X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:47

Patus_777 lubi tę wiadomość

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej u mnie tez temat ale juz prawie koncowka meble w kuchni powiesic i dom skonczony zdazylismy w sam raz zostana tylko dodatki a tym akurat zajac sie ciezarna moze zajme sobie.troche czas bo pewnie dziwnie bedzie na poczatku siedziec tak bez pracy w domku...a powiedzcie jak mam wstawic suwak bo ustawialam to jak sie logowalam I cos nie mam?

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1985 wrote:
    Jej u mnie tez temat ale juz prawie koncowka meble w kuchni powiesic i dom skonczony zdazylismy w sam raz zostana tylko dodatki a tym akurat zajac sie ciezarna moze zajme sobie.troche czas bo pewnie dziwnie bedzie na poczatku siedziec tak bez pracy w domku...a powiedzcie jak mam wstawic suwak bo ustawialam to jak sie logowalam I cos nie mam?
    Zazdroszcze u mnie odebranie kluczy dopiero 2.04 i remont wielki remont bo to mieszkanie od developera...to gole puste betonowe sciany.. ;)
    Suwaka w ustawieniach wklejasz w podpisie :)
    Chichibi jak uważasz ja wiem,ze 4 na pewno zrobie,takze już 3 za mna :) a potem po wizycie u gina jak będzie ok to się zobaczy :) progesteron robiłam na 2 becie i zrobie na 4 także dwa razy,z racji tego,ze nigdy w zyciu nawet nie robiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:55

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko my nasz remat robimy juz od roku hehe tak ze wkoncu powoli konczymy...Dobrze a gdzie teraz ten moj suwak znajde zeby go skopiowac bo cos nie widze nigdzie ;)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa, o kurde to żeby u mnie rok nie trwal ;) bo mój Małż sam zamierza to robic wszystko z Moim Tata.. ;)
    Na stronce jak robilas to potem musiało Tobie wyskoczy,zeby skopiować url i wkleic na forum :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No napewno ale tego nie zrobilam ale oki znalazlam gdzie indziej...co do rematu mowj maz robil wszystko sam dlatego wlasnie tak dlugo zeszlo pozatym mial Az 100 metrow pokoje lazienki Dwie i na koniec nowa kuchnia ale moj facet jest budowlancem i na szczescie umie zrobic wszystko prucz chydrauliki na.cale szczescie bo jak bym miala za wszystko placic ojjj fachowcy drodzy strasznie dalo Sie odczuc jak robili chydraulike cala nam masakra

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    U mnie beta 35! Zdzierają strasznie.. Dzis robilam drugi raz bete. W sobote mialam 98,54. Jak myslicie dwa razy starczy no nie?

Tak kochana to już masz potwierdzone :) po co wydawać kasę dalej na testy teraz wizytę ustal z lekarzem:) tak by było coś widać.

Wszystko zżerają z ludzi, a te zwykłe testy to dopiero niby po 6 dniach wykrywa a wielka ściema kobiety się nabierają ;/ moim znajomym też test dopiero wykrył ciemną kreską po równym miesiącu od miesiączki ;/ zal....byle by sprzedać !

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu sory hydrauliki ale blad Ale pisze na telefonie do tego w pracy dupe truja a ja juz myslami calkiem gdzie indziej :)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilona u Nas na szczęście jest o polowe mniej metrow ;) także mam nadzieje,ze chociaż do sierpnia się wyrobią bo chce żeby moja Mala od września do nowej szkoły chodzila i miała bliżej bo to 1 podstawowka będzie :) Normalka,ze koszta sa przy ekipie,dlatego ciesze się,ze u Nas ten koszt odejdzie,nie licząc kuchni bo tu musimy znajomego wziasc.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1985 wrote:
    Jezu sory hydrauliki ale blad Ale pisze na telefonie do tego w pracy dupe truja a ja juz myslami calkiem gdzie indziej :)
    Spoko tu na forum mysle,ze raczej żadna nie patrzy na ortografie i interpunkcje ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dfe56212c1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wychodzi na to ze zaszlysmy w ciaze prawie w tym samym czasie :)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1985 wrote:
    dfe56212c1.png
    Ilona wkleilas to w ustawienia--> spolecznosc--> podpis ? :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1985 wrote:
    iNso87 wychodzi na to ze zaszlysmy w ciaze prawie w tym samym czasie :)
    Prawdopodobnie choć u mnie termin wg ovu jest na 2.12 :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz kochana wkleilam dziekuje :* ja tak kalkulatorem obliczylam wiec pewnie i tak lekarz obliczy inaczej chciala bym juz miec ta prace za soba i moc juz isc do lekarza i zobaczyc mala moja.fasolke na usg i bicie serduszka...myslicie ze bedzie juz slychac w 6 tygodniu :)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super,widze wlasnie :)
    Ja poszlam do lekarza w terminie @ jak zrobiłam bete pierwsza i zrobiłam 4 testy ciążowe,odrazu dal mi zw z pracy choć nie wiedział jaki Nr wstawić na zw,bo wg Niego to za wcześnie,zeby wstawić ciaze ;) nawet się zdziwil co ja u Niego robie tak wcześnie ale bez ogordek powiedziałam,ze zw potrzebuje od pracy bo pracuje w supermarkecie..jeszcze przed Swietami i inwentaryzacja to wogole jakas masakra isc do roboty.. Teraz mam wizyte i koniec zw na 2.04,bo kazal wlasnie odczekać i dac Fasolce podrosnąć. Na tym USG w terminie @ to nic a nic nie było ale to wiadomo ;) nie spodziewałam się nawet USg wtedy bo i po co? ale jak zrobil to zrobil :)
    Ja mam nadzieje,ze wszystko będzie :) tez nie mogę się doczekać,aby zdrowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:41

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też będę miała usg w 6 tygodniu a dokładniej w 5tyg i 6dniu czyli właściwie prawie w 7 tygodniu. Marzę żeby zobaczyć serduszko. Ilona niektóre kobiety widzą już w 5 tygodniu inne w 8 dopiero. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 jestesmy prawie tule samo w ciazy bedziesz pierwsza u lekarza to musowo musisz napisac czy widzialas juz swojego szkraba :) anielica jestem strasznie nie cierpliwa taki haraktrek ale w tym przypadku wyjscia nie mam...tak naprawde bede sie tak w pelni cieszyc i wierzyc jak bede juz po lekarzu po usg jak zobacze mojego bobaska i bede wiedziec ze wszsytko oK :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem niecierpliwa, ale trzeba jakoś wytrzymać. W końcu czeka nas jeszcze 8 miesięcy czekania na dzidzię :)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta dzisiejsza 3842,85 mIU/ml

Flakonik lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ