SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej co chwile ktos przychodzi do tesciow i tekst a ty jeszcze nie urodzilas Matko Kacper wychodz bio ci dziadek nie kupi samochodzika :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Jej co chwile ktos przychodzi do tesciow i tekst a ty jeszcze nie urodzilas Matko Kacper wychodz bio ci dziadek nie kupi samochodzika :)

W głowę bym dostała od takiego gadania. No i focha strzeliła przy okazji - gość nie gość, ale masz człowieka w brzuchu, a nie jakiegoś zaprogramowanego robota.
    Edit. Niech ten samochód będzie sterowany albo dronem przekupują - teraz dzieci wybredne :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 13:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego poszlam do pokoju i nie schodze na dol bo twierdza ze nie maja jeszcze okazji zeby robic pepkowe :/ Jeszcze chwila i dadza mi spokoj luzik bluzik :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Dlatego poszlam do pokoju i nie schodze na dol bo twierdza ze nie maja jeszcze okazji zeby robic pepkowe :/ Jeszcze chwila i dadza mi spokoj luzik bluzik :)

To niech piją za wyjściowe Kacpra :-D

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2ah5lra.jpg

Przepraszam musiałam i nie obiecuje ze to ostatni raz :D

aannkkaa, myszata92, Piegus, Matleena, ZieloneOliwki, fresa, Flakonik, genoweffa, MeGi2986, Ola_45, pati_zuzia, emilka24, Dżulia, nikicia86, Moniusia89, kwiatakacji, Madzisek, alicja_, lula.91, Klara87, m@rzenie lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacper ma wszystkich gdzies i chyba ciezko go przekonac ale niech probuja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    2ah5lra.jpg

Przepraszam musiałam i nie obiecuje ze to ostatni raz :D
    Nie przestawaj jaki on sliczny no zakochana jestem w blondasku :) niedlugo i ja bede tu spamowac :D Twoj synek przypomina mi mojego brata jak byl maly bo tez mial takie biale wloski :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 13:26

• Hashija Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wody odeszly, maz dostal spida, synek odwieziony do babci i pomalu bedziemy sie zbierac do szpitala

Mi$ia26, myszata92, Piegus, ZieloneOliwki, Flakonik, iNso87, genoweffa, Suerte, MeGi2986, Ola_45, pati_zuzia, emilka24, Marik, Dżulia, Matleena, Moniusia89, kwiatakacji, Madzisek, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija powodzenia trzymam kciuki :)

Hashija lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja we wtorek wieczorem byłam w biedronce na zakupach i maz krzyczał ze je wnioslam sama a ja do niego mowie "a co mi bedzie najwyżej urodze " :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Wody odeszly, maz dostal spida, synek odwieziony do babci i pomalu bedziemy sie zbierac do szpitala

Jesteś na dobrej drodze :-) Trzymam kciuki żeby szybko i jak najmniej boleśnie było :-D

Widzę, że dziewczynki robią wszystko żeby był poród on-line he he.

Hashija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nic nie robie żeby małego wypedzic, poloze się i będę czekała!:p już normalnie mam dość sprzątania, zakupów itp.. Miałam zjeść jeszcze przed porodem krokiety z kapusta i grzybami, które tesciowa mi obiecała no i zjadłam. A teraz będę gnila i czekała aż coś się zadzieje:p nie wiem o co kaman, mały swiruje od rana, a ostatnio był taki spokojny

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez postaram sie zdawac relacje albo kaze M pisac haha bo twierdzi ze niewie czy da rade byc ze mna caly czas no coz zmuszac nie bede :)

Acikk u mnie to nawet nie dziala ale jeszcze kilka dni no stress :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Misia ja we wtorek wieczorem byłam w biedronce na zakupach i maz krzyczał ze je wnioslam sama a ja do niego mowie "a co mi bedzie najwyżej urodze " :D
    I urodzilas haha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija, może jako pierwsza urodzisz równiutko w terminie :)
    Powodzenia :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    I urodzilas haha :)

I Ty tez juz urodzisz :D trzymam kciuki, a Madzia urodziła antka ??

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    I Ty tez juz urodzisz :D trzymam kciuki, a Madzia urodziła antka ??
    Miała pisać jak tylko będzie wiedziała co dalej :) Jak się nie odezwie po południu to napiszę do niej i dam znać co się dzieje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Kolorowe sny Franusia <3 :)
    ]

Uwielbiam go :* On zawsze się uśmiecha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:07

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ktos wie co z Madzia ???

Acikk pewnie ze urodze mam tyle pozytywnych emocji ostatnio ze nawet tesciowa ledwo moze popsuc mi humor :)

Acikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Wita. Sie jeszcze w dwupaku dzis ostatni raz wyspalam sie do godz 10.30 jutro szpital :/ I juz przynajmniej wiem ze wyjde z malym i na dniach bedziemy tulic z M nasze szczesci :)
    /QUOTE]

Misia, dostałaś skierowanie do szpitala od swego gina? Jeśli tak, to jaki powód podaje?
    Byłam dziś u swojej ginki i zasugerowała, żeby jutro podjechać do szpitala i naściemniać, że czuje słabsze ruchy dziecka, to może mnie przyjmą.

‹‹ 2017 2018 2019 2020 2021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ