Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Gratuluje mamuski
ciekawe czy jeszcze ktoras zalapie sie na grudzien 2015 
Co robicie mamuśki w te sylwestrowa noc?
Może ja się załapie i będę rodzić
Asiowa
Lilianna
GRATULUJĘ!!!
Flakonik, Lips śliczne Wasze dzieci
A moje ładne ubranka czekają póki co na synka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZycze wam szczesliwego nowego roku

koncze jutro 31 lat i maz ma jakas niespodzianke do mnie i chce zebysmy zostali tu jeszcze troche
Mi$ia26, iNso87, pati_zuzia, Moniusia89, Nadulka, Madzisek, Pchelkaa, Mama-julka, moniek90, MeGi2986, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny Szczesliwego nowego roku pociechy z naszych szkrabow i wszystkiego co najlepsze zyczy nasza Trojeczka

Flakonik a tobie najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe aby ten dzien byl wyjatkowy abys zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa oraz samych pieknych chwil z coreczkami
Nadulka, pati_zuzia, Mama-julka, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja Wam życzę żeby nadchodzący Nowy rok był tak samo albo bardziej owocny niz ten
a że dla wszystkich był owocny to nie watpie w końcu wszystkie zaszylsmy w ciążę i prawie wszystkie utulilysmy swoje Skarby :*
Dużo zdrowka dla Was i Waszych pociech i przespanych nocek
i dużo usmiechow
Moniusia89, Nadulka, genoweffa, pati_zuzia, Mama-julka, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, spełnienia marzeń !!
Gratulacje dla nowych Mamuś
niestety raczej lista do 100 nie dobije 
A mnie w sylwestra złapał babyblues... Hormony szaleja, mama dorzucila bo nie rozumie że chce się ogarnąć bo na razie tylko śpię albo karmie... I oczywiście przerobila na swoje że jestem super ważną i trzeba się na listę odwiedzin wpisywać... Ehhh
Ale syneczek jest cudowny, nawet jeżeli mam już dość po 2 h karmieniu... Czy wasze maluchy też tak maja że nie śpią? My mamy tak że ok 2 h karmienia na przemian z przebieraniem pieluch i zajmowaniem się Tobim bo jest absorbujacy później pośpi 2 h 2 razy mu się udało 3 h, karmie piersią ale to na prawdę nie jest łatwe... A On ma dopiero 7 dni. Mąż pomaga jak tylko może ale w dzień pracuje więc zostaje sama, to się wyżaliłam. Hormony są przerabane.
Moniusia89, Nadulka, pati_zuzia, Ola_45, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki szczesliwego nowego roku,duzo zdrowka I aby ten nowy rok byl jeszcze lepszy I szczesliwszy niz kazdy poprzedni jak sie da
abysmy niczego nie zalowali I coraz wiecej milosci I szczesliwosci :*
Flakonik a Tobie juz na zas sto lat jak sie da to zebys byla jeszcze bardziej szczesliwa I kochana przez wszystkich I aby Twoje marzenia konsekwentnie sie spelnialy,a I zdrowka bo to jedna z najwazniejszych rzeczy w zyciu. Pochwal sie jutro jaka niespodzianke sprawil Ci maz
:*
Nadulka, genoweffa, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Wszystkiego najlepszego w nowym roku, spełnienia marzeń !!
Gratulacje dla nowych Mamuś
niestety raczej lista do 100 nie dobije 
A mnie w sylwestra złapał babyblues... Hormony szaleja, mama dorzucila bo nie rozumie że chce się ogarnąć bo na razie tylko śpię albo karmie... I oczywiście przerobila na swoje że jestem super ważną i trzeba się na listę odwiedzin wpisywać... Ehhh
Ale syneczek jest cudowny, nawet jeżeli mam już dość po 2 h karmieniu... Czy wasze maluchy też tak maja że nie śpią? My mamy tak że ok 2 h karmienia na przemian z przebieraniem pieluch i zajmowaniem się Tobim bo jest absorbujacy później pośpi 2 h 2 razy mu się udało 3 h, karmie piersią ale to na prawdę nie jest łatwe... A On ma dopiero 7 dni. Mąż pomaga jak tylko może ale w dzień pracuje więc zostaje sama, to się wyżaliłam. Hormony są przerabane.
Rewelka nie przejmuj sie mama.mimo ze to mama,my otwarcie mowilismy,ze nie chcemy gosci itd. Wy teraz jestescie najwazniejsi. Tobiaszek jest jeszcze malutki,u nas pierwszy tydzien tez pod wzgledem karmienia byl bardzo intensywny bo maly ciagle wisial na cycu,albo ja go wieszalam,bo on z kolei nie chcial sie wybudzac I jadl po malutko a czesto I balam sie,ze go zaglodze plus,zoltaczka nie przejdzie I bedziemy musieli wrocic na lampy. A teraz sam sie wybudza czasem co 2.5 godziny czasem co 3 zdarzy mu sie I co 4. Poczatki sa najtrudniejsze,bo musicie sie poznac I odnalezc w nowej sytuacji. Pamietaj szczesliwa mama to szczesliwe dziecko wiec najpietw mysl o sobie I dziecku inni powinni to zrozumiec zwlaszcza kobiety,choc wydaje mi sie ze to wlasnie one zapominaja jak to bylo I maja roszczenia skierowane do nas.
rewelka lubi tę wiadomość