X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej co chwile ktos przychodzi do tesciow i tekst a ty jeszcze nie urodzilas Matko Kacper wychodz bio ci dziadek nie kupi samochodzika :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Jej co chwile ktos przychodzi do tesciow i tekst a ty jeszcze nie urodzilas Matko Kacper wychodz bio ci dziadek nie kupi samochodzika :)

W głowę bym dostała od takiego gadania. No i focha strzeliła przy okazji - gość nie gość, ale masz człowieka w brzuchu, a nie jakiegoś zaprogramowanego robota.
    Edit. Niech ten samochód będzie sterowany albo dronem przekupują - teraz dzieci wybredne :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 13:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego poszlam do pokoju i nie schodze na dol bo twierdza ze nie maja jeszcze okazji zeby robic pepkowe :/ Jeszcze chwila i dadza mi spokoj luzik bluzik :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Dlatego poszlam do pokoju i nie schodze na dol bo twierdza ze nie maja jeszcze okazji zeby robic pepkowe :/ Jeszcze chwila i dadza mi spokoj luzik bluzik :)

To niech piją za wyjściowe Kacpra :-D

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2ah5lra.jpg

Przepraszam musiałam i nie obiecuje ze to ostatni raz :D

aannkkaa, myszata92, Piegus, Matleena, ZieloneOliwki, fresa, Flakonik, genoweffa, MeGi2986, Ola_45, pati_zuzia, emilka24, Dżulia, nikicia86, Moniusia89, kwiatakacji, Madzisek, alicja_, lula.91, Klara87, m@rzenie lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacper ma wszystkich gdzies i chyba ciezko go przekonac ale niech probuja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    2ah5lra.jpg

Przepraszam musiałam i nie obiecuje ze to ostatni raz :D
    Nie przestawaj jaki on sliczny no zakochana jestem w blondasku :) niedlugo i ja bede tu spamowac :D Twoj synek przypomina mi mojego brata jak byl maly bo tez mial takie biale wloski :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 13:26

• Hashija Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wody odeszly, maz dostal spida, synek odwieziony do babci i pomalu bedziemy sie zbierac do szpitala

Mi$ia26, myszata92, Piegus, ZieloneOliwki, Flakonik, iNso87, genoweffa, Suerte, MeGi2986, Ola_45, pati_zuzia, emilka24, Marik, Dżulia, Matleena, Moniusia89, kwiatakacji, Madzisek, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija powodzenia trzymam kciuki :)

Hashija lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja we wtorek wieczorem byłam w biedronce na zakupach i maz krzyczał ze je wnioslam sama a ja do niego mowie "a co mi bedzie najwyżej urodze " :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Wody odeszly, maz dostal spida, synek odwieziony do babci i pomalu bedziemy sie zbierac do szpitala

Jesteś na dobrej drodze :-) Trzymam kciuki żeby szybko i jak najmniej boleśnie było :-D

Widzę, że dziewczynki robią wszystko żeby był poród on-line he he.

Hashija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nic nie robie żeby małego wypedzic, poloze się i będę czekała!:p już normalnie mam dość sprzątania, zakupów itp.. Miałam zjeść jeszcze przed porodem krokiety z kapusta i grzybami, które tesciowa mi obiecała no i zjadłam. A teraz będę gnila i czekała aż coś się zadzieje:p nie wiem o co kaman, mały swiruje od rana, a ostatnio był taki spokojny

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez postaram sie zdawac relacje albo kaze M pisac haha bo twierdzi ze niewie czy da rade byc ze mna caly czas no coz zmuszac nie bede :)

Acikk u mnie to nawet nie dziala ale jeszcze kilka dni no stress :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Misia ja we wtorek wieczorem byłam w biedronce na zakupach i maz krzyczał ze je wnioslam sama a ja do niego mowie "a co mi bedzie najwyżej urodze " :D
    I urodzilas haha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija, może jako pierwsza urodzisz równiutko w terminie :)
    Powodzenia :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    I urodzilas haha :)

I Ty tez juz urodzisz :D trzymam kciuki, a Madzia urodziła antka ??

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    I Ty tez juz urodzisz :D trzymam kciuki, a Madzia urodziła antka ??
    Miała pisać jak tylko będzie wiedziała co dalej :) Jak się nie odezwie po południu to napiszę do niej i dam znać co się dzieje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Kolorowe sny Franusia <3 :)
    ]

Uwielbiam go :* On zawsze się uśmiecha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:07

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ktos wie co z Madzia ???

Acikk pewnie ze urodze mam tyle pozytywnych emocji ostatnio ze nawet tesciowa ledwo moze popsuc mi humor :)

Acikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Wita. Sie jeszcze w dwupaku dzis ostatni raz wyspalam sie do godz 10.30 jutro szpital :/ I juz przynajmniej wiem ze wyjde z malym i na dniach bedziemy tulic z M nasze szczesci :)
    /QUOTE]

Misia, dostałaś skierowanie do szpitala od swego gina? Jeśli tak, to jaki powód podaje?
    Byłam dziś u swojej ginki i zasugerowała, żeby jutro podjechać do szpitala i naściemniać, że czuje słabsze ruchy dziecka, to może mnie przyjmą.

‹‹ 2017 2018 2019 2020 2021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ