Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:właśnie się zastanawiałam czy pies może wywróżyć
Mąż by jednak pewnie wolał żeby to był piątekmoże być ten, może być następny, byleby piątek
Psy nie wróżą, ale mają instynkt i przeczucia.
Mężowie to Wam się udali - planują porody w określone dni - ale w sumie co im pozostało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:To że czuje to ja wiem nie od dziś, ale że aż tak?
Mam nadzieję że będzie dobrą ciocią, wiecie- przewijanie i te sprawy
a no Marik- temu piątek żeby móc pępkowe zrobić
Nie wiem jak z przewijaniem pójdzie, ale kupsztala z kilometra napewno wyczuje
Nasz pierworodny obrodził się w dzień powszedni i kto chciał to był na pępkowym. Także spoko loko - możesz rodzić w środę, a zawsze znajdzie się ktoś by to uczcić. Chyba że mężu musi rano przed pracą dmuchać w balonik ha ha.MamaMaiAnny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena, jeden to chyba mało. Mi takie glutki często wypadały w ciąży a nawet i przed bo ja zawsze mam dużo śluzu dlatego nie wiedziałam dziś czy to gęsty śluz czy co. Dzisiaj rano miałam najpierw kremową kulkę i obok takie coś jak gil..
a później przy praktycznie każdym podtarciu po siusianiu na papierze były gluty w brunatnym kolorze. Wyglądały mniej więcej tak jak te z grafiki google
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 23:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka a nie pijesz z brzuchem ja myslalm ze tankujesz rowno
<zart>
Nie no ZieloneOliwki zlituj sie bo i mnie wyprzedzisz a ja do czwartku mam urodzic
Matleena oj tam winko i papierosek to by byla mila chwila
Uciekam spac dziewczyny regeneruje sily a jutroMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvvik wyczekuje tego z utesknieniem.Nie moge patrzec jak mala cierpi.Dzisiaj polozna wazyla malo i od wyjscia ze szpitala mala przybrala juz kilo.Wtym tygodniu pobila rekor i jestem strasznie szczesliwa .Nie musze juz malej wybudzac na karmienie co 2,5 godz.w koncu sie obie wyspimy
i noe bede sie czuc jak zywy trup no i bede miala wiecej czasu na forum.
-
nick nieaktualnyMisia tankuje herbatki - łeeee. Ale jak będę mogła to sobie odbiję i pójdę w długą na tydzień z domu he he.
Matlenaa nocne porządki się szykują
Też idę spać, dziś tylko 5 godzin z hakiem spałam, a to dla mnie za mało, może dziś będzie lepiej. Dobranoc kobitki
A! Pati-zuzia mam nadzieję, że u Ciebie się na dobre rozkręciło albo jeszcze lepiej - że już tulisz synkaMamaMaiAnny, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
aneczka1983 wrote:Dziś jest mój termin porodu. Niestety nic się nie dzieje. Szyjka jest jaką była. Z M też niestety bez zmia n. Znów płaczę. Czuję się w potrzasku. Jestem już bardzo zmęczona.
Po badaniu u gin mam lekkie plamienie. Apetytu zero.
bedzie dobrze, malenstwu dobrze u Ciebie, to sie nie spieszy