Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia powiem Ci ze na moje możliwości to za dużo nie bluzgalam
Maz teraz poszedł spac bo jeszcze dziś ostatnia nocka mu została mam wrażenie ze bardziej zajechany niż ja po tym porodzie ale mnie chyba adrenalina jeszcze trzyma
My sobie lezymy a on śpi i śpilekarki sie tu śmiały ze mnie bo po prysznicu tapetę nakladalam na te naczynka popekane
Że chyba sie bardzo dobrze czujeProsze nas zasypywac zdjeciami malego blondaska
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Acikk wielkie gratulacje normalnie w szoku jestem
ja za to mam ochotę tylko płakać dziś okazało się że siostra mojego męża postanowiła sobie że nas odwiedzi z mężem (szowinistą co mu trzeba usługiwać nie tylko żona ale każda kobieta w domu) i jej 5 dzieci i to od 18 grudnia do nowego roku i jak oni sobie to wyobrażają ja mam termin na 11.12 a wywołują po 20 jakby co no i 24 przyjeżdżają moi rodzice i bracia a mamy mieszkanie 3 pokojowe w tym jeszcze brat męża z nami mieszka. No chyba się załamię a oni nie rozumieją że ja będę po porodzie bądź przed że chce te pierwsze chwile spędzić z mężem, że nie będę miała siły na żadnych gości a tym bardziej ich bo mnie zawsze szlak trafia jak widzę jej męża a do tego oni świąt nie obchodzą to jak ja niby Wigilię i całe święta mam spędzić???? No chyba jakiś koszmar mi się śni(((((
wybaczcie za moje żale ale nie mam komu się wygadać a mój mąż to pewnie jak zwykle powie że nie może nic zrobić wkońcu to rodzina....ehh
Masakra! Powinniście im wybić to z głowy. Swoją drogą sami powinni wpaść na to, że potrzebujecie pobyć sami.
Dla męża to wy teraz jesteście najbliższą rodziną, więc skoro to dla niego rzecz święta to niech to wam okaże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:11
-
nick nieaktualny
-
Proszę misia chętnie pospamujepati_zuzia, Matleena, aannkkaa, lilianna, Beatrice, MeGi2986, Mi$ia26, Flakonik, Moniusia89, genoweffa, Suerte, fresa, aneczka1983, Piegus, Madzisek, Kourtney, justyna14, Dżulia, Klara87, kwiatakacji, lula.91, revvelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey
Ja dzisiaj później piszę bo byłam na wizycie, potem zakupy, obiad i pół dnia zleciało.
Acik - wielkie gratulacje, Antek zrobił Ci niespodziankę, śliczny z niego blondasek.
Matleena - a ten Twój promotor to jest świadomy że Ty w ciąży jesteś? mam nadzieję że po rozmowie już da Ci spokój.
Tinusia - to mieliście pecha, a ludzie to świnie, nawet nic mi nie mów, dzisiaj w biedronie dwóch facetów chciało się wepchać przede mną do kasy bo mają tylko jedną rzecz a potem jakaś baba, strasznie się wkurzyłam, już chyba nie wejdę do sklepu przed porodem.
U nas po wizycie oki, szyjka już zgładzona i rozwarcie mam na 1,5 cm, ale to podobno norma u kobiet które już rodziły takie rozwarcie no i Pani dr powiedziała że może się zacząć poród w każdej chwili a może jeszcze potrwać to 2 - 3 tygodnie. Kolejną wizytę mam za tydzień i wtedy będę miała KTG w końcu.
Mówiła też ujściu szyjki macicy, że zewnętrzne jest otwarte a wewnętrzne zamknięte, słyszałyście coś o tym bo ja pierwszy raz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Megi widać że Franuś przytył. I jak zwykle ma rozanieloną twarz
Widać że szczęśliwe dziecko.D
i tak dajemy mu z mezem tyle ciepla i milosci, ze musi byc szczesliwy
A wiecie co, wlasnie w rmfce lecialo Last Christmas, siedzielismy z mezem razem a maly u mnie na rekach i normalnie sie wzruszylismy, ze to juz takie realne, zaraz swieta i Franio spedzi je razem z namiFlakonik, Mi$ia26, Matleena, Madzisek, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Pierwszy raz widze blond noworodka i jeszcze takiego pieknego
acikk smialo spamuj fotkami. Ja juz chyba dosc wam tu spamilam ostatnimi czasy;)
Flakonik, MeGi2986, pati_zuzia, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa no i jest 2000stronka !
No to fotka moich dziewczyn. Przepraszam jeszcze raz za spaming
http://iv.pl/images/7255279262697990535.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:17
MeGi2986, pati_zuzia, Mi$ia26, Matleena, Moniusia89, alisss871, Pchelkaa, genoweffa, Suerte, aneczka1983, ZieloneOliwki, Madzia890722, Piegus, Madzisek, nikicia86, Kourtney, lilianna, justyna14, Monkey, Dżulia, Ola_45, lawendowa, aannkkaa, alicja_, Klara87, kwiatakacji, Patus_777, m@rzenie, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny