Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też pokarałoMatleena wrote:Pokarało mnie. Jest mi niedobrze po tej bułce co ją zjadłam. Teraz się będę za łakomstwo pół nocy męczyć.
męczyłam się ze zgagą i mdłościami prawie do teraz, bo oczywiście po tej bułce z warzywami zjadłam jeszcze bułkę z nutellą, popiłam mlekiem i na to wrąbałam całą pomarańcz... no normalnie gdyby ktoś powiedział że przed porodem wzmaga się apetyt to chyba bym męża budziła na porodówkę
ale niestety nie ma tak dobrze, czekamy dalej
Ide odespać trochę, żeby nie wizyta to pewnie bym spała do 15-stej. Kurde nie chce mi się iść na tą wizytę, znowu mnie wszystko zdołuje, podłączą mnie pod KTG, skurczy pewnie brak, potem wizyta, rozwarcia brak no i co? czekamy dalej...
-
iNso87 wrote:Flakonik z tego co mam napisane w książeczce w której jest opisane nowe żywienie dzieci to w 1msc jest 90-110ml a 2msc 110-130ml. Ale mysle,ze ile dziecko zje tylko widocznie mu starcza,moze nie 50-60ml ale jesli je ok. 90-100ml to jest dobrze.Takie moje zdanie.
Flakonik Twoje jedza 90-110 ml x6 czyli od 540-550 ml na dobe.
Moj je po 60 ml srednio 9 razy czyli 540 ml...Mysle ze jest oki,,,
Ma prawie 3 tyg a jeszcze wiecej niz 70 na raz nie wypil -
iNso87 wrote:Flakonik z tego co mam napisane w książeczce w której jest opisane nowe żywienie dzieci to w 1msc jest 90-110ml a 2msc 110-130ml. Ale mysle,ze ile dziecko zje tylko widocznie mu starcza,moze nie 50-60ml ale jesli je ok. 90-100ml to jest dobrze.Takie moje zdanie.
Flakonik Twoje jedza 90-110 ml x6 czyli od 540-550 ml na dobe.
Moj je po 60 ml srednio 9 razy czyli 540 ml...Mysle ze jest oki,,,
Ma prawie 3 tyg a jeszcze wiecej niz 70 na raz nie wypil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:A ja o 3 nad ranem latałam z mopem. I nie, nie odeszły mi wody, nie, nie oszalałam i nie kontynuowałam sprzątania, nie, nie lunatykowałam
Mój pies miał wymioty, męczyło go okropnie i zarzygał mi pół mieszkania... 
Widzisz Oliwki to dzięki pieskowi masz powód, żeby strzelić powtórkę czyszczenia mieszkania z wczoraj
Chociaż piesek te fugi wyszorowane szczoteczką oszczędził??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEve tak jak tu dziewczyny radza nie mialby Wam kto sie zajac malutka? Tak zebyscie mogli pobyc sami chwile, odpoczac i sie zrelaksowac? A poza tym nie dołuj się ze jestes zmeczona i nie masz sil, mi tez sie zdarzalo ze maz musial w nocy malym sie zajmowac bo ja juz nawet oczu nie dalam rady otworzyc. Tez mamy prawo miec gorszy dzien, byc wyczerpanym. Porozmawiaj z mezem o swoim samopoczuciu zeby bardziej sie nie zapedzac w dola.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahha:D to mnie rozbawiłaś. widzę, że nie tylko ja miałam w ostatnim czasie "przygodę z kurierem"Tinusia wrote:przez przypadek wysłałam mojemu kurierowi zamiast mężowi smsa o treści "Hurrra w końcu grzmotnął kupsko juupiii i to jaaakiee
" ..... teraz modlę się żeby paczki które mają mi przyjść zostały wysłane innymi firmami... przez święta może chłop zapomni o moim euforycznym smsie... 
Tinusia lubi tę wiadomość