X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia26- trzymam kciuki.;)
    Jeju cudownie, jutro najpóźniej będziesz tuliła swoje maleństwo :). Zazdroszczę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to dzisiaj nie mam siły nawet sprzątać.. :/ co się schyle, to brzuch mnie zaczyna boleć

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 23:02

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Wita. Sie jeszcze w dwupaku dzis ostatni raz wyspalam sie do godz 10.30 jutro szpital :/ I juz przynajmniej wiem ze wyjde z malym i na dniach bedziemy tulic z M nasze szczesci :)

Acikk bosze co za patologia szkoda twgo biednego dzieciaczka i takie osoby posiadaja dzieci :/

Prosze trzymac od jutra za mnie kciuki zeby szybko albo sie cos zaczelo albo zeby oni zaczeli cos rpbic :)

Megi a Franus to ma jak zwykle Anielska minke ma slodziak :)
    Miałam narzekać na swój los, że mi ciężko z brzuchem, że od tego noszenia wpadam w depresję a Ty Misia naprawdę masz cierpliwość. Trzymam kciuki i mam nadzieję że u mnie też nie będą nadto zwlekać....

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzulia jutro to watpie bo z wywolywaniem beda czekac ale moze ze stresu szpitala samo sie zacznie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka1983 wrote:
    Miałam narzekać na swój los, że mi ciężko z brzuchem, że od tego noszenia wpadam w depresję a Ty Misia naprawdę masz cierpliwość. Trzymam kciuki i mam nadzieję że u mnie też nie będą nadto zwlekać....
    Oj az sama sie dziwie bo ja choleryk niecierpliwy jestem nawet spozniac sie nie lubie a tu takie opoznienie no ale nie mam na to wplywu najwazniejsze ze to juz za chwile najpozniej w srode beda wywolywac :)

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    To jeszcze musisz posłuchać "ona czuje we mnie piniądz" i "miód malina", koniecznie.

Dzięki, napewno posłucham.
    Gratuluję obibokowego :-D Gdybyś sama nie zaczęła na ten temat mówić to by się nie domyślili jak to faceci.

Misia trzymam kciuki za babcię :-)

Acikk z Twojej taktyki przekupstwa też skorzystam + disco polo powinno zadziałać :-D

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi, Franio jest przecudowny, wiecznie uśmiechnięty!! <3

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Dzięki, napewno posłucham.
    Gratuluję obibokowego :-D Gdybyś sama nie zaczęła na ten temat mówić to by się nie domyślili jak to faceci.

Misia trzymam kciuki za babcię :-)

Acikk z Twojej taktyki przekupstwa też skorzystam + disco polo powinno zadziałać :-D
    Co typ pilas i sie nie podzielilas ? To babcia Matleeny jest w zzpitalu ale milo ze o mnie myslisz :)

• emilka24 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje nowym mamusiom :)

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam u doktor i mała ma już 3300 i doktor mówi ze dojdzie do 4 kg Myślałam że urodzę przed świętami bo brzuch mnie tak pobolewał na dole a się dowiedziałam że szyjka ma prawie 4 cm i jak nie chce przenosić to mam się już brać za męza i pastowanie podłóg także się biorę za sprzątanie i za te podłogi skoro już mam się brać za wyganianie ;D
    PS serdecznie gratuluję nowym mamusiom

Mama-julka, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena trzyma kciuki za twoja babcie bedzie wszystko dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Co typ pilas i sie nie podzielilas ? To babcia Matleeny jest w zzpitalu ale milo ze o mnie myslisz :)

No właśnie nic nie piłam tylko odpisuje na to co przeczytałam przed szósta i na poprzedniej stronie patrzę, że babcia Matleny po itd... Ale mi się pomyliło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz myslalam ze zapodasz jakas niezwykla nazwe trunku ktory wypilas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w weekend,
    Gratulacje dla kolejnej Mamusi :)

Megi - słodziak przecudny jest z Franka :)

Ja też już bym chciała urodzić i tulić swojego synka, ale pocieszam się myślą że już przecież tylko 13 dni do tp, to na prawdę nie dużo, zleciało tyle miesięcy to i te 13 dni zleci szybko. :)

Moja córcia też była naświetlana po porodzie przez 3 dni, później jeszcze długo była żółta jak byłyśmy w domu, ale powoli samo zeszło.

Mam dziwne przeczucie że Michałek leży w poprzek brzucha bo od wczoraj czuję jego ruchy jednocześnie z prawej i lewej strony brzucha, ale mam nadzieję że tak nie jest i mi się tylko wydaje. Mam w czwartek wizytę znowu to zapytam się o to mojej Pani ginekolog, już nie mam żadnego usg przed porodem, ale zawsze mogę skoczyć jeszcze prywatnie i to sprawdzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 11:56

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja też się zabieram za robotę. Dzisiaj zaliczyłam już zakupy z mamą. Momentami ciężko było bo brzuch boli i mam takie dziwne uczucie jakby mi coś w kroku przeskakiwało (takie jakby klikanie przeskakującego stawu).
    Teraz w ruch idą pierniki i ciastka mikołajowe.

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena- dobrze, że z babcią wszystko w porządku!

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Gratulacje dla wszystkich nowych mam

Megi Franuś jest cudny :)

Acikk ciekawą masz współlokatorkę nie ma co ...

Matlenaa trzymam kciuki za babcię.

Ja dziś przystrajałam mieszkanie świątecznei na Mikołajki, akurat mąż w pracy to będzie miał niespodziankę jak wróci, prezenty Mikołajkowe popakowane, no i próbowałam przekupić małego piosenkami Świątecznymi, ale On ciągle uparcie myśli że wyjdzie przez brzuch tak mi na niego napiera :)

Matleena, MeGi2986, pati_zuzia lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    No juz myslalam ze zapodasz jakas niezwykla nazwe trunku ktory wypilas :)

To jednostka chorobowa głupotis niewyspanis. Za to trzymam kciuki za Kacpra żeby się pojawił na świecie przed środą :-)

Matlenaa ma dobre serce i wybaczy mi pomyłkę. Babcia jest już przytomna to napewno będzie dobrze :-)

Megi, a Franuś jak zwykle rozanielony...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 13:07

Matleena, MeGi2986 lubią tę wiadomość

• Hashija Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos sie zaczyna dziac. Zaczynam plamic na brazowo i czyba czop mi odchodzi.

Asiowa, Dżulia, Marik, ZieloneOliwki, genoweffa, Ola_45, emilka24, alicja_, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość

‹‹ 2016 2017 2018 2019 2020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ