ja ją wypchne z siebie? Ponacinajâ mnie jak nic
-
nick nieaktualnyRevelka gratulacje :* czekmy na więcej informacji, zdrowka :*
Inso jaka śliczna: o a te włoski no bajera :*
Siostra Antka acikk normalnie:D
Dziewczyny które nie urodziły musimy chyba grupę wsparcia stworzyć, bo ja chce juz tak urodzić i tak wszystkim zazdroszcze ze nie macie pojęcia...iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:
Dziewczyny które nie urodziły musimy chyba grupę wsparcia stworzyć, bo ja chce juz tak urodzić i tak wszystkim zazdroszcze ze nie macie pojęcia...
Jestem za!! Byle przetrwać do niedzieli a pozniej przysiady i bieganie po schodach:) -
nick nieaktualnyCoraz wiecej mamusiek a coraz mniej na forum sie udziela
ja jak patrze to chce juz tulic mojego uparciuszka tez i tak zazdroszcze dziewczynom ze szok ale przyjdzie i na nad czas
Hashija ale to zawsze +/- wiec moze nie miec tyle nie stresuj sie za wczasuMy kladziemy sie w niedziele chociaz nie mam skierowania( mam nadzieje nie dotrwac) i beda dzialac cos kolo wtorku srody
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:46
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Jestem przerażona!! Bylam na wizycie i moja Gabrysia ma juz 4 kg!! Lekarz odcieli pecherz plodowy od szyjki i w ciagu 4 dni powinno cos sie zaczac dziac a jak nie to na 10.12 mam skirowanie do szpitala :'( do tej pory bylam na luzie i sie nie balam, ale teraz jestem przerazona... jak ja ją wypchne z siebie? Ponacinajâ mnie jak nic
Bez kitu! Też bym się przerazila, ale pamiętaj, że może się okazać o pół kilo lżejsza.
A co to za sposób bo pierwszy raz słyszę o odcięciu pęcherza płodowego. Chyba nie bolało skoro nie napisałaś o tym -
nick nieaktualny