Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Dziewczyny, Wasze maluszki też tak niespokojnie śpią? Kubuś nie śpi tak normalnie tylko wierci się, rusza rączkami, mruga przymkniętymi oczkami... ogólnie mało śpi jak na noworodka...
Mój też tak śpi, i spał, chociaż jak już dobrze usnie to jak aniołek wygląda
i niestety mój też mało śpi jak na noworodka, znowu z nami walczy oczy same się zamykają a on na siłę otwiera, na szczęście już mam męża po pracy to on się nim zajmuje
chociaż i tak najlepiej przy mamie.
Mnk też tak miałam na początku nie mogłam się na patrzeć i uwierzyć że On taki cudny i mój, w domu już było trochę inaczej, ale wracam powoli do normy
posłuchaj sobie Kołysanki dla okruszka, płacz murowany
-
Oliwki moj bardzo dobrze, chętnie je zjada nie rozpluwa no i jak na razie uspokoił sie troszkę już nie płacze bez przerwy

Dziewczyny mam pytanie. Bo moj Antoś wogole nie reaguje jak np do niego mowie to nie patrzy na mnie
słyszeć na pewno slyszy bo reaguje na wszystkie dźwięki widziec chyba też bo wodzi oczkami skupia wzrok reaguje na światło itp. Ale jak do niego mowie to nie patrzy na mnie i nie wiem czy coś jest nie tak czy po prostu jeszcze czas zeby zaczął reagować ???
-
nick nieaktualnyPrzepraszam was ze wprowadziłam taka atmosfere na forum

Dziekuje za wszystkie slowa wsparcia i pocieszenia. Jesteście kochane.
Musialam dzisiaj zostawic dziewczynki z przyjaciolka bo mialam pelno zalatwien.
Jutro mamy pogrzeb i znowu mam dylemat czy zabierac dziewczynki czy nie
Marik,evvik,lawendowa gratuluje wam porodow. Dopisze do listy jak sie troche ogarneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 18:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny które mają chłopców!
Szukam poomcy w internecie na to obsikiwanie się i jest napisane że siusiak powinien być skierowany na dół albo pionowo do góry. Pionowo to chyba odpada bo logiczne jest że zawsze się trochę przesunie jak kładę małego na boku, a w dół to tak zdrowo? -
ZieloneOliwki wrote:Dziewczyny które mają chłopców!
Szukam poomcy w internecie na to obsikiwanie się i jest napisane że siusiak powinien być skierowany na dół albo pionowo do góry. Pionowo to chyba odpada bo logiczne jest że zawsze się trochę przesunie jak kładę małego na boku, a w dół to tak zdrowo?
U nas pomogły pampersy 2 tzn większe i ogólnie bardzo lubi sikać jak nic nie ma na sobie praktycznie codziennie się obsikuje podczas przebierania
-
nick nieaktualny
-
Juz okolo dwóch tygodni to ma. Juz ropa z niego cieknie.Mi$ia26 wrote:Oliwki nie zamierzam juz jej sluchac dzis byla kolejna spina ale w dupie ja mam wkoncu przestane ja dopuszczac do malego bo w bujawce buja go tak ze o malo nie wyskozy

Moniek dlugo masz juz ten babel po gruzliy bo u nas tez jest ??
U nas polozna mowila zeby wychodzic jak bedzie nawet -7 a lekarze podobna zaleaja nawet spacery przy -10 ale dla mnie to za duzo i jesli dobrze pojdzie to w sobote lub niedziele na spacer jupiii:)
A kiedy zaczelyscie jezdzi z dzieciaczkami do marketu ?? -
nick nieaktualnyMysle,ze w dol to chyba tak normalnie,nigdy sie nie zastanawialm,ale zawsze staralam sie kierowac na dol znaczy jak sie ulozylo nie myslalam czy na boku czy w dol,aby nie w gore bo kilka razy przy Gabrysiu nie zwrocilam uwagi jak sie ulozyl I o brzuszek mokry
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Tylko że ma jakiegoś nieprzeciętnie dużego...