Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
alicja_ wrote:oooo!
fajnie!
a gdzie studiujesz? na US?
noo:)Na Wydziale Pedagogiki i Psychologii, na Grażyńskiego zaraz przy tym parku jak się idzie na Silesię;P
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyHejo dziewczyny witam was serdecznie kochane przyszłe mamy
jesli wszystko dobrze pójdzie dzidziusia zobaczymy 01.12.2015
na ta chwile ciaze mam potwierdzona u lekarza
Chichibi my tak po sąsiedzkuPatus_777, Flakonik, alicja_, Chichibi, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nikicia86 wrote:Hejo dziewczyny witam was serdecznie kochane przyszłe mamy
jesli wszystko dobrze pójdzie dzidziusia zobaczymy 01.12.2015
na ta chwile ciaze mam potwierdzona u lekarza
Chichibi my tak po sąsiedzku
Gratuluję :******
nikicia86 lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny ja już po becie
jeju niby nic się nie dzieje ale zawsze delikatny malusieńki stresik jest
Wy już po?
Nikicia witaj!
Kurde ciekawi mnie ile powinno przyrosnąćmam nadzieje,ze chociaż po 4 dniach będzie gdzies z 1500
to by był przyrost o 123% na więcej tez się nie obraze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 09:07
-
nick nieaktualnyDzien dobry jak tam wasze samopoczucie ojej moje okropne mdli mnie dzis nie milosiernie a trzeba pracowac niestety ja dopiero do lekarza za tydzien i na l4 ciezko bedzie wytrzymac w pracy...az tej bety i tych wszystkuch badan sie boje mdleje na widok igiel hehe
-
nick nieaktualny
-
A ja się wstrzymuję ...w laboratorium też kazali zaczekać
bo bez sensu jakby nic nie wyszło, bo to bardzo wcześnie u mnie...badanie 38 zł u nas. poczekam ale jestem dobrej myśli:) i trzymam kciuki za wszystkie;)
4 lata starań CUD!!!
-
ilonia1985 wrote:Dzien dobry jak tam wasze samopoczucie ojej moje okropne mdli mnie dzis nie milosiernie a trzeba pracowac niestety ja dopiero do lekarza za tydzien i na l4 ciezko bedzie wytrzymac w pracy...az tej bety i tych wszystkuch badan sie boje mdleje na widok igiel hehe
mdlosci jeszcze nie mam,raz tylko wieczorem przez moment miałam ale minely
Az mi szkoda Ciebie,ze musisz jeszcze do pracy chodzic..ale jeszcze trochę i pewnie będziesz miała wolne
annielica a jak się czujesz?
Patus przepraszam bo pewnie pisalas wcześniej ale jesteś jeszcze przed terminem @? Mam krotka pamięći często gesto zerkam na suwaki u Dziewczyn wtedy wiadomo Która jest w jakim tyg
Ja co chwila wchodzę na strone lab żeby spojrzeć czy już sa wyniki,tak jak pisałam ostatnim razem miałam już po 11
Ale pogoda paskudna.. -
Patus_777 wrote:A ja się wstrzymuję ...w laboratorium też kazali zaczekać
bo bez sensu jakby nic nie wyszło, bo to bardzo wcześnie u mnie...badanie 38 zł u nas. poczekam ale jestem dobrej myśli:) i trzymam kciuki za wszystkie;)
-
nick nieaktualnyInso dziś już odrobinę lepiej, tylko katar okropny mam i lekki kaszel. Ale dla wszystkiego leżę w wyrku i się nie ruszam;) w końcu zdrowa mama to i zdrowa fasolka;)
Mąż pojechał odebrać samochód bo kupiliśmy kombi na wieść o dzidzi;) szkoda, że nim dziś nie pojeżdżęnaox lubi tę wiadomość
-
To dobrze,oby szybko przeszlo
Mój zaraz wraca po 11 z pracy to do pge musimy jechać umowę podpisac do nowego mieszkania. I w sumie u mnie ten remont się zacznie to tez nie będę mogla mu za bardzo pomoc bo nie wiem jak będę się czula no i czy smrod jakikolwiek mi przeszkadzać nie będzie o dźwiganiu nie wspomnę
My akurat mamy jeden w kombi drugi sedan,a myslalam,zeby sobie zmienić ten sedan na może Yariske czy clionawet ladnie wygladaja i takie male zgrabne aby 5 drzwiowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:35
-
iNso87 wrote:To sporo,ja za ta kwote zaplacilam za dwa badania bety i progesteronu a dziś sama beta u mnie 19zl
No własnie jakby było u nas tańsze to bym się skusiła ...a może mi jeszcze nic nie wyjść, bo wcześnie ...test tez wyszedł kreska druga słabo widoczna...ogólnie czuje się inaczej no i spóźnia mi się miesiączka...ale jestem pewna, że się udało:) muszę się wstrzymać chociaż do piątu z tą betą..ehhmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!