Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
oj kochana, poczekaj urodzę, hormony wezmą górę i u mnie, na to nie ma mocnychEve_84 wrote:Justyna, chciałabym mieć takie "zdrowe" podejście jak Ty. Juz nie raz podnosiłas mnie na duchu, nawet o tym nie wiedząc

teraz mogę sobie pisać ale też będę płakać jak mi dziecko na solarium zabiorą, albo z bezsilność bo mleka mało, ale co tam jeszcze. Ale ciesze się, że choć teraz mogę doradzić komuś, wesprzeć, bo wiem że bywa ciężko.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyJeśli poród sam się rozpocznie to chciałabym w Pro Familii, jeśli trzeba będzie wywoływać to kładę się w 41tc do Gamety w Rzgowie.emilka24 wrote:Hehe
ja jestem z okolic z Justynowa
a w ktorym szpitalu bedziesz rodzila?
Takie mam plany, a wyjdzie w praniu
a Ty?
-
No ja jednak zdecydowalam sie w Matce Polce. Lezalam tam na podtrzymanie wiec juz tam rodze.ZieloneOliwki wrote:Jeśli poród sam się rozpocznie to chciałabym w Pro Familii, jeśli trzeba będzie wywoływać to kładę się w 41tc do Gamety w Rzgowie.
Takie mam plany, a wyjdzie w praniu
a Ty? -
nick nieaktualnyHyh. No to powodzeniaemilka24 wrote:No ja jednak zdecydowalam sie w Matce Polce. Lezalam tam na podtrzymanie wiec juz tam rodze.
Leżałam w MP tydzień i nigdy więcej 
edit: tzn. ja mam złe wspomnienia, ale nie jest powiedziane że nie będziesz porodu wspominać dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 16:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:jeny Mój Obsrajdek to wali co godzinę / półtora coś. a bąki puszcza jak stary...
Ha! To tak jak moj
wali kupska non stop
ale ja tam się cieszę ze nie ma problemów z brzuszkiem
dzisiaj po skończonym sprzątaniu puścił siura z przewijaka to pol podłogi zalał w swoim pokoju, maz chciał mierzyć odległość
niezła radoche z niego mamy
alicja_, Suerte lubią tę wiadomość
-
No ja tam lezalam 10 dni i nie moge narzekac to chyba zalezy od oddzialu. Dla mnie liczy sie ze wrazie czego to jednak tam maja ten sprzet i zaplecze. A poznalam tam dziewczyne ktora lezala tam pare miesiecy zeby tylko ratowac dzidzie.ZieloneOliwki wrote:Hyh. No to powodzenia
Leżałam w MP tydzień i nigdy więcej 
edit: tzn. ja mam złe wspomnienia, ale nie jest powiedziane że nie będziesz porodu wspominać dobrze
-
Pchelkaa wrote:Ratunku!!! Moja cora jak nie spi to caly czas na cycku
jak nie przystawie jej to placze, ale glodna nie jest bo ulewa. Smoka nie chce, wcale nie lapie go, probowalismy juz 3 firmy - nuk, avent, lovi
Pchelkaa niestety nie pomogę, moj wciąga wszystko jak odkurzacz cyca smoka butelkę swoje ręce i wszystko co mu się nawinie...
Spróbuj wsadzić jej smoczka i trochę przytrzymać "na chama" palcem ze tak powiem , może zalapieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 16:59
-
nick nieaktualnyA ja nadal nie urodziłam. Słonie krócej w ciąży chodzą

Na wizycie dowiedziałam się, że szyjka miękka i część pochwowa prawie zgładzona. Rozwarcie na 1,5 palca i to tyle. Jeśli do jutra nie urodzę,m to mam się zgłosić do szpitala.
A i jeszcze pokusiłam się o aktualne foto brzuszka. Teraz to już na pewno ostatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:13
Flakonik, dorciamw, emilka24, ZieloneOliwki, KASIAG24, justyna14, Matleena, Moniusia89, Madzisek, MeGi2986, Dżulia, lilianna, fresa, Mama-julka, lips, cytrynówka, kamenkaa, pati_zuzia, Klara87, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
oczywiście chciałam pogratulować nowym mamusiom 
Dziewczyny nierozpakowane Wy macie doła przedporodowego a ja mam poporodowego
Nie myślałam, że moja starsza córka będzie tak zazdrosna o malutką. Cały czas płacze, obraża się o wszystko i nie może pogodzić się z tym, że nie jest już tylko ona
I każdego dnia jest gorzej, już nie wiem jak sobie z tym radzić
teraz mam męża w domu więc każdą wolną chwilę spędzam z nią ale co ją zrobię jak on wróci do pracy?
-
nick nieaktualnyW dzien tak co 3,5-4godz.alicja_ wrote:Flakonik - W nocy Twoje dziewczynki jedzą co 5h, a w dzień co ile? Co 3?
Kiedy można przestać dziecko wybudzać w nocy i dać mu przesypiać całą noc bez jedzenia?
Wlasnie sie tez zastanawiam kiedy juz nie trzeba bedzie wybudzac.
Na dzien dzisiejszt pija tak po 80ml