Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:W ogoke to jak wygladaja wasze posilki? Bo u mnie to jest istna monotonia.. ciagle to samo -.-
Ja staram się jeść wszystko, unikam tylko smażonych i mocno wzymających.
Na śniadania zazwyczaj jem owsiankę na mleku lub kanapki (chleb pełnoziarnisty +szynka/ser żółty/ser biały/jajko/duuuużo warzyw)
Obiady gotuję sama więc zależy ile mam czasu. Często gotuje na 2 dni: pomidorówka, rosół, kasza+pulpety, ziemniaczki+gulasz, pieczony kurczak, pieczona ryba, makaron ze szpinakiem, makaron z serem na słodko/z jabłkami, czyli mniej więcej wszystko. + oczywiście zawsze duuużo surówki.
Kolacja: jajecznica, kanapki, tosty z szynką, czasem jorurt z płatkami jak nie jestem bardzo głodna.
Zawsze jeszcze na przekąski jem owoce. -
30 grudnia o godzinie 7.07 na świat przyszła Liliana . Poród sn:-). Juz myślałam że na grudzień się niezalapie
Madzisek, nick nieaktualny, Ola_45, Moniusia89, justyna14, Nadulka, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90, nick nieaktualny, m@rzenie, Dżulia, nick nieaktualny, Piegus, iNso87, nick nieaktualny, cytrynówka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik cudne te Twoje laski,tata bedzie mial co robic odganiajac kawalerow

Lips zdjecie jest wiec masz dowod,ze byl wystrojony
My wlasnie ze spaceru wrocilismy,dzis nie wieje az tak bardzo wiec trzeba korzystac. Zaraz mamy przyjdc health visitor I bedzie wazenie malego. Ciekawa jestem ile nabral,ja go wazylam razem ze mna zobaczyny na ile zblizony poomiar wyjdzie
-
nick nieaktualnyLips a boli ta piers? Ja jak mialam zastoj to bolalo i guzki wyczuwalam reka. Moze nie ze wszystkich kanalikow sciaga pokarm, sprobuj nakarmic z pod pachy moze.
Co do jedzenia ja jem wszystko oprocz orzechow surowego czosnku i cebuli i poki co cytrusow, po orzechac Mala dostala wysypki, cytrusow jeszcze nie probowalam a czosnek i cebula zmieniaja smak mleka. Tak to jem i smazone i surowke z kapusty i na wigilii kapuste jadlam i czekolade juz wcinam- oczywiscie nie cala tabliczke ale na 2-3 kawalki sobie pozwole. Mala kupki robi ladne dzis w nocy az 5 :-o , jedynie gazy ma ale miala je nawet jak scislo trzymalam sie diety. Od niedzieli zaczne probowac cytrusy. Mysle ze to kwestia sprobowania, dopoki nie sprobujesz nie bedziesz wiedziala czy dziecku szkodzi czy nie, moze byc tak ze Ty uwazasz na smazone czy na kapuste a jakbys zjadla to dziecku wcale by nie zaszkodzilo.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje wszystkim nowym mamusiom :*
Nadrobic was to nie lada wyczyn
U nas póki co dobrze karmienie + przewijanie + spanie
czas leci strasznie szybko.
Wczoraj była położna i zdjęła szwy z brzucha i juz coraz lepiej funkcjonuje. Trochę ciężko podnieść się w nocy ale daje rade
Wszystko w urzędach załatwione nawet becikowe wiec na pełnych obrotach
A teraz mam pytanko jak mały przy wyjściu ze szpitala miał 3920 a 3 dni później ważył 3980 czy nie za mało przybrał ? Karmimy się mm
-
nick nieaktualnyAkurat te ciuszki co na zdjeciach to z Zary.wiekszosc tam kupuje albo z stron internetowychmenka wrote:śliczności ale to zapewne słyszysz
gdzie ubierasz małe? w sensie jaki sklep? 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:49
-
Nikola, ur. 31.12. godz. 10:25. 3450g, 58cm
porod sn.
Jak dojdę do siebie to napisze co i jak ,ale najważniejsze ze mała jest juz z nami.
Poza tym gratuluję kolejnym mamusiom
Moniusia89, Ola_45, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, Madzisek, moniek90, nick nieaktualny, m@rzenie, Dżulia, nick nieaktualny, Piegus, iNso87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilianna gratuluje wkoncu sie doczekalas

Flakonik jak zwykle male sa boskie
Ankaa mysle ze to dobry przyrost 20g na dobe tak tu cos dziewczyny pisaly
:
A ja sie chyba rozstane z M jak nic nie zrozumie wychodze juz z siebie ale nie bede sie denerwowac w ten ostatni dzien roku
cytrynówka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Czesc dziewczyny. Gratuluje nowym mamusiom.
My spedzamy czas we Wroclawiu. Najpierw dwa dni w Kudowie Zdroj a potem Wroclaw. Dziewczynki super zniosly kilkugodzinna podroz autem. Grzeczne sa bardzo. W nowym miejscu myslalam ze beda problemy a jest wszystko ok. One sa zaciekawione wszystkim co nowe.
Flakonik ja mieszkam blisko Kudowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny