X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    oooo!:) fajnie!:) a gdzie studiujesz? na US? :)

noo:):D Na Wydziale Pedagogiki i Psychologii, na Grażyńskiego zaraz przy tym parku jak się idzie na Silesię;P

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo dziewczyny witam was serdecznie kochane przyszłe mamy :-) jesli wszystko dobrze pójdzie dzidziusia zobaczymy 01.12.2015 :-) na ta chwile ciaze mam potwierdzona u lekarza :-)
    Chichibi my tak po sąsiedzku :-)

Patus_777, Flakonik, alicja_, Chichibi, iNso87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki kochane za was i za wasze maleństwa :-)

Flakonik, naox lubią tę wiadomość

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    Hejo dziewczyny witam was serdecznie kochane przyszłe mamy :-) jesli wszystko dobrze pójdzie dzidziusia zobaczymy 01.12.2015 :-) na ta chwile ciaze mam potwierdzona u lekarza :-)
    Chichibi my tak po sąsiedzku :-)

Gratuluję :******

nikicia86 lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia Gratulacje! :* Ja tez mam termin na 1.12 :)

nikicia86, Blair lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Dziękuję :-) wam takze z całego serca Gratuluję :-)
    Flakonik to super jestesmy razem :-) mozesz mnie tam obok siebie dopisać ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patus_777 wrote:
    noo:):D Na Wydziale Pedagogiki i Psychologii, na Grażyńskiego zaraz przy tym parku jak się idzie na Silesię;P

ja też na US na Bankowej :)

Patus_777 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia Juz dopisalam :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 22:13

nikicia86, Blair lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny. Wyspijcie sie dobrze :***

Blair lubi tę wiadomość

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:47

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ja już po becie :D jeju niby nic się nie dzieje ale zawsze delikatny malusieńki stresik jest :) Wy już po?
    Nikicia witaj!:)
    Kurde ciekawi mnie ile powinno przyrosnąć :) mam nadzieje,ze chociaż po 4 dniach będzie gdzies z 1500 ;) to by był przyrost o 123% na więcej tez się nie obraze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 09:07

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry jak tam wasze samopoczucie ojej moje okropne mdli mnie dzis nie milosiernie a trzeba pracowac niestety ja dopiero do lekarza za tydzien i na l4 ciezko bedzie wytrzymac w pracy...az tej bety i tych wszystkuch badan sie boje mdleje na widok igiel hehe

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzien dobry wszystkim !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:47

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś z łóżka się nie ruszam. Ale cały czas robię testy ciążowe i owulacyjne i kreski ciemnieją więc jest ok;) na owulacyjnym aż linia kontrolna dużo ciemniejsza od testowej;)

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się wstrzymuję ...w laboratorium też kazali zaczekać :) bo bez sensu jakby nic nie wyszło, bo to bardzo wcześnie u mnie...badanie 38 zł u nas. poczekam ale jestem dobrej myśli:) i trzymam kciuki za wszystkie;)

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1985 wrote:
    Dzien dobry jak tam wasze samopoczucie ojej moje okropne mdli mnie dzis nie milosiernie a trzeba pracowac niestety ja dopiero do lekarza za tydzien i na l4 ciezko bedzie wytrzymac w pracy...az tej bety i tych wszystkuch badan sie boje mdleje na widok igiel hehe
    U mnie samopoczucie od 3 dni jest super :D mdlosci jeszcze nie mam,raz tylko wieczorem przez moment miałam ale minely ;) Az mi szkoda Ciebie,ze musisz jeszcze do pracy chodzic..ale jeszcze trochę i pewnie będziesz miała wolne :)
    annielica a jak się czujesz?
    Patus przepraszam bo pewnie pisalas wcześniej ale jesteś jeszcze przed terminem @? Mam krotka pamięć :P i często gesto zerkam na suwaki u Dziewczyn wtedy wiadomo Która jest w jakim tyg ;)
    Ja co chwila wchodzę na strone lab żeby spojrzeć czy już sa wyniki,tak jak pisałam ostatnim razem miałam już po 11 :)
    Ale pogoda paskudna.. :/

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patus_777 wrote:
    A ja się wstrzymuję ...w laboratorium też kazali zaczekać :) bo bez sensu jakby nic nie wyszło, bo to bardzo wcześnie u mnie...badanie 38 zł u nas. poczekam ale jestem dobrej myśli:) i trzymam kciuki za wszystkie;)
    To sporo,ja za ta kwote zaplacilam za dwa badania bety i progesteronu a dziś sama beta u mnie 19zl

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso dziś już odrobinę lepiej, tylko katar okropny mam i lekki kaszel. Ale dla wszystkiego leżę w wyrku i się nie ruszam;) w końcu zdrowa mama to i zdrowa fasolka;)
    Mąż pojechał odebrać samochód bo kupiliśmy kombi na wieść o dzidzi;) szkoda, że nim dziś nie pojeżdżę:(

naox lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze,oby szybko przeszlo :) Mój zaraz wraca po 11 z pracy to do pge musimy jechać umowę podpisac do nowego mieszkania. I w sumie u mnie ten remont się zacznie to tez nie będę mogla mu za bardzo pomoc bo nie wiem jak będę się czula no i czy smrod jakikolwiek mi przeszkadzać nie będzie o dźwiganiu nie wspomnę ;)
    My akurat mamy jeden w kombi drugi sedan,a myslalam,zeby sobie zmienić ten sedan na może Yariske czy clio :) nawet ladnie wygladaja i takie male zgrabne aby 5 drzwiowe ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:35

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    To sporo,ja za ta kwote zaplacilam za dwa badania bety i progesteronu a dziś sama beta u mnie 19zl

No własnie jakby było u nas tańsze to bym się skusiła ...a może mi jeszcze nic nie wyjść, bo wcześnie ...test tez wyszedł kreska druga słabo widoczna...ogólnie czuje się inaczej no i spóźnia mi się miesiączka...ale jestem pewna, że się udało:) muszę się wstrzymać chociaż do piątu z tą betą..ehh

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ