Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Martosza Matlenaa podziwiam ze wracacie do pracy Ale nie dlatego ze uważam Was za wyrodne tylko mi by się za chhhhuuuu nie chcialo

No ja sie boje że jak posiedze dłuzej to tez mi sie nie bedzie chciało...wiec...ruszam duspko chociaz pewnie mysli beda mi na poczatku uciekać do Antka:) -
nick nieaktualnyevvik wrote:tzn, nie rozumiem po co? by podac z butelki?
Ja odciagam czasami zeby sprawdzic ile jest i ile Mala zjada jak np widze ze po piersi jest niespokojna i szuka to podlaczam laktator i widze czy jest pokarm tylko mala bzikuje czy nie ma i jest glodna. -
moniek90 wrote:Jak takiemu dziecku złapać siuśki? Pampersa wyżymać?

Wiesz co są takie specjalne woreczki z dziurką na siusiaka i takim klejem dookoła no Ale antek dwa razy kopnął i woreczek spadł
wiec leżał bez gaci na przewijaku a ja stałam z pojemniczkiem i tylko refleks jak zaczął sikac to zlapalm siusiaka i celowalam do pojemniczka
ZieloneOliwki, Ola_45, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Wiesz co są takie specjalne woreczki z dziurką na siusiaka i takim klejem dookoła no Ale antek dwa razy kopnął i woreczek spadł
wiec leżał bez gaci na przewijaku a ja stałam z pojemniczkiem i tylko refleks jak zaczął sikac to zlapalm siusiaka i celowalam do pojemniczka 
Acik dokladnie tak samo robilam w tym tygodniu...
cos te Antki chorowite chłopaki:)
-
nick nieaktualnyKochana miałam identycznie jak Ty! normalnie ta sama historia! Zaczął mi zanikać pokarm, tzn jest go za mało i też dokarmiam NAN-em, mojego odciągam do butelki na jakieś dwa, trzy karmienia a reszta mm. Chichibi pamiętaj-nie ważne jest pochodzenie pokarmu. Ważne żeby dziecko nie głodowało. Przecież gdybyś mogła to byś karmiła. Ja też podlegałam terrorowi laktacyjnemu, z każdej strony. Pewnej nocy gdy Adaś krzyczał z głodu wypluwając sutek, z którego już nic nie leciało uzmysłowiłam sobie że krzywdzę dziecko. Wysłałam męża do apteki i w du... miałam opinie innych! Adaś jest wreszcie szczęśliwym, najedzonym dzieckiem a przecież to mu jesteśmy za niego odpowiedzialne a nie inni, którym się wydaje że kp to pikuś.Chichibi wrote:hej dziewczyny, Dawno mnie tu nie było ale przez ten miesiąc mega skupiłam się na małej i na karmieniu piersią. jednak coś nam nie idzie, mała się denerwuje przy cycu bo wieczorami nic nie ma, mi też jest coraz cieżej bo chciałabym ją wykarmić no ale nie mam jak i dokarmiam ją Nan'em. Jestem coraz bardziej zmęczona tym kp. Najchętniej przeszłabym całkowicie na mm ale w ogół słysze że mm to ble i jak to można podawać dziecku, albo że kobieta wymyśla sobie problemy i szuka ucieczki w mm. W ogół jest mega duzy nacisk na kp, jest tak gloryfikowane a mi w mozgu robi się sajgon bo mam wrażenie że będe gorszą matką jak bede karmić mm

ryczeć mi sie chce normalnie
pomóżcie
Gdybyś miała jakieś chwile zwątpienia-zapraszam na herbatkę
do Trzcianki blisko
Chichibi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:01
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Ciezko...

Nie myśl że jest z Tobą coś nie tak, bo to normalne, każdy przeżywa na swój sposób, a minęło bardzo mało czasu, uporasz się z tym tylko daj sobie czas, to nie jest łatwa sytuacja, pamiętaj że możesz się nam wygadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:28
-
ZieloneOliwki wrote:a któras z Was odczuwala bol cewki przy siusianiu po cesarce?
Suerte, ja czas bym teraz znalazla bo maz jest w domu
Zielone Oliwki ja tak miałam...po ok 2 tygodniach od porodu powoli ustepowało i 3 tygodnie po porodzie jak reka odjął
-
Byliśmy u lekarza. Lenka zdrowa..uf. To charczenie to może być np. po mleczku no albo ślina. Z tej radości pojechaliśmy we trójkę do tesco na zakupy no i po winko..i Pani przy kasie prosi mnie o dowód - myślałam, że żartuje
Pomyśleć, że w tym roku kończę 30 
Ola_45, Matleena, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość

-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:01
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔