Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No nic ciekawego u mnie po wizycie , wszystko gotowe do porodu tylko kurna skurczów brak
mam tydzień, albo się coś samo zadzieje albo 28.12 o 10:00 melduje się na oddziale patologii ciąży u będę uważnie obserwowana
nie chciałabym yhhhh.
-
Mi$ia26 wrote:Oliwki kciuki zacisniete tak ze mocniej sie nie da

Madzisek tez mi troche zaczyna brakowac brzuszka chociaz zostalo jeszcze troche kg do zrzucenia
Polozna kazala nam zmienic mleko na bebiko macie jakies opinie na temat tego mleka ?? Bo jakos malo jestem do niego przekonana
Ja małemu parę razy dałam i w szpitalu też dawali na zmianę z bebilonem i nic mu nie bylo
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Tak, 50zł samo KTG, wizyta 150zł. i tak się cieszę, bo miałam się zapisać do ordynatora ale zmieniłam potem zdanie. A ostatnio dziewczyna pytała ile wizyta u ordynatora to słabo mi sie zrobiło - 300zł z USG.
o kurna 300 zł no no no to też by mi się zrobiło słabo
-
ja uzywam bebiko dla Olka i jestem zadowolona.Pisałam juz kiedys ze po innych mm mielismy problemy brzuszkowo-kupowe a po Bebiko wszystko super. Jak skoncze Pole kp to tez bebiko jej podam.Mi$ia26 wrote:Oliwki kciuki zacisniete tak ze mocniej sie nie da

Madzisek tez mi troche zaczyna brakowac brzuszka chociaz zostalo jeszcze troche kg do zrzucenia
Polozna kazala nam zmienic mleko na bebiko macie jakies opinie na temat tego mleka ?? Bo jakos malo jestem do niego przekonana7w3d 💔 -
Matleena wrote:Pan profesor. Się ma tytuły, się zarabia. Poza tym wiadomo, być pacjentką ordynatora...
Ja jestem pacjentka ordynatora
ale place 100 za wizytę
a USG u siebie nie robił tych ważniejszych, a tak to 50 zł bierze bo ma słaby sprzęt a już mu się nie opłaca inwestować.
Cytrynowka oby się rozkreciło wcześniej
Oliwki kciuki zaciśnięte -
Mi w szpitalu też polecili bebiko. Mój od początku jest na tym i jestem zadowolona. Nie ma problemów. Czasem go tylko dopajam woda bo kupki po mm są gestsze pozatym u mnie w domu jest ciepło.Mi$ia26 wrote:Oliwki kciuki zacisniete tak ze mocniej sie nie da

Polozna kazala nam zmienic mleko na bebiko macie jakies opinie na temat tego mleka ?? Bo jakos malo jestem do niego przekonana -
nick nieaktualny
-
Zgłaszam: Natalia urodzona 10,12,2015 przez cesarskie cięcie o 9:16, waga 3515, długość 56
rewelka, akira, iNso87, pati_zuzia, Mi$ia26, Matleena, cytrynówka, bella88, Madzisek, Dżulia, Marik, Flakonik, Ola_45, MeGi2986, m@rzenie, aannkkaa, Mama-julka, ZieloneOliwki, lilianna, Piegus, Pchelkaa, kwiatakacji, genoweffa, niania.ogg lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
No tak jakoś wychodziFlakonik wrote:Wow madzisek wytrzymuje ci juz 7godz bez karmienia?
próbowałam go budzić koło 1 na jedzenie ale bez efektu, nawet zmiana pieluszki nie pomagała, jednym słowem synek mnie olał
córka jak miała półtorej miesiąca to już nam całe noce przysypiała
-
nick nieaktualny
-
Ja dokarmiam małego bebikiem i jest okMi$ia26 wrote:Oliwki kciuki zacisniete tak ze mocniej sie nie da

Polozna kazala nam zmienic mleko na bebiko macie jakies opinie na temat tego mleka ?? Bo jakos malo jestem do niego przekonana -
U mnie to samo z tym że w nocy dłużej niż 3,5 h mi nie pospi.iNso87 wrote:Po 3h w dzien w nocy dluzej. Od 3 dni w dzien nam juz spanie szwankuje i 1h a juz popołudniu od 15-16 znowu po 2-3h.
Wogole w dzien moje dziecko je je je....i jak patrzy na mnie to chyba widzi jednego wielkiego cycora..
A tak Apropo Inso ostatnio szukałam czegoś w necie i natknelam się na Twoje wpisy z 2009 roku
wtedy miałaś trochę inny nick