Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
annielica wrote:Ważne żeby wcierać cokolwiek
a jak ktoś ma skłonności do rozstępów to i tak się pojawią. Na szczęście ja mam tylko kilka jaśniutkich (białych) kreseczek na biodrach, normalnie niewidocznych, trzeba mocno się przyjrzeć. Oby tak zostało i nic nie powyskakiwało:)
ja sie smarowałam przed ciąża i całą ciążę.cieszylam sie bardzo,ze nie mam rozstępów i nie miałam do...37tc i aż ich nawet nie widziałam,tylko w lusterku bo są zaraz nad spojeniem łonowym.takze jakmsja wyjść to i tak wyjdą.ale ja kocham je teraz i sa nad moja blizna po cc.blizna jest mala,cieniutka,piękna.
-
Patus_777 wrote:Ja przed planowaniem robiłam na toksoplazmozę itd... Gin dał skierowanie nie wiem jak to jest w sumie, bo jak poszłam prywatnie od niego, to wiadomo płaciłam za wszystkie badania ale słyszałam, że niektóre z nfz nie płacą ;/ nie mam pojęcia.
Dziewczyny, mierzycie jeszcze temp.? Mi dzisiaj znacznie spadła i zastanawiam się, czy to kwestia zmiany czasu czy jednak poronienie się czai za rogiem?
Patus_777 lubi tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chichibi wrote:Czego ja się boję? Boję się tych 3 pierwszych miesięcy... że może być coś nie tak, że coś sie stanie i zaburzy moje szczeście.. Takie uczucia przychodzą jak burza i ciężko jest się od nich odpędzić ...
Nasz "bonusik" był i jest oczekiwany ! Wiadomo, że te 3 miesiące pierwsze są najgorsze... i mam o was pytanie i proszę o poradę.
Mnie mocno mdliło wczoraj i dzisiaj rano, ale jem normalnie. A najbardziej to się najadłam stresu, bo pokłóciłam się z mężem
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj właśnie zrobiłam. Pomyślałam, że jak będzie za niski, to się szybciej wybiorę do lekarza i poproszę o duphaston. Ale wyszedł chyba OK.
Ech, miałam nie robić bety już, no ewentualnie przed Świętami, ale się zestresowałam tym spadkiem temperatury i zastanawiam się, czy jednak nie powtórzyć szybciej.
14.04. -- 6t6d