Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:no raczej, że patologia... ale kiedyś latem w tramwaju widziałąm jak mamusia siedziała, dziewczynka na kolanach a druga podeszła i też na oko 5 lat miała, wyciągnęła mamie cyca i ciągnie...
Mama julka, do północy jeszcze trochę czasu, rodzisz?
Dobrze z tego nie widziałam.
Nie rodzę
Idę się kąpać, a jak będę pachnąca to i tak nici z tego. Już nie widzę sensu nastawiania się na konkretny dzień. Chyba kiedyś urodzę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ja bym mogła w nocy zacząć, bo mój lekarz ma jutro dyżur. Zaraz będę z synem rozmawiać na ten temat. Mam nadzieję, że zrozumie, że nam się to opłaca

Jo jo, jeszcze mu zrób wykład jak działa służba zdrowia w naszym kraju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 22:56
-
nick nieaktualnyJak narazie chce jeszcze I bardzo sie cieszy jak mu go damy. Choc ma momenty,ze robi sceny,ale to raczej nie z zazdrosci tylko braku cierpliwosci,bo on chce zeby mama poszla z nim teraz natychmiast a nie po karmieniu np. No ale z tym mial problem I bez Maksia
oby nie poczul sie zazdrosny. Staramy sie go angazowac we wszystko I raczej nie mowimy "nie rob tak mu"itp.tylko delikstnie itp.itd. zobaczymy jak bedzie dalej.
-
Flakonik wrote:Albo to ze mleko nr 2 i 3 normalbie reklamuja wszedzie ale nr 1 to jakby zakazany owoc. Dobrze ze w ogole jest legalne...
Poziomka strasznie mi przykro to co przezywasz. Zapewne tez bym sie czula tak jak ty gdyby mnje wszyscy wokol zmuszali
troche smutne ze niektorzy nawet nje probuja zrozumiec drugiej strony
Flakonik ma racje...mm nr 1 bedzie do kupienia tylko na czarnym rynku:P -
nick nieaktualnyDo okulisty, poradni ortopedycznej ze wzgledu ze wczesniak, do neurologa, neonatologa i rehabilitacje ze wzgledu ze wczesniak po krwawieniu dokomorowym 2 stopnia i do poradni otolaryngoloficznej bo przyjmowal antybiotyk ktory mogl negatywnie wplynac na jego sluch.Marta0912 wrote:Masakra normalnie.
Miałam się Ciebie pytać dostałaś skierowanie do okulisty i neurologa w związku z tym, że Franuś to wcześniak?
A tak wogole to bylismy dzisiaj u rehabilitantki i na ten moment Franio nie wymaga rehabilitacji, jest jeszcze za wczesnie aby stwierdzic ze wylew ma negatywny wplyw. Ogolnie ma prawidlowe odruchy i nic niepokojacego, a ze jest wiotki to wina wczesniactwa i pezejsc. Ale mimo wszystko pani dala skierowanie zapobiegawczo i zaczynamy 7 stycznia.
kwiatakacji, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny :* Ale rozkrecilam temat z tym nieszczesnym kp
Moj mi nie karze karmic prosto z cycka, tylko mowi ze mam sciagac swoje mleczko i dawać butle, robie tak ciagle, ale i tak to zabiera czasu, a nie zawsze zdaze jak mala sie obudzi szybciej, i co, muszę ratować sie mm jak jestem sama.. Ps. tak juz leze, cisza w domu wszyscy spia i slysze "oh oh itd" u sasiadow obok haha , niedawno wzieli slub, to moze teraz pracuja nad potomkiem hahah
Ale orgia
A u mnie taki celibat
Matleena, Marta0912 lubią tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualnyWidzę że nie tylko ja cierpię na bezsenność
kłade się spać ok 23 i zawsze jest pobudka o 1:30, oczy jak pińć złoty i z powrotem zasypiam dopiero ok 3
Potem mogę spaćnawet do 15-stej!
Zjadłam bułkę z serkiem i warzywami...
jestem zła na siebie, a jeszcze nutella mnie kusi no ale wtedy musiałabym zjeść drugą bułkę a to już lekka przesada prawda?... ale ta nutella... ahhh...
Ostatnio położna nam tłumaczyłam jak sprawdzić czy mamy wyciek wód. Ostrzegam:to położna starszej daty
otóż należy się podmyć, osuszyć kroczę ręcznikiem, ukucnąć w rozkroku, położyć biały papier toaletowy na podłogę i zacząć kaszleć-jak będzie coś lecieć to znaczy że wody
koniec rady.
-
No u mnie nie tylko rano, ale tez nie ciurkiem:D jutro ide do poloznej to podpytam. Boje sie ze znowu bede miala za wysokie cisnienie
i stopy mam tak opuchniete i niespecjalnie to mija.
Dzieki aliss, zrobilas mi ochote na nutelle teraz:D
Matleena, alisss871 lubią tę wiadomość