Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jest już mój Staś na świecie
urodził się o 15:45 waży 3930g i ma 57cm, kocham go nad życie
aannkkaa, Ola_45, Piegus, alicja_, Matleena, MeGi2986, Suerte, pati_zuzia, Mama-julka, m@rzenie, ZieloneOliwki, lula.91, genoweffa, Dżulia, Moniusia89, moniek90, Mi$ia26, Madzisek, kwiatakacji, nataliano, Pchelkaa, Nadulka, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak się macie w nowym roku?

My wczoraj mieliśmy nianie, więc trochę poszaleliśmy
Acikk – Ja już używam jakiś czas tamponów i jest ok
Acik a ten Twoje kropelki to są konkretnie na co? Na kolke czy na brzuszek?
Moja ostatnio troszkę się męczyła z bąkami więc dałam jej esputikon i spoko
Flakonik najlepsze życzenia ode mnie i Sarki! ;* -
Kobitki trafił mi sie mały glodomor i juz dziś położne dały mi mleko do dokarmienia. Jutro prawdopodobnie idziemy do domu i obawiam sie ze lepiej bym miała w domu w zapasie jakies mleko awaryjne- jakie polecacie po doświadczeniach u swoich maluszkow?

Wielkie gratulacje dla nowych mam. Kciuki zaciśnięte za wszystkie z akcja porodowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 20:25
Matleena, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Rewelka to moj tez tak się uśmiecha ale mam na myśli te świadome uśmiechy na widok mamy

Co do karmienia to powiem Wam ze mam dość każdy mnie pyta czy karmie a jak mowie ze nie to : ale jak to ??? Dlaczego ??? Nie masz pokarmu ??? A może sutki masz nie takie ??? No kurwa nie mam ochoty nikomu się tłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej postępuje ze swoim dzieckiem !!
skąd ja to znam!!!!!!!! -
nick nieaktualnyAcikk wrote:U nas to samo 120 Co 3 godziny upomina się jakby jakis zegarek w dupie miał
i też juz na takie pucki i drugi podbrodek
jak to liczyłam to u nas wychodzi 8 karmien na dobe
Moja Sarka też ma drugi podbródek bo też wcina po 120
A miała być modelka.....
-
nick nieaktualnyMartosza83 ja dostałam okres 22 grudnia. Wczoraj mi się skończył. Jak się karmi MM a nie KP to przychodzi wcześniej – więc możliwe.
Też hamowałam laktacje farmakologicznie.
ZieloneOliwki – Na mnie też przez pierwsze dni źle działal bromergon.
Po 3 dniu przeszło. -
No nie wierzealicja_ wrote:Moja Sarka też ma drugi podbródek bo też wcina po 120

A miała być modelka.....

Dziewczyny help!!!
Z brzuszkiem juz u nas raczej ok. Mały ładnie puszcza bąki nie prezy się tak nie napina i wogole. Ale kurwa on wogole nie spi !!! Potrafi przez cały dzień nie przespać 5 min !!! Sam też nie chce leżeć więc trzeba go nosić bo jak go odloze to marudzi aż zacznie plakac.nie pomaga noszenie tulenie, cały czas oczy jak 5 zł. Nawet na spacerze nie usypia jestem zmęczona
ma któras tak??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Moja Sarka też ma drugi podbródek bo też wcina po 120

A miała być modelka.....
He he, to dobre. Napewno się wyrobi
Ale wiesz, sa jeszcze modelki XXL <taki żarcik>
Cytrynówka GRATULUJĘ!!! Masz noworocznego synka
Acikk no nie pomogę. Mój ze spaniem nie miał problemów, a już byłam pewna że na spacerze będzie spać. Twój syn to prawdziwy ewenement
alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Sposob na moja Oliwke jest taki: pielusia na glowke, a konkretnie na twarz, smokol, klade na boczku i mala odlatuje. Mialam tak samo jak Ty nic nie pomagalo, noszenie, bujanie ciagle ryk az wpadlam na pomysl z pielucha i podzialalo. Moze maluszkowi byc za zimno badz za coeplo i tez bedzie niespokojne, musisz sama wyczuc co moze byc nie tak! A ile kup dziennie robi? Bo moze za malo i zmiana mleka by pomogla....Acikk wrote:Już nie wiem co mam mu zrobić juznic na niego nie działa szumy nie dzialaja tylko noszenie na okrogla i to muszę chodzić bo jak siade to płacze
mam dość -
Odkąd się urodził nie widziałam nic w tv bo nie mam kiedy spojrzeć na dłużej niż 5 min. W nocy się nie wysypiam bo maly przesypua nie więcej niż 2 godziny i to dopiero po polnocy. I jestem taka matka jaka zawsze mówiłam ze nie bede - niepomalowana nieuczesana bo nie mam kiedy tego zrobic. Mam depresję i chce mi sie wyć do księżyca ;( myślałam ze jak bedzie lepiej z tym brzuszkiem to w koncu będzie normalnie. Ale nie jest ;(
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH