Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina ja czosnek jem garściami ale nie wiem czy mi pomaga;(
Moja koleżanka teraz urodziła. Też bym chciała się pochwalić, ludzie się pytają czy jest dzidzia w brzuchu a ja milczę. W Święta powiemy mamom a reszcie sama nie wiem... Ciężko to w tajemnicy utrzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 18:04
naox lubi tę wiadomość
-
W grudniu w święta poczułam się źle. Bolała mnie głowa i było mi niedobrze. (pewnie to zasługa super napychania brzucha słodyczami i innymi śledziami jak to w święta). Kuzynka będąc już w 5msc ciąży wymyśliła, że to ciąża i jak byliśmy u nich na urodzinach z msc temu, to jej mąż podszedł do mnie i złapał mnie za brzuch. Mówi 'ooo dzidzia tam rośnie pewnie, ale jeszcze nie widać" zapadłam się pod ziemie, bo w ten dzień okres dostałam i załamka na całego.
Nam się udało w 3cyklu -
nick nieaktualnyJa mam skurcze ale takie troche promieniujące do pochwy. Ale dziś może z 4 takie miałam.Mnie jeszcze tak jakby coś smyra w środku, ale to pewnie jelita czy coś.
Inso gdzie u nas w mieście można kłódeczkę powiesić? Bo my mamy tylko w Krakowie kłódeczkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja mam skurcze ale takie troche promieniujące do pochwy. Ale dziś może z 4 takie miałam.Mnie jeszcze tak jakby coś smyra w środku, ale to pewnie jelita czy coś.
Inso gdzie u nas w mieście można kłódeczkę powiesić? Bo my mamy tylko w Krakowie kłódeczkę.
też mamy kłódkę w Krakowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi się marzy kłódka w Paryżu i Wenecji
Ogólnie kocham kuchnię włoską i kiedyś postanowiłam, że jak będę w ciąży wybierzemy się do Włoch, żebym mogła kosztować tych pysznych potraw bez wyrzutów sumienia
Ciekawe jak się będę czuła i czy się tam wybierzemy. Przy okazji założylibyśmy kłódkę właśnie w Wenecji:)
Ooo to my też z mężem założymy przy Kręgu. Wiem, że w Choroszczy też jest taki mostek z kłódkami -
Cześć kochane:)) widzę, że grono się powiększa:))
GRATULUJĘ KOLEJNYM FASOLKOWYM MAMOM:***
Ja jutro śmigam na betęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 20:52
Flakonik lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
alicja_ wrote:ja z Katowic, więc mam bardzo blisko
A ja z Mysłowic) rzut beretem od Ciebie
a w Kce studiuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 20:52
alicja_ lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Flakonik wrote:Ja juz na l4. Narazie mam do pierwszej wizyty u gina 15 kwietnia.
Ja poszlam bo praca stresujaca w biurze za duzo na.mojej glowie do ogarniania bylo, odpowiedzialna praca i przez to duzo stresow.ale jestem na czas nieokreslony tam zatrudniona
Pozazdrościć:** wypoczniesz sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:03
Flakonik lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny