Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOto ja, cześć Ciotki!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ed4ccce8acb.jpg
kwiatakacji, pati_zuzia, genoweffa, rewelka, Marta0912, dorciamw, emilka24, Acikk, Moniusia89, Suerte, revvelka, Matleena, Pchelkaa, akira, Madzisek, m@rzenie, Piegus, Dżulia, aannkkaa, Nadulka, KASIAG24, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaaa nie wiem ile mały waży teraz, ale na pewno jest za mały żeby zmienić pampersy na większe.

Acikk, z tym betonem to się uśmiałam- jak mi szwy puszczą to będziesz mnie cerować!
Ja proponuję taką pułapkę jak na zwierzęta co odgryza wszystko co włazi do środka 
Dziewczyny, ile brałyście Bromergon? ja dostałam na dwa tygodnie, ale właściwie już mi z cycków powietrze zeszło
jak nacisnę to leci maksymalnie jedna kropelka...
alicja_, Acikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny;) pewnie już mnie wykreslilyscie ze swojego grona bo ponad miesiąc się nie odzywalam ale uwierzcie przy twinnsach ciężko;) tylko czasami Was podczytalam ale nawet nie było kiedy pisać
dlatego podziwiam Cię Flakonik kiedy Ty masz czas na forum przy 2;)
U mnie na szczęście dzieci grzeczne, nie mam z nimi większych problemów ale samo na karmienie odbicie uśpienie na zmiany zajmuje cały dzień chociaż mam teściową do pomocy ją tylko dziećmi się zajmuje;)
Karmie jeszcze piersią ale muszę dokarmiac mm bo dzieci coraz więcej potrzebują a piersi nie nadazaja;)
Sliczne macie dzidziusie;) faktycznie te grudniowe bobasy urodziwa;)
Pozdrawiam i składam najlepsze życzenia na 2016r oby nasze dzieciaki grzeczne były;) jak będę miała chwilę powtarzam się coś naskrobac;)
ZieloneOliwki, kwiatakacji, Matleena, Pchelkaa, genoweffa, Madzisek, m@rzenie, Dżulia, Nadulka, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże to skok rozwojowy? Poczytane o skokach http://www.babyboom.pl/niemowleta/rozwoj/raz_burza_raz_sloneczko_skoki_rozwojowe_w_pierwszym_roku_zycia_dziecka.htmlPchelkaa wrote:Co sie dzieje z moim dzieckiem??? Ktos mi je podmienil. Od rana przespala ze 40 min wszystkiego
caly czas na cycku lub na rekach u mnie by chciala, co ja odloze bo zasnela to sie budzi i placz. Juz sily nie mam
dobrze ze maz jest to ugotowal poprasowal pranie zrobil i ja noglam sie ogarnac, ale co bedzie w nocy nie mam pojecia
juz mam mysli zeby do rodzicow na noc pojechac ale co to da jak ona tylko u mnie chce
waga Irenki teraz daje mi sie we znaki 
Mi to ułatwiło zrozumienie dzieci i przygotowanie się psychiczne na kolejne trudne tygodnie;) chociaż moije są wczesniakami to dokładnie w tych podanych tygodniach dają się we znaki;)
dorciamw, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Pchelkaaa nie wiem ile mały waży teraz, ale na pewno jest za mały żeby zmienić pampersy na większe.

Acikk, z tym betonem to się uśmiałam- jak mi szwy puszczą to będziesz mnie cerować!
Ja proponuję taką pułapkę jak na zwierzęta co odgryza wszystko co włazi do środka 
Dziewczyny, ile brałyście Bromergon? ja dostałam na dwa tygodnie, ale właściwie już mi z cycków powietrze zeszło
jak nacisnę to leci maksymalnie jedna kropelka...
Ja brałam 1,5 tygodnia i pokarm zanikł. Byłam szczęśliwa, odstawiłam i dostałam zapalenia piersi i nawału po kilku dniach....
Więc wróciłam do bromergonu i brałam jeszcze 2 tygodnie.
Nie odstawiaj wcześniej lepiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak Wy maluchy na sobie kładziecie? Na boku? Bo Ja się boję że cycami go uduszę.
Kate dzięki za linka bardzo przydatne
Pchelkaa Acikk idealnie pasuje do skoku rozwojowego
Alicja to Ja właśnie teraz mam depresję, to na pewno to:) dzięki za odpowiedzi bardzo pomogły.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ją też na początku miałam załamanie nerwowe i trwało to ok 3 tyg nic mnie ie cieszyło a jeszcze problemy z KP dobijaly ale po 3 tyg przeszło i teraz jest ok wiec i u Was będzie lepiej;) teraz te problemy które wydawały mi się ogromne w 1 miesiącu są drobnostka i się z nich śmieje;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo chyba ten skok rozwojowy, mam nadzieje.
Spi 20 min juz, ale z suszarka w tle
A smialam sie z siostry ze blizniaki jej usypiaja przy okapie
przynajmniej pogotowac dziewczyna mogla
a teraz chlopcy jej zabkuja i obaj na rekach tylko by chcieli u niej- pomimo ze od malego usypiali sami i temperature maja i takie marudy a ona sama z nimi od 6 do 17. A jak ostatnio spalam u niej z mloda to cala noc chlopcy nie spali tylko cyrk i lament jak nie jeden to drugi :-o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:27
-
nick nieaktualnyRevvelka, Acik mamy dzieci w podobnym wieku, chyba to naprawde ten skok rozwojowy moja sie wlasnie obudzila, od 7 rano spala godzine. Tak mi jej szkoda jak widze ze sie meczy, ale przeczytalam ten artykul co wrzucila Kate i pocieszam sie ze kilka dni i to minie. A poki co musze sie uzbroic w cierpliwosc i byc z mloda poprostu w tych ciezkich dniach
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH