Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
annielica wrote:No właśnie dziewczyny możemy zrobić piękny prezent na Mikołajki Mój ŚP dziadek urodzony był 6 grudnia i na imię miał Mikołaj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha no może tak być i obchodziłybyście z dzidzią urodziny tego samego dnia fajnie:D pomagałabyś świeczki zdmuchiwać rozumiem, ze rodzić będziesz naturalnie? Ja chyba i tak będę musiała mieć cesarkę bo choruję od dziecka na serce. Zastanawiam się w razie czego nad porodem w Poliklinice Arciszewscy, muszę się zorientować o ile rośnie u nich koszt porodu jeśli ich lekarz nie prowadzi ciąży i sobie to przeczyć co bardziej się opłaca.
-
Mi tp wychodzi na albo 1 lub 6 grudnia (w zależności jak długi założę cykl - ostatnio różna długość)..
ale moja córka w ogóle z wyjściem się nie spieszyła i miałam poród wywoływany, więc podejrzewam, że z rodzeństwem będzie podobna historia, więc raczej się szykuje bliżej połowy grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:46
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Kochana Mikolajki u Nas jak Mikolajki ale ja jestem urodzona 30.11 a imieniny mam 1.12 takze nie obraze sie jak bedzie w ktoryms terminie. Mojego Meza Tata sp. tez mial na imie Mikolaj i bralismy to imie nawet pod uwage dla syna ale Marcel chyba jednak;)
Czyżbys misla na imię Natalia ?
Ja urodziny 30.11 a imieniny 1.12 i na imie mam Natalia a tetmin porodu na 1.12 czyli bede miala prezent -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielica. No niestety. Teraz udalo mi sie gpdzine temu zjesc jakies owoce i niezwymiotowac wirc jest dobrze.bo wszystko co dzisiaj na sniadanie i obiad chociaz w malych ilosciach dlugo nie posiedzialo w zoladku.
Ale przynajmniej czuje ze jestem w ciazyBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny