Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania14 wrote:jestem z okolic Wolsztyna, a czemu pytasz?
mam wynik bety
Progesteron 26,4 ng/ml
Prolaktyna 26,66 ng/ml - juz mi sie na czerwono swieci dużo urosła przez 72h
beta-HCG 538,50 mIU/ml !!!
A pytam bo chce wiedziec czy ktos jest tez z Krakowa
Gratulacje przyrostu betyania14, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - ja dwa dni temu zaintalowałam sobie aplikację HiMommy! i bardzo polecam na androida
https://play.google.com/store/apps/details?id=androidgecko.com.himommy&hl=en
Codzienne powiadomienie od waszego dziecka - z informacją jak rośnie i co się dzieje
Sympatyczna aplikacja /niestety tylko po angielsku/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 19:11
Flakonik, ania14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
halwaya wrote:Dziewczyny - ja dwa dni temu zaintalowałam sobie aplikację HiMommy! i bardzo polecam na androida
https://play.google.com/store/apps/details?id=androidgecko.com.himommy&hl=en
Codzienne powiadomienie od waszego dziecka - z informacją jak rośnie i co się dzieje
Sympatyczna aplikacja /niestety tylko po angielsku/
szkoda bo pewnie fajna aplikacja a ja ang nie znam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa teraz jak tak myślę to chyba dziewczynkę. To w sumie bez roznicy. Ale jeśli teoria, ze w dniu owulacji jest chlopiec a przed dziewczynka to u nas laska bo my przed owulacją poczelismy;)
Ilona jak ogladalam dzienniki ciąży to laski w naszym tygodniu i w naszym terminie wizyty już czesto widzialy serduszko, no ale nie zawsze... -
Witajcie.
Miło widzieć tyle grudniowych przyszłych mamuś Sama jestem z grudnia, tym bardziej się cieszę, że TP mojego Skarba to 01.12.2015.
Z mężem staraliśmy się raz - raz jedyny. Mąż pracuje w tygodniu w innym regionie Polski, więć myśleliśmy, że się nie uda - no jak to tak "chcesz i masz?" Tym bardziej, że wg testów owulacyjnych, owu miałam kilka dni po jego wyjeździe. Mój M mówił: Ojjj przecież pływacy mogą kilka dni przetrwać - i przetrwały
Wykonałam bete 2-krotnie, wzrosła ładnie. Pierwsza wizyta u lekarza będzie już w czwartek. Ciekawa jestem co uda się zobaczyćFlakonik, halwaya, alicja_ lubią tę wiadomość