Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak wam polozna powiedziala?? To ile jej zdaniem powinien przybrac?? Kurcze moj ur sie z waga 2130, wcczoraj wazylismy i wazy juz 3900, przybiera srednio 50g na dobe wiec w normie. Tez jadl do tej pory 90ml z 3 miarek i zaczal sie tym nie najadac i musialam dawac jeszcze 30ml i nie wytrzymywal 3h dlatego za szkola naszej Alicji od nocy daje mu 120 ml z 4 miarek i po tym spi 4h i sie najadaKika428 wrote:Tez zamówiłam juz Sab simplex bo juz nie wiem co robic proboje juz wszystkiego, u nas waga początkowa 1970g a ostatnio jak był wazony czyli 23 grudnia ważył 3270g i miał 49cm następna wizytę mam jutro to zobaczmy ile urósł ale położna powiedziała ze duzo przybiera i zeby mu nie zwiększać dawki mleka.. Ale co zrobic jak on chce czasem wystarczy mu 90 a czasem domaga sie wiecej ostatnio wypił 100 i dalej chciał dorobiłam 40 i tez wszystko wypił ale to jednorazowo akurat ale normalnie pije mi ok 100/110. Nasz jeszcze nie wydaje z siebie dźwięków jedynie jak sie naje to zdycha
a co do zabawki to jak mu ja wcisnę taka grzechotkę z dwoma kulami na końcu to trzyma ale nieświadomie i bije sie nia po głowie ale trzyma dopóki mu nie wypadnie
ale tak jak mowie nawet o tym nie wie pewnie A jak u was z waga? Ile mały wypija? Moj to tez straszny głodomor tak mi sie marzy zeby jadł co 4h zwłaszcza w nocy a on co 3 z zegarkiem w ręku a nawet i szybciej chce czasem, proboje go smoczkiem przetrzymac, woda ale mało to pomaga 
takze moze warto mu jednak zwiekszyc porcje?? Jak narazie zjadl 2 razy 120ml i dwa razy 90ml. Nasze dzieciaczki szybko pewnie nadrobia i niebawem nie bedzie aladu po ich wczesniactwie
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie miałam nic. Żadnego czopa, skurcza, bólu brzucha.lilianna wrote:No wiesz- nadzieja podobno umiera ostatnia

A powiedz mi jeszcze tobie czop wcześniej odszedł i mialas skurcze, bo juz nie pamietam a nie chce mi sie tylu stron przerzucac?

lilianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

3 tygodnie za Nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 13:55
alicja_, lilianna, Moniusia89, revvelka, iNso87, pati_zuzia, Piegus, m@rzenie, ZieloneOliwki, justyna14, Nadulka, Mama-julka, bella88, kwiatakacji, Dżulia, MeGi2986, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:00
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
nick nieaktualny
-
A my juz po ostatniej wizycie u poloznej i mam czekac na telefon ze szpitala kiedy mam sie stawic. I prawdopodobnie w tym roku moge tylko pomarzyc bo zaraz nowy tok i wolne znowu. Najlepsze ze wsadzila mi reke w pizde pomerdala i powiedziala ze tam nic a nic nawet nie ejst gotowe do porodu. Maly jeszcze ma kupe miesjca zeby zejsc do kanalu i mu sie nie spieszy. I w tym roku raczej nie urodze no :p
-
U mnie tak samo. 56 było za małe od początku a ja większość wyprawki miałam w tym rozmiarzePchelkaa wrote:Jakie rozm ubran nosza Wasze dzieci? Moja wyrasta juz z 62 :-o w 56 prawie nie chodzila a tyle ubranek mialam

teraz nosi 62 ale już niedługo muszę na 68 przejść bo już na styk są te ubranka.
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem dziewczynki chyba uciekne z domu i popelnie samobójstwo bo nie moge patrzeć jak moje dziecko cierpi

Jutro idziemy z nim do lekarki. No i zmienimy mleko widocznie nie służy mu te cholerne bebiko. Jestem załamana. Dziewczyny powiedzcie jak zmieniam mleko to jakim systemem zacząć podawać to nowe ? Co drugie karmienie czy jak ?