Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 wrote:Chichibi - mam dokladnie to samo odczucie odnosnie kp. Ja tez mam corsz mniej pokarmu, najwiecej w nocy ale co mi to ma jak jestem w stanie uciagnac raptem 50ml meczac sie? Pewnie i wiecej dalabym rade ale musialabym siedziec nie wiadomo ile..
dlaczego piszecie o odciaganiu pokarmu? -
nick nieaktualny
-
Marta0912 wrote:Wychodzi na to, że ze mnie du..a, a nie matka. Bo urodziłam przez CC, a dziecko karmie teraz tylko mm

Może przy drugim wykażę się w temacie. Chociaż jeśli chodzi o poród to wolałabym teraz CC. Zniosłam go bardzo dobrze i nie mam traumy
Chyba wszystkie Marty to wyrodne matki...ja urodziłam cc, karmie mm i 22 stycznia wracam do pracy na uczelnie ( w niepełnym wymiarze godzin)...ludziska stukają sie w glowe...cóż
Marta0912, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Nie wspominając już i im vitro czy jakichkolwiek sposobach ułatwiających zajscie czy podtrzymanie ciąży.ZieloneOliwki wrote:Acikk, prawda to i tym tokiem myślenia nie powinno być cesarek bo to też niegodne z naturą

Dajcie spokój, ja Też uważam ze napewno kp jest najlepsze dla dziecka Ale to nie znaczy ze co innego jest krzywda dla dzieckac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolubiłam zamiast zacytować. Mogen David Blackberry, któraś z dziewwczyn piła i polecała to samo o smaku pomegranate bodajżeAneczka86 wrote:Ponawiam pytanie o slodkie wino, które tu kiedyś jedna z Was polecala

Ja czekam do odstawienia Bromergonu a tak bym się napiła kieliszek..
caławtrawie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta, ja tez podwojnie wyrodna
Kurde ja mam rozpuszczalne i nie wiem kiedy sie bede mogla wykapac... poki co biore tylko prysznic...
Misia, ja piorę osobno ale jak mam pół pralki to dorzucę coś naszego.
Acikk, zgadzam się
edit: a odnośnie alkoholu to Acikk, jak wygląda stan Twojego barku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:19
Marta0912, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny

Ze mnie tez wyrodna matka bo karmie MM i mam na imie Marta
I moga mnie bliscy linczowac za to mam to gdzies 
Wogole moje dziecie od wczoraj strasznie duzo spi mamusie ile wasze miesieczne pociechy spay mniej wiecej ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:25
-
Misia moj też się jeszcze nie uśmiecha ale czekam spokojnie bo czytałam ze pierwszy uśmiech może być ok 8 tygodnia a moj ma dopiero 5

Oliwki Tu wyrodna matko nic nie pisałaś jak smakowała pierwsza faja po porodzie
Co do mojego barku to degustuje to i owo a jakże
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Tak myślałam, że to chyba Ty o nim wspiminalas. DziękujęZieloneOliwki wrote:Polubiłam zamiast zacytować. Mogen David Blackberry, któraś z dziewwczyn piła i polecała to samo o smaku pomegranate bodajże
Ja czekam do odstawienia Bromergonu a tak bym się napiła kieliszek.. 
Zarem trzeba wyjsc na zakupy
Wyrodna matka musi się napić
Acikk lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Acikk oczywiscie ze bedziesz wyrodna matka jak mozesz zostawic dziecko i wyjsc na biesiade wstydz sie kobieto

Trudno, kupiłam sobie 3 sukienki nie moge się doczekać aż któraś zaloze
i szpilki olalalala a nie tylko namiot i płaskie laćki
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH