Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Wita. Sie jeszcze w dwupaku dzis ostatni raz wyspalam sie do godz 10.30 jutro szpital
I juz przynajmniej wiem ze wyjde z malym i na dniach bedziemy tulic z M nasze szczesci
Acikk bosze co za patologia szkoda twgo biednego dzieciaczka i takie osoby posiadaja dzieci
Prosze trzymac od jutra za mnie kciuki zeby szybko albo sie cos zaczelo albo zeby oni zaczeli cos rpbic
Megi a Franus to ma jak zwykle Anielska minke ma slodziak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Miałam narzekać na swój los, że mi ciężko z brzuchem, że od tego noszenia wpadam w depresję a Ty Misia naprawdę masz cierpliwość. Trzymam kciuki i mam nadzieję że u mnie też nie będą nadto zwlekać....
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:To jeszcze musisz posłuchać "ona czuje we mnie piniądz" i "miód malina", koniecznie.
Dzięki, napewno posłucham.
Gratuluję obibokowegoGdybyś sama nie zaczęła na ten temat mówić to by się nie domyślili jak to faceci.
Misia trzymam kciuki za babcię
Acikk z Twojej taktyki przekupstwa też skorzystam + disco polo powinno zadziałaćMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Dzięki, napewno posłucham.
Gratuluję obibokowegoGdybyś sama nie zaczęła na ten temat mówić to by się nie domyślili jak to faceci.
Misia trzymam kciuki za babcię
Acikk z Twojej taktyki przekupstwa też skorzystam + disco polo powinno zadziałać -
nick nieaktualnyA ja byłam u doktor i mała ma już 3300 i doktor mówi ze dojdzie do 4 kg Myślałam że urodzę przed świętami bo brzuch mnie tak pobolewał na dole a się dowiedziałam że szyjka ma prawie 4 cm i jak nie chce przenosić to mam się już brać za męza i pastowanie podłóg także się biorę za sprzątanie i za te podłogi skoro już mam się brać za wyganianie
PS serdecznie gratuluję nowym mamusiomMama-julka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Co typ pilas i sie nie podzielilas ? To babcia Matleeny jest w zzpitalu ale milo ze o mnie myslisz
No właśnie nic nie piłam tylko odpisuje na to co przeczytałam przed szósta i na poprzedniej stronie patrzę, że babcia Matleny po itd... Ale mi się pomyliło... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w weekend,
Gratulacje dla kolejnej Mamusi
Megi - słodziak przecudny jest z Franka
Ja też już bym chciała urodzić i tulić swojego synka, ale pocieszam się myślą że już przecież tylko 13 dni do tp, to na prawdę nie dużo, zleciało tyle miesięcy to i te 13 dni zleci szybko.
Moja córcia też była naświetlana po porodzie przez 3 dni, później jeszcze długo była żółta jak byłyśmy w domu, ale powoli samo zeszło.
Mam dziwne przeczucie że Michałek leży w poprzek brzucha bo od wczoraj czuję jego ruchy jednocześnie z prawej i lewej strony brzucha, ale mam nadzieję że tak nie jest i mi się tylko wydaje. Mam w czwartek wizytę znowu to zapytam się o to mojej Pani ginekolog, już nie mam żadnego usg przed porodem, ale zawsze mogę skoczyć jeszcze prywatnie i to sprawdzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 11:56
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
No to ja też się zabieram za robotę. Dzisiaj zaliczyłam już zakupy z mamą. Momentami ciężko było bo brzuch boli i mam takie dziwne uczucie jakby mi coś w kroku przeskakiwało (takie jakby klikanie przeskakującego stawu).
Teraz w ruch idą pierniki i ciastka mikołajowe. -
Cześć
Gratulacje dla wszystkich nowych mam
Megi Franuś jest cudny
Acikk ciekawą masz współlokatorkę nie ma co ...
Matlenaa trzymam kciuki za babcię.
Ja dziś przystrajałam mieszkanie świątecznei na Mikołajki, akurat mąż w pracy to będzie miał niespodziankę jak wróci, prezenty Mikołajkowe popakowane, no i próbowałam przekupić małego piosenkami Świątecznymi, ale On ciągle uparcie myśli że wyjdzie przez brzuch tak mi na niego napieraMatleena, MeGi2986, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:No juz myslalam ze zapodasz jakas niezwykla nazwe trunku ktory wypilas
To jednostka chorobowa głupotis niewyspanis. Za to trzymam kciuki za Kacpra żeby się pojawił na świecie przed środą
Matlenaa ma dobre serce i wybaczy mi pomyłkę. Babcia jest już przytomna to napewno będzie dobrze
Megi, a Franuś jak zwykle rozanielony...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 13:07
Matleena, MeGi2986 lubią tę wiadomość