Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myszata trzymam kciuki
Dziewczyny musze sie wam pozalic...man dzis jakiegos dola... Przeraza mnie mysl ze termin mam na swieta. Myslalam ze moze cos wczesniej sie ruszy zreszta moja gin tez jakos tak sadzila bo bylam przeciez w szpitalu na wstrzymaniu. A teraz nic. No niby mnie pobolewa w pachwinach ale no to nie to.Raz mialam taki bol brzucha mocny ale po japieli przeszlo. Boje sie ze w swieta nie bedzie takiej opieki w szpitalu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena,ja miałam iść do mojej siostry do sklepu dzisiaj, ale napisałam jej że nie przyjdę bo coś mnie brzuch pobolewa i nie chce mi się, to napisała "ok, jakby co to dzwoń"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:31
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemilka24 wrote:Myszata trzymam kciuki
Dziewczyny musze sie wam pozalic...man dzis jakiegos dola... Przeraza mnie mysl ze termin mam na swieta. Myslalam ze moze cos wczesniej sie ruszy zreszta moja gin tez jakos tak sadzila bo bylam przeciez w szpitalu na wstrzymaniu. A teraz nic. No niby mnie pobolewa w pachwinach ale no to nie to.Raz mialam taki bol brzucha mocny ale po japieli przeszlo. Boje sie ze w swieta nie bedzie takiej opieki w szpitalu.co ma być to będzie! a jak spytałam mojego lekarza-czyli ordynatora szpitala w którym rodzę czy tam na święta w ogóle ktośbędzie to spojrzał na mnie spod byka i powiedział głosem mikołaja "niestety ja będę"
Matleena, emilka24, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Oliwki ma najgorzej. Ale pociesz się tym, że może kielichem się podzielą?
Albo lepiej- ja kupię flachę i spakuję do szpitalnej torby, będziemy pić z położnymi na porodówce dla rozluźnieniajustyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Alicja mój Franek wychodząc ze szpitala 2 tyg temu jadł 47ml, w domu daliśmy mu 50ml i ładnie zjadał, po paru dniach daliśmy mu 55 ml, po kolejnych paru 60ml a teraz je po 65 ml i zdarzyło się że to było za mało. Mały je średnio co 3-3.5h, czasem sam się wybudza a czasem wybudzam go zmianą pieluszki i tak zjada. W nocy niestety dłuższych przerw nie mamy. Wczoraj Franio ważył 3200KG także 560g w ciągu 2 tyg i uważam że to ładny przyrost.
Flakonik przy mleku mm to dzieci robią czasem co 2 dni kupkę i niby to normalne. Mój robi 2-3 razy dziennie. A dopajasz dziewczynki wodą??
Zieloneoliwki ja do szpitala miałam wszystko zabrane podkłady dla siebie i na łóżko a ku mojemu zdziwieniu wszystko zapewnił mi szpital.
Dziękuję bardzo za odpowiedź!
A w nocy też wybudzasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:55
-
nick nieaktualny