Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHa u mnie brzuch się stawia żadnego czopa bólu nic nie ma... U współlokatorki się zaczyna, już 5 cm rozwarcia i ze skurczami się męczy kilka dni i w dodatku ciągle rzyga...i tak podobno rzyga 9 miesięcy i jak w takim stanie rodzic, kobieta wygląda jak wrak...
-
nick nieaktualny
-
myszata92 wrote:Ha u mnie brzuch się stawia żadnego czopa bólu nic nie ma... U współlokatorki się zaczyna, już 5 cm rozwarcia i ze skurczami się męczy kilka dni i w dodatku ciągle rzyga...i tak podobno rzyga 9 miesięcy i jak w takim stanie rodzic, kobieta wygląda jak wrak...
bozium, jak czytam, to od razu jestem wdzieczna za moje ciaze... mam friki cholerne szczescie, ze nic mi nie doleag, nie wymiotowalam, wszystko ksiazkowo, zadnych dolegliwosci...aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevvik wrote:bozium, jak czytam, to od razu jestem wdzieczna za moje ciaze... mam friki cholerne szczescie, ze nic mi nie doleag, nie wymiotowalam, wszystko ksiazkowo, zadnych dolegliwosci...
Boże jak nudno tu w tych czterech ścianach -
aannkkaa wrote:Ja tez tak miałam aż jednego dnia moje ciśnienie postanowiło sobie skakać
Boże jak nudno tu w tych czterech ścianach
wyslac Ci jakas ksiazke?
Ja dzis sama w domu, moje kochanie w delegacji do czwartku, moge Ci towarzyszyc jak jestes sama:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevvik wrote:wyslac Ci jakas ksiazke?
Ja dzis sama w domu, moje kochanie w delegacji do czwartku, moge Ci towarzyszyc jak jestes sama:)! Mam dwa lozka wolne i nie chrapie
haha
No mojego też nie ma czeka na znak żeby pędzić do nas z Niemiec -
aannkkaa wrote:Tak chodź
! Mam dwa lozka wolne i nie chrapie
haha
No mojego też nie ma czeka na znak żeby pędzić do nas z Niemiec
ok, cholercia, to chrapanie mie pewnie zdekrydetuje, bo ja ostatnio (podobno) zaczela chrapac, ale to tylko pomowienia, nie wolno im wierzyc;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pati_zuzia wrote:Akira gratki
Ja mialam kilka lekkich skurczy ale tyle jak narazie. Laze po schodach I czekam na meza bo wyslalam go do sklepu. A w ogole to tak jakby mi mialo piczke rozsadzic zaraz I tylek haha... I ja chetnie dzis bym urodzila
moze podskoki pomogatrzymam kciuki
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Akira gratki
Ja mialam kilka lekkich skurczy ale tyle jak narazie. Laze po schodach I czekam na meza bo wyslalam go do sklepu. A w ogole to tak jakby mi mialo piczke rozsadzic zaraz I tylek haha... I ja chetnie dzis bym urodzilaoby cos ruszyło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny