Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Polubiłam zamiast zacytować. Mogen David Blackberry, któraś z dziewwczyn piła i polecała to samo o smaku pomegranate bodajże
Ja czekam do odstawienia Bromergonu a tak bym się napiła kieliszek.. 
upsssss a ja piłam przy bromergonie. Nie można
?
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 8 kg na plusie. Nie wchodze w nic sprzed ciązy. Mam nawet problem z dopięciem kurtki. W domu dresik, a dzis na zewnatrz bylam w dzinsach ciazowych... masakra. Mam nadzieje, ze to ostatnie dni kiedy je wkladam, bo za miesiac zaczynam cwiczyc
Nie chcialam inwestowac w ciuchy z wiekszym rozmiarze, ale przed swietami musialam kupic 2 sukienki i bluzke, bo kompletnie nic na mnie nie wchodzilo z ubran z szafy. Kg poszly mi w uda, pupę, ramiona, no i brzuch jeszcze jest duzy.
gratulacje! Moja przebila wlasnie granice 3500. Tyje 200-230 g tygodniowo.Madzisek wrote:My dziś po ostatniej wizycie położnej. Kacperek wazy 4630
rosnie moja kruszynka 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 22:18

-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:I czopek pomogl daliamy pol i zrobil kupke 2 razy i za drugim razem byla zielona czy to cos groznego oznacza ??
Misia, zielona kupka pojawia się często przy zmianie mleczka lub przy chwilowych problemach z trawieniem. Ale najważniejsze czy zielona kupa sie powtórzy. Czyli poobserwuj kupki jutro i jeśli się powtórzą to możesz zapytać lekarza skąd się wzięły a jeśli już nie będą zielone to się nie martw
-
nick nieaktualnyPchelka dziekuje bylo to narazie jednorazowe wogole planujemy zmienic mleko na hipp bo po bebiko jakby problemy z kupka sie pogorszyly

Aneczka ja tez pqnikuje ze wszystkim a jak slysze slowa szwagierki ktora panikowala gorzej niz ja i mowi zebym nie przesadzala to mam ochote sprzedac jej kopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 22:24
Matleena lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... Antek dziś caly dzień był grzeczny! Płakał tylko jak był głodny a tak to leżał na macie albo drzemal !!!
Pewnie w nocy mi da popalić Ale to nic
i tak jestem dziś mega happy
akira, Mi$ia26, alicja_, pati_zuzia, Matleena, KASIAG24, Moniusia89, Ola_45, Dżulia, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mój Antoś ma od kilku dni katar...
Jutro mamy chrzciny, przygotowania idą pełną parą
ale niestety Antek nie współpracuje
wkurza już mnie to, bo nie jestem w stanie kompletnie nic zrobić w domu, bo jak go tylko położę to od razu się budzi i płacze jak mnie nie ma przy nim... masakra jakaś...
ale rozczulajace jest to,ze jak go poloze na moich piersiach to zasypia momentalnie
-
Jak robila 1 to panikowalam jak teraz robi dużo to też panikuje. Chyba czas na lampke wina, bo zeariurje sama ze soba.
Dziś stwierdzilam, ze przydalby się jakis pediatra w rodzinie co by mi małą badał choc raz na tydzień, bo bylabym spokojniejsza

-
ZieloneOliwki wrote:Flakonik, bądź silna!
Martosza, a bolało Cię podbrzusze? Nie wiem czy tak ma być czy mam jakieś zapalenie dróg moczowych...
Matleena jak chcesz to Cię pocieszę- u mnie +16...
U mnie bolało tylko jak oddawałam mocz...takie własnie uczucie jak przy zapaleniu pecherza....tez sie obawiałam ze od cewnika jakies zakazenie sie wdarło ale to podobno normalne -
nick nieaktualnyOdrazu usmiech sie pojawia jak sie czyta ze dziecko nie cierpi a mama szczesliwaAcikk wrote:Dziewczyny... Antek dziś caly dzień był grzeczny! Płakał tylko jak był głodny a tak to leżał na macie albo drzemal !!!
Pewnie w nocy mi da popalić Ale to nic
i tak jestem dziś mega happy 
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH