SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik szczere wyrazy współczucia;(

• rewelka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Dziewczyny, Wasze maluszki też tak niespokojnie śpią? Kubuś nie śpi tak normalnie tylko wierci się, rusza rączkami, mruga przymkniętymi oczkami... ogólnie mało śpi jak na noworodka...

Mój też tak śpi, i spał, chociaż jak już dobrze usnie to jak aniołek wygląda :) i niestety mój też mało śpi jak na noworodka, znowu z nami walczy oczy same się zamykają a on na siłę otwiera, na szczęście już mam męża po pracy to on się nim zajmuje :) chociaż i tak najlepiej przy mamie.

Mnk też tak miałam na początku nie mogłam się na patrzeć i uwierzyć że On taki cudny i mój, w domu już było trochę inaczej, ale wracam powoli do normy :) posłuchaj sobie Kołysanki dla okruszka, płacz murowany :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki moj bardzo dobrze, chętnie je zjada nie rozpluwa no i jak na razie uspokoił sie troszkę już nie płacze bez przerwy :)

Dziewczyny mam pytanie. Bo moj Antoś wogole nie reaguje jak np do niego mowie to nie patrzy na mnie :( słyszeć na pewno slyszy bo reaguje na wszystkie dźwięki widziec chyba też bo wodzi oczkami skupia wzrok reaguje na światło itp. Ale jak do niego mowie to nie patrzy na mnie i nie wiem czy coś jest nie tak czy po prostu jeszcze czas zeby zaczął reagować ???

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam was ze wprowadziłam taka atmosfere na forum :(
    Dziekuje za wszystkie slowa wsparcia i pocieszenia. Jesteście kochane.
    Musialam dzisiaj zostawic dziewczynki z przyjaciolka bo mialam pelno zalatwien.
    Jutro mamy pogrzeb i znowu mam dylemat czy zabierac dziewczynki czy nie :(

Marik,evvik,lawendowa gratuluje wam porodow. Dopisze do listy jak sie troche ogarne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 18:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, a spróbuj z czymś czerwonym? przystaw blisko oczek i poruszaj, zobaczysz czy reaguje...? Wydaje mi się że jeszcze zdąży zacząć reagować, jeszcze ma nie do końca skoordynowane ruchy :)

• rewelka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż chciał przetrzymać Tobiego godzinę do kompania, Ja mówiłam żeby go uspac i po 10 min wymieka :) już go przekupuje moim cycem :p

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik, ja myślę żeby nie zabierać... są za małe, a i Ty będziesz spokojniejsza... Życzę Ci dużo siły Kochana! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, zerknij sobie tutaj: http://www.oeiizk.edu.pl/informa/oseski/strgosi/dzieciak.html

Aneczka, odezwij się- co u Was? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 18:20

• Acikk Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik ja bym też nie zabierala dziewczynek.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki i nie wymiotuje antek po mleku :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik ja tez bym nie zabierala,ja Gabrysia zostawilam z przyjaciolka jak chowalam mame,a mialam tylko jego,a Ty masz je dwie,bedziesz o wiele spokojniejsza I w ogole.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które mają chłopców!
    Szukam poomcy w internecie na to obsikiwanie się i jest napisane że siusiak powinien być skierowany na dół albo pionowo do góry. Pionowo to chyba odpada bo logiczne jest że zawsze się trochę przesunie jak kładę małego na boku, a w dół to tak zdrowo?

• rewelka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Dziewczyny które mają chłopców!
    Szukam poomcy w internecie na to obsikiwanie się i jest napisane że siusiak powinien być skierowany na dół albo pionowo do góry. Pionowo to chyba odpada bo logiczne jest że zawsze się trochę przesunie jak kładę małego na boku, a w dół to tak zdrowo?

U nas pomogły pampersy 2 tzn większe i ogólnie bardzo lubi sikać jak nic nie ma na sobie praktycznie codziennie się obsikuje podczas przebierania :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja małego przebieram praktycznie co godzinę...
    a jak kupię większe to w ogóle przeleci, bo ma bardzo chude nóżki :P

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Oliwki nie zamierzam juz jej sluchac dzis byla kolejna spina ale w dupie ja mam wkoncu przestane ja dopuszczac do malego bo w bujawce buja go tak ze o malo nie wyskozy :/

Moniek dlugo masz juz ten babel po gruzliy bo u nas tez jest ??

U nas polozna mowila zeby wychodzic jak bedzie nawet -7 a lekarze podobna zaleaja nawet spacery przy -10 ale dla mnie to za duzo i jesli dobrze pojdzie to w sobote lub niedziele na spacer jupiii:) :)

A kiedy zaczelyscie jezdzi z dzieciaczkami do marketu ??
    Juz okolo dwóch tygodni to ma. Juz ropa z niego cieknie.

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle,ze w dol to chyba tak normalnie,nigdy sie nie zastanawialm,ale zawsze staralam sie kierowac na dol znaczy jak sie ulozylo nie myslalam czy na boku czy w dol,aby nie w gore bo kilka razy przy Gabrysiu nie zwrocilam uwagi jak sie ulozyl I o brzuszek mokry :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee.. Kubuś ma cały czas w górę, myślałam że to normalne :D Tylko że ma jakiegoś nieprzeciętnie dużego... :P

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które maja pierwszy okres za sobą...jak wygladal? Byl obfity? Bolesny? Ja od wczoraj plamie na czerwono. Brzuch prawie wcale nie boli. Nie jest tego dużo...moze to być okres?

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Oliwki juz sobie wyobrazam,bo mojej kolezanki synek ma tez pokaznych rozmiarow I sie smialysmy,ze w przyszlosci dziewczynom krzywde moze zrobic,naprawde przezywalam chyba z tydzien :) skojarzyl mi sie ze slonikiem : D

‹‹ 2285 2286 2287 2288 2289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ