Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratulacje dla mamuski rozpakowanej
Dziewczyny nie bądźcie żyły ja chce na wasza stronę mocy i pisać o przytulaniu, karmieniu itp, teleportujcie mnie !
Ale się najadłam, zrobiłam takie grzaneczkiz piekarnika wiecie, chlebek szynka pieczarki z cebulka, ser i na to sos czosnkowypękam w szwach
Cytrynowka Twój kanał rodny albo jest z tytanu albo masz leniuszka który siedzi twardo i ma wszystko w nosie
Czekamy na kolejne wieści z wizyt !pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:gdzie?
na mamacafe tylko pisałam:)teraz nie mogę znaleźć
-
nick nieaktualnyKasiakasia GRATULUJĘ!!!
M@rzenie wydaje mi się że ćwiczyć można dopiero po połogu.
Dżulia to dziwne że Cię zlekceważyli.
Mi bóle przeszły. Musiałam się zdrzemnąć, potem poszliśmy na zakupy.
Matlenaa i jak u Ciebie? Akcja się rozwija?
Dziewczynki zapodajcie może jakieś zdjęcia bobo to nas dwupaki zmotywuje do czegoś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie, niewiele się zmieniło... RObiła mi masaż szyjki, ale powiedziała że bardziej nie może bo by mi szyjkę rozerwała i mogłabym krwawić, bo mam jeszcze zbyt długą, cokolwiek to znaczy... Cały czas mnie pobolewa brzuch, po tym masażu jeszcze bardziej ale nic się poza tym nie dzieje. Jak nie urodzę to mam się zgłosić 28 i 31 grudnia gdzieś zrobić ktg bo moja przychodnia jest zamknięta po świętach, 4 grudnia na wizytę z ktg a 5 stycznia na wywołanie.
Doktórka powiedziała że mogę urodzić do terminu, a mogę i nie urodzić do terminu, ciężko powiedzieć
Tak więc za słabo kciuki trzymałyście, przyznać się która poleciałą w kulki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Tak więc za słabo kciuki trzymałyście, przyznać się która poleciałą w kulki?
ale to dlatego, że musiałam się drapać i mi rąk zabrakło. wybaczysz mi? będziemy miały w tym samym czasie wywoływanie, ja 4 lub 5 stycznia i też mam się zgłosić 28 grudnia.
-
Witam Was dziewczyny. Za to powiem Wam że u mnie coś się zaczęło dziać. Termin mam wdg om na 24 grudnia a dziś dostałam rano najpierw lekko brązowego plamienia, później zaczął boleć brzuch a jeszcze później już był śluz podbarwiony krwią na różowo. I na końcu poczułam jak coś wypłynęło mi na wkładkę i był to już skrzep z taką żywą krwią. Zmartwiłam się i pojechałam na oddział. Na ktg wyszły skurcze a plamienie mam do teraz cały czas. Rozwarcie 1 cm i dostałam zastrzyk żeby szyjka się ruszyła. No i takim sposobem leżę sobie na porodówce, brzuch pobolewa i czekam aż coś zacznie się dziać bardziej.. tylko że nie wiem kiedy to nastąpi
położna kazała się przespać bo może coś ruszyć dopiero w nocy albo rano ehh
Matleena, aannkkaa, pati_zuzia, Mama-julka, akira, ZieloneOliwki, kwiatakacji, m@rzenie, emilka24 lubią tę wiadomość
-
Moje kochane słoneczko
I z siostrą na spacerku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:06
Dżulia, rewelka, revvelka, MeGi2986, iNso87, aannkkaa, lilianna, Marta0912, pati_zuzia, Pchelkaa, Mama-julka, Ola_45, akira, Flakonik, ZieloneOliwki, kwiatakacji, m@rzenie, emilka24, genoweffa lubią tę wiadomość
-
aannkkaa wrote:
Cytrynowka Twój kanał rodny albo jest z tytanu albo masz leniuszka który siedzi twardo i ma wszystko w nosie
Mój syn to leń. Na ktg zostałam wyobracana na wszystkie strony, bo tętno 120 miał, poza tym ilość moich wód plodowych pozwala mu swobodnie dryfować w ich odmętach nie przemęczając się wcale a wcale...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:23
MeGi2986, cytrynówka, Madzisek, aannkkaa, lilianna, Dżulia, rewelka, Pchelkaa, Ola_45, pati_zuzia, Mama-julka, akira, Flakonik, kwiatakacji, ZieloneOliwki, justyna14, m@rzenie, emilka24, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ją, coprawda już wieczór ale jednak
od rana zalatwialam jeszcze to i owo na mieście, byliśmy na zakupach itp.
Gratulacje dla nowych mami kciuki zaciśnięte za koleżanki u których coś już zaczyna się dziać
Jutro moja wizyta i mam nadzieję usłyszeć coś pozytywnegobo do tej pory moja dzidzia również była uparta...