Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Zastanawiam się co z Mama-julka, od wczoraj wieczór się nie odzywa...
Już piszę moja droga, że... jestem w dwupaku! Dziś labo (morfologia, mocz i zapłaciłam za Hcv), chciałam się coś dowiedzieć w.zusie, byłam po materiał na zasłony do pokoju małego. A w domu w czasie gdy robiłam obiad, mama umyła mi wszystkie okna. Potem wyprasowalam wszystkie ciuszki małego i mam przygotowane rzeczy do spakowania drugiej torby.
No i się zdziwiłam, że tyle stron do czytania
Akira GRATULUJĘ!!!
Pati-zuzia oby się rozkręciło -
nick nieaktualnyMama-julka już mnie nastraszyłaś że rodzisz tak wcześnie beze mnie!!
Orientujecie się co jest potrzebne do otrzymania becikowego, tego jednorazowego 1000zł ?
edit: Asiowa, lubię takie soczki, a likier jajeczny jeszcze bardziej... ;> mniaaaam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 20:45
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:"Mama-julka lubi tę wiadomość" o, żyje
Ledwo co żyję bo był to aktywny dzień od dawien dawna
Asiowa ja bym się nie zastanawiała i rodziła w wodzie jak jest możliwość.
Ktoś ze mną jutro wizytuje? Albo ma zebranie w szkole he he.
Chyba Dżulia albo Aannkkaa miała mieć wizytę -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Ledwo co żyję bo był to aktywny dzień od dawien dawna
Asiowa ja bym się nie zastanawiała i rodziła w wodzie jak jest możliwość.
Ktoś ze mną jutro wizytuje? Albo ma zebranie w szkole he he.
Chyba Dżulia albo Aannkkaa miała mieć wizytęi może wynajdę jakieś pierdoły w pudełkach żeby przyozdobić mieszkanie na święta, bo choinki w tym roku u mnie nie będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa robisz Kubusia sama?? Ja dzisiaj nigdzie nie mogłam dostać tych liści. Jutro zrobię drugie podejście. Ja dzisiaj odkurzyłam całe mieszkanie, wypastowałam parkiet w pokoju małej, poszorowałam mosiądze, zrobiłam pranie pościerałam obrazki zrobiłam obiad. Byłam w banku, zrobiłam wielkie zakupy w Lidlu i jeszcze byliśmy na zakupach i kupiliśmy mężowi kurtkę i jak tak w centrum handlowym patrzyłam na swoje odbicie to stwierdziłam że jestem już taka gruba że nie powinnam wychodzić i ludzi straszyć
Bo brzuch mam taki jakbym miała zaraz wybuchnąć I jestem padnięta na koniec. Jeszcze mąż sobie w Lidku harmonijkę wynalazł i teraz tak napierdziela że zaraz wścieklizny dostanę
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Mama-julka już mnie nastraszyłaś że rodzisz tak wcześnie beze mnie!!
Orientujecie się co jest potrzebne do otrzymania becikowego, tego jednorazowego 1000zł ?
edit: Asiowa, lubię takie soczki, a likier jajeczny jeszcze bardziej... ;> mniaaaam!
Wiem, że się bałaś, a raczej zazdresna byłaś, że mogę urodzić, a Ty se pijesz herbatężeby se przyspieszyć he he.
Przypomniałaś mi, że miałam iść do mopsu. A te jednorazowe becikowe to my dostaniemy?
Jenyy ale bym sobie dziabnęła takiego likieruDziś w Biedrze potłukły się zgrzewki z szampanem i wódką, ale wdychałam opary
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Mama-julka ja miałam wizytowac ale jesteśmy w szpitalu.
Brzuch się spina ale bez szału jutro mam buc na czczo tyle wiem bo weszła lekarka zapytała " wszystko okej dziewczyny ? " i wyszła taki obchód
super obchod ;p
jak sie czujesz?