Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Jej co chwile ktos przychodzi do tesciow i tekst a ty jeszcze nie urodzilas Matko Kacper wychodz bio ci dziadek nie kupi samochodzika
W głowę bym dostała od takiego gadania. No i focha strzeliła przy okazji - gość nie gość, ale masz człowieka w brzuchu, a nie jakiegoś zaprogramowanego robota.
Edit. Niech ten samochód będzie sterowany albo dronem przekupują - teraz dzieci wybredneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 13:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam musiałam i nie obiecuje ze to ostatni razaannkkaa, myszata92, Piegus, Matleena, ZieloneOliwki, fresa, Flakonik, genoweffa, MeGi2986, Ola_45, pati_zuzia, emilka24, Dżulia, nikicia86, Moniusia89, kwiatakacji, Madzisek, alicja_, lula.91, Klara87, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:
Przepraszam musiałam i nie obiecuje ze to ostatni razniedlugo i ja bede tu spamowac
Twoj synek przypomina mi mojego brata jak byl maly bo tez mial takie biale wloski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 13:26
-
Wody odeszly, maz dostal spida, synek odwieziony do babci i pomalu bedziemy sie zbierac do szpitala
Mi$ia26, myszata92, Piegus, ZieloneOliwki, Flakonik, iNso87, genoweffa, Suerte, MeGi2986, Ola_45, pati_zuzia, emilka24, Marik, Dżulia, Matleena, Moniusia89, kwiatakacji, Madzisek, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Wody odeszly, maz dostal spida, synek odwieziony do babci i pomalu bedziemy sie zbierac do szpitala
Jesteś na dobrej drodzeTrzymam kciuki żeby szybko i jak najmniej boleśnie było
Widzę, że dziewczynki robią wszystko żeby był poród on-line he he.Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już nic nie robie żeby małego wypedzic, poloze się i będę czekała!:p już normalnie mam dość sprzątania, zakupów itp.. Miałam zjeść jeszcze przed porodem krokiety z kapusta i grzybami, które tesciowa mi obiecała no i zjadłam. A teraz będę gnila i czekała aż coś się zadzieje:p nie wiem o co kaman, mały swiruje od rana, a ostatnio był taki spokojny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Wita. Sie jeszcze w dwupaku dzis ostatni raz wyspalam sie do godz 10.30 jutro szpital
I juz przynajmniej wiem ze wyjde z malym i na dniach bedziemy tulic z M nasze szczesci
/QUOTE]
Misia, dostałaś skierowanie do szpitala od swego gina? Jeśli tak, to jaki powód podaje?
Byłam dziś u swojej ginki i zasugerowała, żeby jutro podjechać do szpitala i naściemniać, że czuje słabsze ruchy dziecka, to może mnie przyjmą.