X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:41

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Gratuluje mamuski :-) ciekawe czy jeszcze ktoras zalapie sie na grudzien 2015 :-)

Co robicie mamuśki w te sylwestrowa noc? :-)

Może ja się załapie i będę rodzić :-/

Asiowa
    Lilianna
    GRATULUJĘ!!!

Flakonik, Lips śliczne Wasze dzieci :-) A moje ładne ubranka czekają póki co na synka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sylwestra spedzamy w hotelu we Wro a maz na konferencji sylwestrowej Poczatek. Chodzilam tam tez z dziewczynkami od wtorku i dzisiaj tez ale na wieczor pojdziemy di naszego pokoju bo tam bedzie pewnie glosno i za duzo ludzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze wam szczesliwego nowego roku :)
    koncze jutro 31 lat i maz ma jakas niespodzianke do mnie i chce zebysmy zostali tu jeszcze troche :)

Mi$ia26, iNso87, pati_zuzia, Moniusia89, Nadulka, Madzisek, Pchelkaa, Mama-julka, moniek90, MeGi2986, alicja_ lubią tę wiadomość

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusiom ;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusua ja Od razu zmieniłam mleko :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ile płacicie za hipp bio combiotik :)?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa mam jeszcze 3 op sab simplex do zbycia :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Szczesliwego nowego roku pociechy z naszych szkrabow i wszystkiego co najlepsze zyczy nasza Trojeczka :)

Flakonik a tobie najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe aby ten dzien byl wyjatkowy abys zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa oraz samych pieknych chwil z coreczkami :)

Nadulka, pati_zuzia, Mama-julka, MeGi2986 lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:14

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:14

pati_zuzia, Mama-julka, MeGi2986 lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie zacznie stać po mojej stronie i popierać moje zdanie i mój sposób wychowania i przestanie słuchać rodzinom to tak bo Myslalam że jest po mojej stronie ale się pomyliła :/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam życzę żeby nadchodzący Nowy rok był tak samo albo bardziej owocny niz ten :) a że dla wszystkich był owocny to nie watpie w końcu wszystkie zaszylsmy w ciążę i prawie wszystkie utulilysmy swoje Skarby :*
    Dużo zdrowka dla Was i Waszych pociech i przespanych nocek :) i dużo usmiechow :)

Moniusia89, Nadulka, genoweffa, pati_zuzia, Mama-julka, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego nowego roku :*
    Pociechy z dzieci i żeby przyszły rok był tak cudowny jak ten ! :)

Moniusia89, Nadulka, genoweffa, pati_zuzia, Mama-julka, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w nowym roku, spełnienia marzeń !!

Gratulacje dla nowych Mamuś :) niestety raczej lista do 100 nie dobije :\

A mnie w sylwestra złapał babyblues... Hormony szaleja, mama dorzucila bo nie rozumie że chce się ogarnąć bo na razie tylko śpię albo karmie... I oczywiście przerobila na swoje że jestem super ważną i trzeba się na listę odwiedzin wpisywać... Ehhh

Ale syneczek jest cudowny, nawet jeżeli mam już dość po 2 h karmieniu... Czy wasze maluchy też tak maja że nie śpią? My mamy tak że ok 2 h karmienia na przemian z przebieraniem pieluch i zajmowaniem się Tobim bo jest absorbujacy później pośpi 2 h 2 razy mu się udało 3 h, karmie piersią ale to na prawdę nie jest łatwe... A On ma dopiero 7 dni. Mąż pomaga jak tylko może ale w dzień pracuje więc zostaje sama, to się wyżaliłam. Hormony są przerabane.

Moniusia89, Nadulka, pati_zuzia, Ola_45, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki szczesliwego nowego roku,duzo zdrowka I aby ten nowy rok byl jeszcze lepszy I szczesliwszy niz kazdy poprzedni jak sie da ;) abysmy niczego nie zalowali I coraz wiecej milosci I szczesliwosci :*

Flakonik a Tobie juz na zas sto lat jak sie da to zebys byla jeszcze bardziej szczesliwa I kochana przez wszystkich I aby Twoje marzenia konsekwentnie sie spelnialy,a I zdrowka bo to jedna z najwazniejszych rzeczy w zyciu. Pochwal sie jutro jaka niespodzianke sprawil Ci maz :) :*

Nadulka, genoweffa, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:41

Nadulka, genoweffa, pati_zuzia, Mama-julka, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Wszystkiego najlepszego w nowym roku, spełnienia marzeń !!

Gratulacje dla nowych Mamuś :) niestety raczej lista do 100 nie dobije :\

A mnie w sylwestra złapał babyblues... Hormony szaleja, mama dorzucila bo nie rozumie że chce się ogarnąć bo na razie tylko śpię albo karmie... I oczywiście przerobila na swoje że jestem super ważną i trzeba się na listę odwiedzin wpisywać... Ehhh

Ale syneczek jest cudowny, nawet jeżeli mam już dość po 2 h karmieniu... Czy wasze maluchy też tak maja że nie śpią? My mamy tak że ok 2 h karmienia na przemian z przebieraniem pieluch i zajmowaniem się Tobim bo jest absorbujacy później pośpi 2 h 2 razy mu się udało 3 h, karmie piersią ale to na prawdę nie jest łatwe... A On ma dopiero 7 dni. Mąż pomaga jak tylko może ale w dzień pracuje więc zostaje sama, to się wyżaliłam. Hormony są przerabane.

Rewelka nie przejmuj sie mama.mimo ze to mama,my otwarcie mowilismy,ze nie chcemy gosci itd. Wy teraz jestescie najwazniejsi. Tobiaszek jest jeszcze malutki,u nas pierwszy tydzien tez pod wzgledem karmienia byl bardzo intensywny bo maly ciagle wisial na cycu,albo ja go wieszalam,bo on z kolei nie chcial sie wybudzac I jadl po malutko a czesto I balam sie,ze go zaglodze plus,zoltaczka nie przejdzie I bedziemy musieli wrocic na lampy. A teraz sam sie wybudza czasem co 2.5 godziny czasem co 3 zdarzy mu sie I co 4. Poczatki sa najtrudniejsze,bo musicie sie poznac I odnalezc w nowej sytuacji. Pamietaj szczesliwa mama to szczesliwe dziecko wiec najpietw mysl o sobie I dziecku inni powinni to zrozumiec zwlaszcza kobiety,choc wydaje mi sie ze to wlasnie one zapominaja jak to bylo I maja roszczenia skierowane do nas.

rewelka lubi tę wiadomość

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny...czy któraś z Was dostala już okres...
    ja jestem 4 tygodnie ...ponad od cc i chyba dzisiaj dostałam...
    dodam że nie karmie piersią i hamowałam farmakologicznie laktacje...

f2wlanlibm0fi1og.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Zuzia dzięki za dobre słowo :)

Matrosza Alicja pisała że już miała :)

pati_zuzia lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
‹‹ 2234 2235 2236 2237 2238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ