Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie wiem czy zrobię jutro betę, bo jak dalej będę się kiepsko czuła to sobie odpuszczę, żeby się bardziej nie przeziębić wychodzeniem z domu. Dziewczyny udowodniono, ze kobiety stresując się co z maleństwem bardziej mu szkodzą niż wtedy kiedy naprawdę coś się dzieje. Jak nie ma dużych bóli i plamień to serio trzeba wyluzować.
Muamua - zmierz jeszcze jutro tempkę i tyle. Dużo Ci spadła? -
Ja mam wizytę 14.04., czyli 6 tydzień 6 dzień.
No jak jutro będzie niższa, to pójdę zrobić betę. Od zeszłej soboty miałam powyżej 36, a dzisiaj spadła do 36,77. Taką mniej więcej mam w fazie lutealnej, więc nie jest drastycznie, ale na wykresie spadek mocno widać. Mam wykres na OF, możesz sama zobaczyć.
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki ja zrobilam test w poniedzialek pare dni przed okresem i kreseczka wyszla bardzo blada prawie nie widoczna ale byla w piatek powtorzylam test i odrazu gruba krech juhu jestem w ciazy! Do lekarza trafie dopiero za tydzien ale z kalkulatora ciazy wynika ze urodze 4 grudnia tak ze sie dolanczam
naox, alicja_, Flakonik, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ilonia1985 gratulacje i zapraszamy.
Hej Słoneczka, ale się rozpisałyście. Mi dziś cały dzień chce się spać. I tak przysypiam to tu, to tam. Nie będę jakoś nadgorliwie udzielać się na forum, ale zaglądam do Was i czytam. Jutro idę na betę. Zobaczymy jak tam wynik. Póki co staram się nie stresować. Dziś mój J. wstał i mówi, żebyśmy poszli w czwórkę na spacer, a ja tak nie załapałam od razu do końca.. on tak patrzy i mi tłumaczy. No my, pies i dzidziuś.Czuję się cudownie.
Annielica jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 17:19
-
nick nieaktualnyNo ja jestem w 5 tygodniu za pate dni 6 i czuje sie fatalnie do poludnia mdlosci zawroty glowy a najgotsz jest to ze musze byc w pracy jeszcze tydzien dopiero po swietach zjade do domku niestety sle na szczescie juz mam nadzieje ze na batdzo dlugo....nie dala bym rady pracowac w ciazy za bardzo odczuwam jej skutki...boli was brzuch?moze to nie bo ale takie ciagniecie klucie bo mnie czasem boli i wtedy zaczynam sie martwic cjodz czytala. ze to naturalnie
-
nick nieaktualnyDziewczyny - chociaż raz czy dwa warto zrobić progesteron. Ja robiłam przy każdej becie i też ładnie rośnie. Brak progesteronu (tj. za mała ilość) to pierwszy dzwonek alarmowy - bo to on odpowiedzialny jest za podtrzymanie naszej ciąży.
Ilonia - gratuluje!
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Paulina czuję się okropnie;( choroba rozłożyła mnie na dobre. W dodatku okropnie bolą mnie plecy i nonstop bym spała;( jestem zła, że nici z jutrzejszej bety:(
Ojej to wypoczywaj. Tak mi przykro, że źle się czujesz. Owiń się kocykiem, załóż grube skarpeciochy, gorąca herbatka z cytryną i jakoś zleci ta niedziela. Mój Jacek jak w grudniu podejrzewaliśmy, że zaszłam w ciążę, to zrobił mi syrop z czosnku. Był baaardzo ohydny w smaku, ale działał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik ja 84:) to moke drugie dziecko moja cork ma 10 lat jeszcze pare lat temu zarzekalam sie jak zaba blota ze dzieci nie chce a teraz od paru miesiecy o niczym innym nie myslalam a boje sie i martwoe tysiac razy bardziej niz wtedy jako mloda noedoswiadczona balam sie strasznie ze dlugo nie bede mogla zajsc w ciaze bo 9 lat bralam antykacepcjie hormonalna a tu 2 cykle i sa sliczne 2 kreski dlugo sie staralyscie?
-
nick nieaktualny