Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso a ja widze tylko serduszka w twoim avku. Nie zalapalam sie na wczesniejsze fotki
A Jak bedzie dziewczynka to bedzie Marcelinka? bo czekacie na Marcelka
Wiecie co ja jednak chyba nie ide na ta bete w pn. chyba nie ma jux sensu. Pojde przed wizyta u ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 13:47
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena mi się podoba ale mamy dwie suczki i jedna z nich nazywa się Lena więc odpada. Ale podoba mi się Ines, Maja, Marcelina, Martyna, Magda, Oliwia. I chyba się skłaniam ku Oliwii.
A dla chłopca jakby co damy Wiktor:)ale podoba mi się też Marcel, Nikodem, Filip, Franek, Łukasz.Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My myślimy o imionach Mieszko lub Maciej dla chłopca, a dla dziewczynki Matylda, chociaż mnie też podoba się Mila. Chociaż szanse na córkę oceniam nisko, mimo iż bardzo byśmy chcieli, bo synka już mamy. Nie chciałabym być jedyną kobietą w domu, a trzeciego dziecka nie planujemy
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
Hej Dziewczyny:)
Jestem tu nowa,chciałabym wam wszystkim pogratulować;******* mam nadzieję, że też trafię do grudniowych mamusi:) Druga kreska słabo widoczna, miesiączki brak:) Oby za kilka dni pojawiła się ciemniejsza kreseczka;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 17:53
Flakonik, alicja_, iNso87, naox lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Muamua ja wlasnie nie mam poki co takich objawow,tylko wrazliwe cycki,bolace czasem,ciezkie a tak to nic,bo brzuch mnie boli sporadycznie a jak zaboli to nie mocno. Ja powtorze tez progesteron razem z beta w poniedzialek. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia:) Ja sie zastanawiam nad braniem kwasu z witaminami prenatalnymi,co wy Dziewczyny bierzecie? Bo ja poki co sam kwas foliowy juz od paru miesiecy razem z Malzem oczywiscie;)
a ja biore witaminy prenatalne od momentu jak dowiedziałam się o ciąży:)
Jeżeli chodzi o imiona to umówiliśmy się, że ja wybieram dla dziewczynki a Jacek wybiera dla chłopaka Myślę, że to dobry układ:)
Patus! Gratulujemy i czekamy:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Alicja wiele juz stosowalam. teraz wcieram juz w brzuszek bio oil. mam nadzieje ze cos pomoze.
Ja zakupiłam wczoraj krem Mustela. Słyszałam, że najlepiej smarować się już od pierwszego miesiąca ciąży - wtedy zapobiega się rozstępom. -
nick nieaktualnyJa tez smaruje od poczatku jak tylko sie dowiedzialam
Mam moze glupie pytanie ale nie wiem czy mozna w ciazy malowac paznokvie? Chodzi mi o ten zapach co sie wdycha i zmywacza do paznokci...
Ja jestem lakieromaniaczka i jestem uzalezniona od czestego malowania
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny