Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Flakonik wrote:Mi juz wyskoczylo jak roslam jako nastolatka. To przez za szybkie rosniecie . i ogolnie mama tez miala wiec stad mam pewnie sklonnosci. Moze kiedys sie na.laser zdecyduje.
Flakonik witaj w klubie;)mam tak samo jako nastolatka szybko naciągała się skóra więc rozstępy już dawno są;/ ehh musimy się już natłuszczać bo jak genetycznie to niestety krechy będą;/ Nic nie zaszkodzi a oliwka jest super:))
Ps. to również moja pierwsza upragniona i planowana z Mężem ciąża;)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Flakonik wrote:A macie ktoras kota w domu?
Na ta toksoplazmoze.to nie wiem czy mam sama.sie zbadac czy czekac az gin zaleci?
Ja mam kotow kilka Rany w ciagu zycia naslyszalam sie tylku krzywdzacych przez toksoplazmoze.o kotach...masakra jakas.
Ja przed planowaniem robiłam na toksoplazmozę itd... Gin dał skierowanie nie wiem jak to jest w sumie, bo jak poszłam prywatnie od niego, to wiadomo płaciłam za wszystkie badania ale słyszałam, że niektóre z nfz nie płacą ;/ nie mam pojęcia.
Toksoplazmoza- największe prawdopodobieństwo jest jeśli ma się kota...chodzi zwłaszcza o przenoszone w kale pasożyty ;)ale wiesz nie jest powiedziane, że musisz być zarażona;))
Ja mam psa i jak na razie wyszło negatywnie.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Laski zazdroszczę wam chyba też zrobię tą betę bo chcę mieć 100% pewności już
U mnie ogólnie wszytko mnie boli mnie jak na okres...ale go nie ma ... mam nadzieję, że już nie zawita:D no i ta wydzielina dużooo jej więc taki jedyny objaw + ten test druga kreska słaba i by tak pasowało, że trafiliśmy na płodne
To jest dla każdej z nas najpiękniejszy moment:) zwłaszcza jak zobaczycie tą fasolkę na usg.....ahhh:)))))))) A za kilka miesięcy ruchy dziecka :*Flakonik lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Flakonik wrote:Ja od dziecka mialam stycznosc z kotami wiec sie nie zdziwie jak wyjdzie ze juz przechorowalam. Nawet wolalabym zeby tak wyszlo.
Będzie dobrze:*** zobaczysz:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 22:39
4 lata starań CUD!!!
-
Co was najbardziej przeraża ?????? wiadome prócz porodu:P
Mnie mdłości i wymioty ;/ bo nie wiem jak dam radę w pracy...i jeździć na uczelnie ;/ moja znajoma w autobusie to co chwilę;/....to będzie maskaramamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Może zaczekajmy ;/ wiesz jak to jest ....czasem psycha działa;D
ale na serio inaczej się czuję będę was wspierać za 3 dni zrobię test powinien wyjść lepiej, więc wtedyFlakonik lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyMnie narazie przeraza poronienie ale staram sie o tym nie myslec. Co chwile sprawdzam czy nie plamie.. Wymioty tez bo boje sie zeby w szpitalu z powodu odwodnienia nie wyladowac...
Staram sie jednak jak najbardziej optymistycznie myslec i tez wam tego zycze Nie ma sie co zamartwiac poki nie na czymBeatrice, Blair lubią tę wiadomość
-
Dokładnie 3 pierwsze miesiące najgorszej niepewności... u mnie w pracy koleżanka poroniła niedawno ;/ bo serduszko się nie wykształciło
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik a ty pracujesz, czy od razu na l-4 ?
Ja niestety nie mogę iść na zwolnienie...mam do końca sierpnia umowę, bo pracuję w przedszkolu i muszę zakończyć staż nauczycielski ... W sumie do lipca pracuję...potem urlop, muszę dać radę!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Flakonik mam tak samo jak Ty. Tak bardzo kocham moją kruszynkę. To dopiero kilka dni odkąd wiem a ja nie mogę się doczekać kiedy ją utulę...
Najpiękniejsze :** to jak matka się wiąże z dzieckiem ! ) ahhFlakonik lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Flakonik a ty pracujesz, czy od razu na l-4 ?
Ja niestety nie mogę iść na zwolnienie...mam do końca sierpnia umowę, bo pracuję w przedszkolu i muszę zakończyć staż nauczycielski ... W sumie do lipca pracuję...potem urlop, muszę dać radę!
Ja juz na l4. Narazie mam do pierwszej wizyty u gina 15 kwietnia.
Ja poszlam bo praca stresujaca w biurze za duzo na.mojej glowie do ogarniania bylo, odpowiedzialna praca i przez to duzo stresow.ale jestem na czas nieokreslony tam zatrudnionaBeatrice, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida88 wrote:Cześć wam ja też już od dawna na nogach.
MartaKD ja w sumie biorę clexane i acard bo to taka moja.ostatnia deska ratunku,robiłam badania na.wszystko co możliwe i wszystko w porządku. Wiec dostałam tak jakby profilaktycznie. Co widać- działa. Wiec problem musiał tkwić w krzepliwosci. Mam pytanie jak to jest z tym odstawieniem późnej? Bo co lekarz to opinia.ja się bardzo boje.tego,koleżance kazali odstawić 3 tyg przed porodem oczywiście była już w szpitalu i zaraz ma.drugi dzień cc bo dziecko się dusilo. I też brała zastrzyku tak w razie wu bo wyniki w normie.