Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ze mnie dopiero od 3 dni zupełnie nic nie leci czyli ja aż prawie 5 tygMatleena wrote:
A w ogóle to ile krwawiłyście po porodzie sn?
oczywiście przez dobre 3 nie było tego jakoś dużo Ale jednak. A dziś drugi dzień już smigam w stringach w koncu bez podpaski lalalalala
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wierzę w to co sie dzieje w moim domu... O 23 butla 23:20 odbicie i włożenie dziecka do kołyski, po 5 minutach z szumisiem wypadniecie smoka i antek po prostu śpi !!! Ktoś mi podmienil dziecko !!! Aż się boje zasnąć bo nie wierzę !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 23:41
Ola_45, pati_zuzia, justyna14, genoweffa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:01
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
U nas jest w sklepach mleko nan 1 w kartonikach, tez sie zabezpieczylam wczoraj od razu w trzy opakowania i maly zjadl tylko 20 ml jak dokarmialam bo rano przyszlo mleczko w cycach
mam nadzieje ze wiecej nie bedzie potrzebne ale zobaczymy.
No mi w szpitalu w sumie nie powiedzieli za duzo jakos wiec:D spyram jutro poloznej -
nick nieaktualnyMi zostało jeszcze 3 kg, żeby mieć wagę sprzed ciąży, ale to dlatego, że od trzech tygodni w nocy pocę się okropnie no i nie mam czasu jeść... po porodzie zeszły mi tylko 6 kg, jak wróciłam do domu i zaczęłam się pocić to w trzy dni straciłam 5 kg
-
Madzia890722 wrote:Mi zostało jeszcze 3 kg, żeby mieć wagę sprzed ciąży, ale to dlatego, że od trzech tygodni w nocy pocę się okropnie no i nie mam czasu jeść... po porodzie zeszły mi tylko 6 kg, jak wróciłam do domu i zaczęłam się pocić to w trzy dni straciłam 5 kg
Ja tez strasznie sie pocilam po cc jak wrocilam do domu Dalej jeszcze sie poce ale Nie Tak jak Na poczatku.. Co do pierwszego okresu po to moj sie zaczal 28 grudnia I jeszcze trwa ale jest Masakra jeszcze takiego Nie mialam! Poprostu powodz!
wczoraj mi sie zdrzemlo z malym mialam nawet zalozony podklad poporodowy Bo jeszcze mi zostal Ze szpitala a naprawde strasznie sie leje I przemoklam
przescieradlo brudne ale przescieradlo pikus za to materac.. Masakra jak to wyczyscic
straszne wstyd teraz jakos czuje mam nadzieje Ze sie ten okres skonczy nigdy Nie mialam problemu z obfitymi a teraz krwotok normalnie :o Nie umiem sobie z tym poradzic
Moj maly odkad zmienilam mu mleko Na Hipp combiotic zupelnie inne dziecko
Nie placze marudzi tylko faktycznie jak ma powód a tak to jakby go nie było co prawda czasem nie da siebie odłożyć ale mysle ze to poprotu jego potrzeba czułości i bliskości wiec sie poprostu wtedy przytulamy i on jest szczęśliwy i ja
co do wagi sprzed ciazy ja wrocilam do niej jak mi tylko małego wyciągnęli.. A teraz mi wszyscy mówią ze jestem jeszcze chudsza niz bylam co mnie dołuje bo miałam nadzieje ze mi cos zostanie
bo ja to mam problem zeby zgrubnac a chciałabym ostatnio u lekarza w ubraniach tj butach zimowych kurtce ważyłam 53kg...
gdzie tyle wazylam
Normalnie wiec minus te ubrania to z 51kg
przy wzroście 169. Jesli chodzi o metodę antykoncepcji ja zdecydowałam sie spróbować plastry, kiedys brałam tabletki ale bylam hmm oziębła po nich
odłożyłam to sie zmieniło, gumek absolutnie nie chce o nich słyszeć, proponowała mi ten implant co Alicja ale mysl ze bede to miec wszczepiane mnie paralizuje Pozatym nie lubie nie miec nad czymś kontroli a chce miec dziecko kolejne za ok 2 lata plastra moge tez odlepic a tego nie wyciagne to by mnie denerwowało
hmm co tu jeszcze? A moj mały ma dzisiaj 2 miesiące
Matleena, kwiatakacji, pati_zuzia lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co tj normalnie jakas masakra, moj synuś śpi a ja się mecze bo boli mnie gardło i jakis katar mnie łapie
tj normalnie pech a wogole to mam problem jakas nienormalna jestem ale jak jestem sama z małym on śpi i ja Też to budzę się dosłownie co pol godziny bo mi sie śni ze płacze i zeschizowana sprawdzam czy go nie zgniotlam w łóżku pomimo ze on jest w swojej kolysce... A jak juz się skapne ze go nie ma w łóżku i nie płacze to sprawdzam czy oddycha 
I jak tu się wyspać
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rowniez
a ile bym gadala jeszcze przy tym 
Tak mi szkoda mojego dziecka
w josku charczy jak nie wiem, katarek scieka do gardelka i dlatego kaszle, spala w pozycji na pol siedzaco ale i tak sie krecila w nocy i kaslala strasznie. A przy tej chorobie caly czas spi a ja stoje nad nia jak glupia. Dodatkoeo oczka z kataru zalzawione i taka smutna jest
Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na katar polecam wodę morska, są w sprayach dla dzieci od 1 dnia życia u nas się sprawdza, plus ew. Odciaganie.
Moje dziecko dziś też strasznie nie spokojnie spało też ma z noskiem problemy, dziś sprobujemy z nawilzaczem wieczorem może mamy za suche powietrze. Jak na razie od 7 się kręcił, przysypial, kręcił, przysypial i tak w!kółko, jak go otulilam kolderka po 8 to śpi jak aniołek już 3 h bez cyca aż się boję ile nie będzie spał jak się wybudzi.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH