Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kp - ktore wkladki laktacyjne polecacie? Mialam babydream, babyono i johnsona i te ostatnie imo najlepsze. Ale moze sa jeszcze lepsze? Juz nie pije femaltikera, bo z piersi leca fontamny mleka. Mala w 3 dni przybrala 200g. Patrze na siatke centylowa dla dziewczyunek kp i Iza jest na 25 centylu

-
nick nieaktualny"Zasiłek będzie przysługiwał osobom zatrudnionym na umowę o dzieło, studentom, rolnikom, a także bezrobotnym. Rodzicom z jednym dzieckiem świadczenie będzie przysługiwało przez rok. Okres otrzymywania świadczenia będzie dłuższy dla rodziców, którzy mają więcej dzieci. Tym osobom świadczenie będzie wypłacane przez 71 tygodni. Świadczenie jest szczególnie ważne dla studentów, którym nigdy nie przysługiwał urlop rodzicielski. – To także dobra zmiana dla rolników. Do tej pory otrzymywali oni 3,5 tys. zł jednorazowego zasiłku macierzyńskiego. Od przyszłego roku dostaną w sumie 12 tys. zł na rękę w pierwszym roku życia dziecka "
Matleena lubi tę wiadomość
-
nie dzwonilam, ale w szpitalu wypelnialam pismo o zgloszeniu do poloznej srodowiskowej. pewnie o nas zapomnielimoniek90 wrote:A dzwonilas do poloznej sie umówić? Ja musiałam zadzwonic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 12:01

-
nick nieaktualnyZadzwoń do przychodni, bo j też wypełnialam a okazało się że i tak muszę wypełnić deklaracje bezpośrednio z przychodni...akira wrote:nie dzwonilam, ale w szpitalu wypelnialam pismo o zgloszeniu do poloznej srodowiskowej. pewnie o nas zapomnieli
-
akira wrote:nie dzwonilam, ale w szpitalu wypelnialam pismo o zgloszeniu do poloznej srodowiskowej. pewnie o nas zapomnieli
Mi w szpitalu powiedzieli że zgłoszą i nie zgłosili, moim zdaniem zadzwoń.
Ja jeszcze nie używam wkładek nie leje mi się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 12:03
akira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[wiadomość wyedytowana]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:02
aannkkaa, rewelka, Suerte, pati_zuzia, lilianna, justyna14, Moniusia89, Mama-julka, Madzisek, Aneczka86, Piegus, Dżulia, genoweffa, Matleena, Marta0912, kwiatakacji, m@rzenie, MeGi2986 lubią tę wiadomość
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
Ja używałam lansinoh i byłam z nich zadowolona. Nie szukałam innych.akira wrote:Dziewczyny kp - ktore wkladki laktacyjne polecacie? Mialam babydream, babyono i johnsona i te ostatnie imo najlepsze. Ale moze sa jeszcze lepsze? Juz nie pije femaltikera, bo z piersi leca fontamny mleka. Mala w 3 dni przybrala 200g. Patrze na siatke centylowa dla dziewczyunek kp i Iza jest na 25 centylu

-
nick nieaktualnyMi w przychodni kazali twarz smarować linomagiem pomimo, że nie wiedzą czy to trądzik czy coś innego.Madzisek wrote:My po szczepieniu i faktycznie mały ma trądzik niemowlęcy. Lekarka kazała kupić kwas borny i przecierac dwa razy dziennie a potem nawiązać balsamem albo oliwką i zniknie samo, w sumie z buźki już nam te chrostki pomału schodzą
Mam nadzieje że u was szybko zejdzie -
nick nieaktualny
-
Co do przesypiania nocy to mojego chyba ktoś podmienil
wcześniej budził się co 2-3 godziny a ostatnie dwie noce były rewelacyjne. Przed wczoraj zasnął o 21 i obudził się o 3, 6.30 i wstał dopiero o 10. A tej nocy to już wogole dał czadu. Jak zasnął o 22 tak obudził się dopiero o 5.30 zjadł, poszedł spać i wstał o 9
ciekawe ile będzie trwała ta idylla hehe ale byłam tak zaskoczona że wstawalam i sprawdzałam w nocy czy wszystko w porządku bo to do niego nie podobne
za to w dzien nadrabia. Ale wolę w dzien niż w noc i mam nadzieję że mu się nie przestawi
Nadulka, Matleena lubią tę wiadomość
-
WspółczujęSuerte wrote:ech u Nas wczoraj był taki wrzask (nie płacz, nie krzyk - wrzask), ze lecialam z placzem na pogotowie. Mały mial okropny ból brzucha albo kolke, albo reakcja po mleku. ale naprawde taki wrzask przez dlugi czas, ze babka z recepcji musiala mnie uspokajac

może ma uczulenie na mleko? Mojej koleżanki mała tak miała i teraz pije jakieś mleko na receptę i całkiem inne dziecko. Trzymam kciuki żeby już było dobrze.
-
A i byłam wczoraj z małym u lekarza bo też mu oczko ropieje i przebywania swietlikiem, kropelki, nawet masaże nie pomagają i na piątek mamy okuliste, zobaczymy co powie, ale chciałabym unikać udrazniania kanalikow bo to podobno straszny stres dla maluszka

No i waży już 6300
także kawał chłopa
Matleena lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH