X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik, czop to sobie może odchodzić jeszcze na długo przed, ale w końcu mam jakieś znaki przedporodowe nooo :D
    Zaczął mi troszkę twardnieć brzuch i troszkę pobolewa jak na @, chyba że już sobie wkręcam :D
    Poza tym- Acikk nie miała żadnych objawów, nic się nie działo i nagle urodziła, o! ;)
    Także może być różnie :)
    Taaak, znajoma całą ciążę piła kieliszek wina dwa razy w tygodniu... niby dziecię zdrowe, ale nigdy nie jest wiadomo jak to się odbije na przyszłość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:13

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro ide do lekarza. Wzielam juz pylargine 2godz temu

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    jeden? ile byś mi nie postawiła to bym wychlała :P ostatnio pozwoliłam sobie w towarzystwie na odrobinkę wina- tak na dwa łyczki rozrobionymi z wodą. Aaaale się delektowałam, pyszne było :P

No wiesz, nie chciałam tak oficjalnie bulwersować na forum publicznym z ilością kieliszków które z chęcią bym obaliła ;-)
    Na sam początek proponuję butelkę likieru :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Marik, czop to sobie może odchodzić jeszcze na długo przed, ale w końcu mam jakieś znaki przedporodowe nooo :D
    Zaczął mi troszkę twardnieć brzuch i troszkę pobolewa jak na @, chyba że już sobie wkręcam :D
    Poza tym- Acikk nie miała żadnych objawów, nic się nie działo i nagle urodziła, o! ;)
    Także może być różnie :)
    Taaak, znajoma całą ciążę piła kieliszek wina dwa razy w tygodniu... niby dziecię zdrowe, ale nigdy nie jest wiadomo jak to się odbije na przyszłość :)

Miałam przy pierwszym porodzie tak jak Acikk właśnie, znienacka mnie wzięło :-P A np. Alicji przez dłuższy czas odchodził czop. Czyli - reguły nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    No wiesz, nie chciałam tak oficjalnie bulwersować na forum publicznym z ilością kieliszków które z chęcią bym obaliła ;-)
    Na sam początek proponuję butelkę likieru :-D
    mnie na pewno nie zbulwersujesz, dobrze o tym wiesz :D

Flakonik, zrób sobie zimny okład bo zbyt duża ta temperatura jest..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, a swoją drogą to Alicja chyba dawno się nie odzywała?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    mnie na pewno nie zbulwersujesz, dobrze o tym wiesz :D

Flakonik, zrób sobie zimny okład bo zbyt duża ta temperatura jest..

Wiem, dlatego Cię wołałam bo dziewczyny oj kubuś oj kubuś, a tam lepsza rzecz obok w lodówce Asiowej :-D
    Najwyżej możesz wzdychać do swojego Kubusia w brzuchu :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka ja bym teraz ze 2 butelki obalila a tylko jak bym uparciucha w brzuchu nid miala :)

Ja bym sie nie napila niewiem ale przezorny zawsze ubezpieczony nigdy nie wiadomo co sie moze stac z dzidziusiem.

Flakonik uciekaj do lekarza bo lepiej dmuchac a zimne oby przeszlo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    no, a swoją drogą to Alicja chyba dawno się nie odzywała?

A wczoraj nie pisała czasami, że jest po spacerze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_zuzia i jak postepy ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    A wczoraj nie pisała czasami, że jest po spacerze?
    być może przegapiłam ;)

To też napisałam że kubuś pycha, ale likier lepszy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Mama-julka ja bym teraz ze 2 butelki obalila a tylko jak bym uparciucha w brzuchu nid miala :)
    .

To Ty myślisz, że jestem z brzuchem i ciągne alko ha ha. Jeszcze długo nie popiję - póki będę karmić :-/ A pomarzyć można ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam skurcze co 3 min I dali jeszcze raz ta tabletke I msm co min ale da sie zniesc. Najgorszr ze lezr pod ktg. A rozwatcie tylko na 4cm I czekamy na wody. Chetnie bym sie spac polozyla albo jak nie spac to wolalabym na pilce skakac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    być może przegapiłam ;)

To też napisałam że kubuś pycha, ale likier lepszy :D

To ja wiem, że jakby co to szkło w ruch by poszło ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka, Twoją porcję też wypiję w razie co, jak już będę mogła :P

Madzia, co u Was?

Moja sunia chyba coś przeczuwa, bo od kilku dni się dziwnie zachowuje a dzisiaj jest bardzo niespokojna. Jak coś mówię do męża to piszczy jakby gadała razem ze mną, a teraz łazi po całym pokoju i piszczy chociaż się załatwiła na wieczór. No i zaczęła sobie ścielić na łóżku łapą, a jak się kładzie to poprawia sobie nosem kołdrę ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:37

• Matleena Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:23

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Mama-julka, Twoją porcję też wypiję w razie co, jak już będę mogła :P

Madzia, co u Was?

O kurna, to może zamiast umawiać się na poród on-line to umówimy się na chlanie przez skype? Pisałaś, że będziesz krótko kp to napewno będziesz musiała pić moją porcję :-D

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena- taaaak!! to by było toooo!!
    Mama-julka dlatego proponuję wypić za Ciebie :P

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloneoliwki przeczucia psa to prawda i wychodzi na to, że 09.12.15 to będzie Twoja data :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Zieloneoliwki przeczucia psa to prawda i wychodzi na to, że 09.12.15 to będzie Twoja data :-D
    właśnie się zastanawiałam czy pies może wywróżyć :D
    Mąż by jednak pewnie wolał żeby to był piątek :P może być ten, może być następny, byleby piątek :D

‹‹ 2054 2055 2056 2057 2058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ