Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygenoweffa wrote:Mi$ia26 wrote:Wita. Sie jeszcze w dwupaku dzis ostatni raz wyspalam sie do godz 10.30 jutro szpital
I juz przynajmniej wiem ze wyjde z malym i na dniach bedziemy tulic z M nasze szczesci
/QUOTE]
Misia, dostałaś skierowanie do szpitala od swego gina? Jeśli tak, to jaki powód podaje?
Byłam dziś u swojej ginki i zasugerowała, żeby jutro podjechać do szpitala i naściemniać, że czuje słabsze ruchy dziecka, to może mnie przyjmą. -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Zapomniałam wczesniej napisać z tego wszystkiego,ze gratuluje następnym Mamusiom które urodziny po 1.12 bo mi czas wtedy sie zatrzymal
Hashija trzymam kciuki:D
Musze Wam powiedziec,ze humor mi wrócił i chyba Lena wyczula,ze Mama sie zdenerwowala.. Bo od rana non stop jest na solarium i grzecznie śpi.. Normalnie chociaż troche kamień z serca,ze sie naswietla. Malz siedzi caly czas ze mną od 10-20 takze tez ulgę przynosi i dużo pomaga i sie zajmuje. Ja póki co leze,nogi na ścianie i tak fajnie mi odchodzi opuchlizna takie super uczucie...
Edit
O tak sobie śpiulka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 14:20
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Megi twoj synus zawsze taki usmiechniety?
genoweffa, Ola_45, pati_zuzia, Marik, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszły polozne do mojej wspolokatorki i mówią jej ze ma sie zdrowi odżywiać po czym przyszła do niej bratowa swoją droga bez zeba jedynki z przodu i mówi do tak bratowej "te baby gadają ze mam sie zdrowi odżywiać a mi sie chce kurwa kurzyc a nie żreć"...
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Przyszły polozne do mojej wspolokatorki i mówią jej ze ma sie zdrowi odżywiać po czym przyszła do niej bratowa swoją droga bez zeba jedynki z przodu i mówi do tak bratowej "te baby gadają ze mam sie zdrowi odżywiać a mi sie chce kurwa kurzyc a nie żreć"...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Mama_Julka to chyba tylko tak na fotce bo w rzeczywistości to kruszyna,miała duży spadek i teraz moze dopiero wazy z 3500g.. A przy porodzie 3730g heh nie wiem co Oni tam Jej na wagę wrzucili po porodzie:p
Nie żartuj! Pamiętam, że mojego syna nawet gdybym zwinęła w kulkę to takiego uda by nie miał
Edit. Jak się urodził miał 3540 i nie był bardzo wysoki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 16:09
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny