Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Mama-julka kciuki mocno zaciśnięte
czekamy na małego spóźnialskiego :*
Dzięki.
No wiesz, gdybym miała termin na podatek grudnia to taki spóźnialski by nie był
Siedzę z cewnikiem. Niedługo się położę, choć wątpię, że uda mi się w dzień pospać. W nocy z wrażenia nie mogłam i spałam na raty raptem 5 h
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkiego dobrego z Nowym Rokiem, zdrowka jak najwiecej, pomyslnosci, cierpliwosci, milosci bez konca i spelnienia marzen!!.
Nowym mamusiom serdeczne gratulacje!!
Mama-julka powodzenia na porodowce
Flakonik widze ze my z tej samej daty, także sto lat z okazji urodzin!!
pati_zuzia, kwiatakacji, genoweffa, Mama-julka, Nadulka, ZieloneOliwki, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 14:35
Mi$ia26, emilka24, pati_zuzia, MeGi2986, Marta0912, Acikk, kwiatakacji, Dżulia, genoweffa, Mama-julka, Nadulka, ZieloneOliwki, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Megi, Flakonik wielu pięknych chwil i jak najwięcej pociechy Maluszków

Wszystkim grudniowym mamusiom w nowym roku szczęścia, zdrowia i niech ten rok będzie jeszcze lepszy niż miniony
nikicia86, Moniusia89, Nadulka, kwiatakacji, MeGi2986, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 12:13
Suerte, genoweffa, Moniusia89, nikicia86, Mama-julka, Acikk, mnk, emilka24, aannkkaa, Madzisek, Ola_45, revvelka, Nadulka, Pchelkaa, kwiatakacji, Piegus, MeGi2986, pati_zuzia, m@rzenie, ZieloneOliwki, moniek90, Mi$ia26, nataliano lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnk wrote:O mama-julka w koncu rodzic bedxie, trzymam kciuki:D ja czekam do poniedzialku:D
Szczesliwego nowego roku!!
Właśnie się boję, że do poniedziałku nie urodzę he hę. Przed piąta wypadł balonik, położna wzięła mnie na badanie, mówi że wszystko ładnie, pięknie. Ale skurczy brak...
Aannkkaa wszystko dla Ciebie - przeć będę jak ta lala
Megi, Flakonik wszystkiego naj, naj, spełnienia marzeń, dużo zdrowia
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH