Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ilona pierwsza byla robiona w dniu @ zebym mogla w razie co pojsc do lekarza,potem po 48h chcialam sprawdzic czy dobrze przyrasta. Dzis robilam bo na ostatniej wizycie lekarz powiedzial mi zebym zrobila i przyniosla na czwartkowa wizyte a w srode poprostu chce zrobic bo znowu chce zobaczyc czy jest ok przyrost:) Nikt nikomu nie mowi,ze ma zrobic tylko 2 razy,mozna robic jeszcze do 12 tyg bo pozniej juz stezenie spada podczas ciazy i to jest prawidlowe. Robienie bety jest indywidualna kwestia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 14:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozumiem poprostu wiem ze jak sie idzie do lekarza to kieruje Cie na bet ktora sie powtarza po 48 godzinach tez prywatnie robilam bete botesty mi wychodzily z prawie nie widoczna kreska beta byla podwyzszona ale na drugi dzien dostalam mocny okres najprawdopodobniej byla to ciaza biochemiczna :(beta u mnie 39 zl kosztuje tak na marginesie to sporo
-
nick nieaktualnyIlonia przykro mi
ale tym razem będzie wszystko ok
U mnie beta 22 zł to nie tak szkoda, ale tak 39zł to serio dużo:/ Jak bym miała tyle płacić to też bym sobie darowała, bo przecież to nic nie zmieni.
Myślałam, żeby kupić detektor tętna płodu, widziałam używane za parę groszymogłabym czasem jak już dzidzia będzie większa skontrolować czy wszystko ok:P
-
nick nieaktualnyoby...tym razem krecha jest wyrazna mam symptomy ciazy slabo sie czuje pozatym spoznia mi sie okres juz tydzien zaraz ale jakos sie po ciuchu martwie po tej ostatniej ciazy biochemicznej dlatego mowie ja zaczne sie cieszyc dopiero jak zobacze moja dzidzie i.uslysze serduszko nawet nie wiedzialam ze jest takie cos jak detektor plodu moze faktycznie warto by bylo takie cos nabyc
a powiedzcie wolaly byscie chlopca czy dziewczynke ?
-
nick nieaktualnyJa też codziennie testuję i na razie wszystko ok
Jak jest serduszko to najważniejsze
A detektor jest ale używać możesz dopiero jak jest serduszko czyli za jakiś czas dopiero
Dla mnie obojętne, byle zdrowe. Kiedyś byłam za chłopcem. Teraz maż mówi, że czuje, ze to dziewczynka więc i ja zaczęłam się skłaniać ku dziewczynce. Przy pierwszej ciąży to aż takiego znaczenia nie wg mnie. A jeśli pękły 2 pęcherzyki to kto wie, może i parka będzie. -
nick nieaktualnymo maz nastawiony hest na syna nawet jak cos mowi o naszej fasolce to mowi juniorek a mi sie cos wydaje ze bedzie dziewczynka znowu chociasz chciala bym chlopca ale tylko z tego wzgledu ze dziewczynke mam...ale z cala pewnoscia To az takiego znaczenia nie ma najwazniejsze zeby bylo zdrowiutkie i ciaza przebiegla w spokoju i bez problemow
-
nick nieaktualnyHej.
Ja od rana walcze z mdlosciami. Jak ja mam sie zdrowo odzywian jak nic mi w zoladku nie zostaje dluzej niz pol godziny
Gratulacje pieknych przyrostu bety.Ja mialam isc dzisiaj na 4 bete ale.tak sie zle czuje ze nie poszlam a pozatym nie mam watplisosci ze jestem w ciazy bo sa coraz wieksze te mdlosci.
Co do plci. To na poczatku staran marzylam
o dziewczynce ale po takim dlugim okresie oczekiwania plec jest naprawde obojetna. Wazne zeby bylo zdrowe.Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny