Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Patrząc na Twój suwak, to chyba jednak Ty będziesz szybsza

Powiem Ci że ten suwak to mnie coś w kopyto robi:D ja pewnie dotrwam do wywoływania a to najszybciej 30, i ja bez objawow w przeciwienstwie do was:D haha u mnie marcel juz w tamtym tygodniu szalal jak oszalaly i mowie hoho termin to moze wyskoczy a tu dupa blada
wykorzystywanie tezeta tez nic nie daje ;/ ani skurczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 22:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja cudne zdjęcie. Ja myślałam o sesji ale boję się, że mała będzie płakać.
Genowefa słodki pucuś z Twojej małej.
Jak czytam o tym ile macie mlrks w piersiach, że aż wycieka to się nie mogę nadziwić. Ja odciągam 80-90 ml z obu piersi. Myślałam, że wystarczy małej i odejdziemy od dokarmiania, ale od wczoraj mała się domaga więcej. Z butli mm na luzie zjada 90 ml, a do tej pory max 60 ml.
My jutro idziemy do pediatry sprawdzić jak mała przybiera i czy musimy ją dokarmiać i ile i porozmawiać o szczepieniach. Zmieniliśmy przychodnię i zobaczymy czy nowy lekarz nam odpowiada. Trzymajcie kciuki żebyśmy nie trafili na kolejną maniaczkę kp, bo nie mam siły na kolejną przeprawę z lekarzami.
Flakonik my tak jak pisałam wcześniej chodzimy na ok 2h spacery jeżeli pogoda dopisuje. Staramy się wychodzić codziennie.Nie chodzimy tylko w żadne skupiska ludzi typu galerie, restauracje. Tak nam zalecał i lekarz i położne.
Ja na wigilię nie prxygotowuję nic specjalnego dla siebie. Będę jadła to co wszyscy. Wczoraj zamówiliśmy na kolację pizzę . Zjadłam 4 kawałki i małej nic nie było. Jedyne co narazie zmieniłam, to piję mleko brez laktozy i problemy z brzuszkiem są mniejsze.
genoweffa lubi tę wiadomość
-
No zleci. Ciekawe co bedzie dzis jak stane na wage u poloznej. Bo jak znowu bedzie wiecej na + to moze i mnie wczesniej polozy, bo w tamtym tyg az sama sie zdziwila i zszokowala, od razu mnie na usg wyslala:d ciekawe co dzis mi powie. Jeszcze musze jechac po zakupy bo mam troche do kupienia zeby co na swieta porobic... Kupilam dzisiaj w ogole dwa smoczki z nuka silikonowe, bo po dwa pakowane. Zastanawialam sie nad lateksowymi i w sumie to w ogole jest jakas roznica?
Ciekawe jak tam Kasia, urodzila juz czy nie:D oh dzis moj tp z usg!