Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Misia na Franka tez dziala przewijanie jesli chce go przebudzic. W szpitalu babki tez pokazaly zeby go palcem po zuchwie tak lekko dociskac to pobudza efekt ssania.
Annielica a jak sie zwie Twoja położna?? U nas maly nie chce pic herbatek ani koperkowej ani rumiankowej. Na kolki dajemy mu sab simplex i jak narazie jest spokoj.
Nina Sobecka a Wasza? -
nick nieaktualnyMy dzis zaliczylismy spacerek,a jutro jedziemy na pierwsze wazenie po porodzie,ciekawa jestem ile stracil.
Acik ja nie jestem nacieta.ale peklam sama I biore kapiel,w pierwszej ciazy bylam pocieta I tez sie kapalam,oczywiscie nie codziennie.ake co jakis czas milo bylo tak polezec I sie zrelaksowac.
Gabrys narazie nie ma przejawow zazdrosci, to ja go wolam,zeby przyszedl I sie przytulil do mamyprzynosi mi papmersy,fakt cala paczke idrazu I lataja po calym pokoju bo postanawia byc bardziej uczynny I je rozpakowac wszystkie
jak Maksio placze to przychodzi I lapie go za raczke I moze to smieszne I nie przez to ale uspokaja sie
zobaczymy jak to bedzir dalej
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja a jak szwy rozpuscily sie juz? Bo ja tez mam te rozpuszczalne i sie zastanawiam ile to się rozpuszcza
A wogole głupie pytanie ale oglądaliście się tam? Bo moja ciekawość nie dala mi spokoju i w sumie to za bardzo nawet nie widzę gdzie to naciete moze jakoś jeden szewek zauważyłam a dość dlugo mnie tam cerowal
Ja mam je założone i w środku i na zewnątrz, ale kurde nie mam pojęcia czy się rozpuściły. Musiałabym się tam dobrze poprzyglądać
Lekarz powiedział, że rozpuszczą się do 150 dni.
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Nie w nocy sam zaczyna marudzić i się kręcić więc to on nas wybudza ale to tak co ok 3.5 h max
ale raz zrobił dłuższą przerwę i obudził się po 4h. Ja jego nie wybudzam w nocy. Jak wychodziliśmy ze szpitala to babka mówiła że jak osiągnie wagę 3.5 kg to może sobie pozwolić na jedną dłuższą przerwe w karmieniu ale nie dłuższą niż 6h.
Aaaaa.
My całą dobę mamy karmienie co 3h, ale właśnie dziś chcemy zrobić noc co 4h i powoli wydłużać tą przerwę.
Dobrze wiedzieć o tej wadze 3,5kg. Nam trochę jeszcze brakuje, bo mamy teraz 3100. A Wy? -
nick nieaktualnyAnnielica u nas ta sama. A była u Ciebie w ubiegly czwartek?
Swoją butlę trzymam sam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/242cf2411458.jpgemilka24, alicja_, Matleena, Dżulia, Madzisek, Mama-julka, m@rzenie, Klara87, Moniusia89, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:No moje to noc by cala przespaly.
W dzien bylo pare dnu probpemow z zasypianiem. Nie wiem w sumie czemu.
Co ile dni kapiecie?co 2dni?
Ja przez pierwsze kilka dni kąpałam co 2 dni, bo tak mi zaleciła położna w szpitalu.
Zostałam zbojkotowana za to przez rodzinę i teraz kąpie codziennie, ale nie wiem czy nie lepiej było co 2dni z uwagi na tą naturalną florę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet nie wiecie jakie dobre to ptasie mleczko
jak bede znowu w Careffour to kupie dwa opakowanie no niebo gębie
Mama-julka dawaj zdjecie fury Macionka
Ja też dziś nie rodze bo byłam w Mc donald i sie objadłam i nie mam siłyalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny