Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkkaa wrote:Drogie panie prosimy więcej zdjęć!!
Cytrynowka mój ostatnio cały czas miał tętno 120/122 i nic ni mówili wiec mnie nie strasz!
Dzidziol sobie wakacje zrobił i plywa i pije pyszne wody z palemką a Ty go chcesz wyciągnąć bez sensu haha
Spokojnie sobie spał po prostu, trochę się poprzeciągał (czułam jego małe girki na żebrach ) i poszedł dalej spać
ale pani położna "lubi" widzieć wynik ok.140. Lekarz patrząc na zapis nie widział w nim absolutnie nic złego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 20:39
-
nick nieaktualnyZieloneoliwki dziekuje, jutro kupie masc. Smaruje sie bio oil ale patrzac na moje rozstepy ktore jeszcze mi wylaza to musze je czyms porzadnie zaatakowac.
Dziewczyny byłam dzis z Franiem na usg główki i lekarz powiedział ze nie mial wylewu dokomorowego tylko podwyściólkowy, czyli taki ktory ma wiekszosc noworodkow i nawet o tym nikt nie wie. Nie niesie za soba zadnych konsekwencji
komory sa lekko asymetryczne ale nie ma co sie martwic tylko skontrolowac za 3 mace. Jednym slowem nasz stres byl niepotrzebny!! Musze tylko skontrolowac poziom wit D bo glowka mu szybko rosnie i nie wiadomo czy jest ona odpowiednio przez malego wykorzystywana.
A tu Francio zafascynowany choinką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef95e24f7b3a.jpg
Madzisek, rewelka, iNso87, cytrynówka, Marta0912, Matleena, Dżulia, pati_zuzia, Mama-julka, lilianna, akira, Flakonik, ZieloneOliwki, aannkkaa, kwiatakacji, justyna14, emilka24, m@rzenie, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurka wodna, nie pomyślałam! może ja też powinnam jednak ubrać choinkę żeby prezentdostać?

nie wiem co macie z tymi zdjęciami, mnie tylko dobijają i nic więcej ;<
Boli mnie brzuch cały czas, wzięłam kąpiel i tylko na czas kąpieli pomogło, teraz znowu... ale to pewnie po tym masażu? -
nick nieaktualnyTak Matleena, Ty po świętach a ja dopiero po Nowym Roku w razie czego... już bym nawet w terminie chciała urodzić... Nie wiem, skurcze to to raczej nie są, ćmi mnnie ten brzuch a co kilka minut albo się napina albo/i mocniej boli podbrzusze ale zerkając na zegarek to jest to co 7-10-12 minut więc baaardzo nieregularnie, wątpię że to poród
A żeby razem rodzić to powinnam zacząć jak pójdzesz na wywołanie
-
nick nieaktualnyDobrze im w brzuszkach no

Mnie tylko dobija jak każdy próbuje mnie pocieszyć mówiąc- no to jak nie wychodzi na święta to już chyba lepiej żeby po nowym roku się urodził, będzie rok młodszy... o dżizas, wszyscy wiedzą co jest "lepiej". Szlag mnie trafia...
Edit: MAtleena, po coś choinkę kupowała? Było tego kwiotka ubrać w bombki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 22:46
-
nick nieaktualnytaaak, albo "przynajmniej się najesz pierogów" ...
Ja też lubię takie rzeczy ale ze względu na łóżeczko, komodę i komodę kąpielową nie mamy miejsca na choinkę w tym roku. Trudno, będzie w przyszłym jak Kuba już będzie dobrze widział
Justyna14 i inne dziewczyny, potrzebuję kupić rocznemu dziecku jakiś drobiazg (syn kolegi z pracy męża od których dostaliśmy mnóstwo rzeczy dla małego) co takiemu chłopcu można kupić? Jakiś czas temu kupiliśmy im pampersy, ale teraz na święta chciałąbym coś z czego mały się ucieszy
-
nick nieaktualny
-
U mnie coraz mocniejsze bóle w krzyżu, plamienie tak jakby mniej ale znowu coś mi wycieka jak wstaję wodnisto klejącego. Położna twierdzi że to szyjka się śluzuje. Ale te bóle z krzyża okropne. Udało mi się zasnąć na pół godziny i koniec. Nie wiem co będzie dalej do ranaAmelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷