Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:My jutro wyjeżdzamy do Zakopanego na całe święta i również mam nadzieje, że młoda da rade w podróży

Dziś cały dzień zakupy i pakowanie. Kurcze.. myślałam, że jestem mistrzem pakowania - bo zazwyczaj potrafiłam zapakować się bezblędnie w 10min, a teraz gdy mamy dzidzie to już sprawy się trochę pokomplikowały.Siędze nad walizkami już kawałek dnia...
A Wy gdzie się wybieracie?
U nas to pakowanie wygladac bedzie pewnie jak wyprawa na miesiac .
My jedziemy do Wroclawia w sobote i wracamy po Sylwestrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz mam rozkmine czy mi odeszły wody czy mam shiza. A wiec leże sobie i czuje ze cos wypływa ze mnie, leże dalej po jakimś czasie czuje znowu ale mniej.
Potem wstaje i wyleciało więcej tak ze całe gatki w spodenki mokre. Żadnej krwi ani nic tylko śluzu trochę, a zapach ciężko kurde określić jak dla mnie bez zapachu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm wyglada jak wody. A masz papierki zeby sprawdzic?aannkkaa wrote:Teraz mam rozkmine czy mi odeszły wody czy mam shiza. A wiec leże sobie i czuje ze cos wypływa ze mnie, leże dalej po jakimś czasie czuje znowu ale mniej.
Potem wstaje i wyleciało więcej tak ze całe gatki w spodenki mokre. Żadnej krwi ani nic tylko śluzu trochę, a zapach ciężko kurde określić jak dla mnie bez zapachu -
nick nieaktualny
-
hej
znalazłam w necie przepisy na święta dla mamy karmiącej i dziś robię schab nadziewany i sałatkę śledziową w wersji dla mnie 
na 10.30 mamy z Polką pierwszą wizytę u pediatry. Zobaczymy czy przytyła/urosła przez ten czas. Mam nadzieje, że tak, bo trochę się martwię, że w sumie na każde karmienie ją wybudzam bo już piersi pełne a ona śpi w najlepsze. Generalnie na razie (żeby nie zapeszyć) to prawie jakby dziecka nie było. Ładnie śpi, długo, ładnie zjada, kupki po każdym karmieniu i płakała może od urodzenia z 5 razy. Generalnie grzeczniutkie dziecko. Zobaczymy jak wizytę przeżyjemy.
Matleena, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

dajemy mu drobny prezent za prowadzenie ciazy