Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas też dzisiaj noc super karmienie o 23:30,6 i 9:30, mała odłożona do kołyski sama zasypiała. W nocy 2 kupy po same pachy więc brzucho nie męczył. Zrezygnowaliśmy z sab simplex i podajemy esputicon i jakoś jest lepiej albo to przypadek.
Ja jakoś się nie widzę ćwiczącą z tymi wielkimi, ciężkimi piersiami, czekam na koniec karmienia piersią i stawiam na długie spacery.
Mnk ależ Cię przetrzymali. Trzymam kciuki za szybki koniec.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek, tak. Jak dostałam od Ciebie odpowiedź na temat porodówki to byłam już po
Rodziłam w ZG. Byłam mega zadowolona 
Acikk, nic na razie nie zmieniaj z mlekiem. Dalej przepajaj wodą. Każda zmiana mleka może przynieść zaparcia i trzeba to przeczekać. Niestety. Jeśli po paru dniach dziecko nadal będzie zaparte, to wtedy dopiero pomyśl o zmianie.
A Antoś ulewa? Ile Ci zjada mleka na raz i co ile je?
Pchelka, bracia są w siostrze zakochani. Najstarszy bardzo pomaga w opiece nad nią, chociaż mała 20 h na dobę śpi
A młodsi podrzucaja mi pieluszki, całują w czółko i nawijają w kółko, że jest śliczna
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk nasi chlopcy maja dzien dobroci dla mamus i strzelaja piekne kupki

Kacperek cala noc sie meczyl i ranek a pozniej zaczal serwowac piekne 2 kupki jakaz ja bylam szczesliwa ja je zobaczylam
Antos Ciotki dumne sa z kupek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 13:07
-
Pchełka wrote:Madzisek, tak. Jak dostałam od Ciebie odpowiedź na temat porodówki to byłam już po
Rodziłam w ZG. Byłam mega zadowolona
No to razem na oddziale leżałyśmy
ja też jestem mega zadowolona
gdyby nie położne to skończyła bym na cesarce a tak zbiegły się na raz cztery i dwie lekarki, wzięli mnie w obroty i było po wszystkim w 10 minut
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
Sarka powoli wyrasta z rożków, a w nich najlepiej jej się spało.
Co teraz? W czym teraz mogę ją kłaść?
Kołderka u mnie odpada, bo jestem panikara i będę się bać, że się nakryje i udusi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 14:21
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH