Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas noc tez w miare ok dzis byla zasnal o 22:30 pobudka o 4 na papu o 5 spac pozniej przed 9 pobudka i dalej spa do 12 i teraz znow spi

Suerte matko wspolczuje ci przezyc ale jak bartus juz lepiej ??
My mamy za tydzien szczepienie i na sama mysl az mnie skreca z nerwow ze bede na to patrzec
Acikk jak Antos ??
u nas tez jedno oko lzawi i lekko ropieje mielismy kropelki ale na to jedno nie pomogly
-
U nas też w przyszłym tygodniu szczepienie i tez się go boję. Mam nadzieje ze dobrze je zniesie.
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Ładnie Ci śpi ja to się dziś cieszyłam ze moj spał mi 4 godziny

Dla mnie to też radość bo to taki długi sen he he.
Wkładki mam z canpol, nie przepuszczają, ale mi leci po kropelce
Aannkkaa o zdjęcie staram się
Położna u mnie była, składałam deklarację w szpitalu i wcześniej w przychodni. Położna sama dzwoniła by się umówić na wizytę. -
Moje dziecko chyba ma problem z jedzeniem z cycka. Mam wrazenie ze sie nie najada. Potrafi jesnego cycka jesc 30 minut z czego wiecej przy tym spania i ssania niz jedzenia, daje go do drugiego to samo. I problem bo nie chce spac. Az z ciekawosci odciagam jeszcze laktatorem i z cycka jednego moge ze 40 ml sciagnac jeszcze, wtedy mu daje butelke wszystko ladnie zje i dopiero jest wtedy szansa na spanie
-
mnk wrote:Moje dziecko chyba ma problem z jedzeniem z cycka. Mam wrazenie ze sie nie najada. Potrafi jesnego cycka jesc 30 minut z czego wiecej przy tym spania i ssania niz jedzenia, daje go do drugiego to samo. I problem bo nie chce spac. Az z ciekawosci odciagam jeszcze laktatorem i z cycka jednego moge ze 40 ml sciagnac jeszcze, wtedy mu daje butelke wszystko ladnie zje i dopiero jest wtedy szansa na spanie

Mi na początku też jadł z jednej i drugiej i przysypial, jak zasypia to budz, u nas działało podrapanie delikatne po policzku, teraz już nie je jednorazowo dłużej niż 15 min, a zazwyczaj trwa to koło 5-7. Więc przy stawiaj ile potrzebuje, unormuje się
-
mnk wrote:Tez go miziam ale on wtedy tylko ssa ale nie je

A skąd wiesz że nic nie leci?
poczekaj trochę, mi w szpitalu non stop na cycu wisiał, teraz jest całkiem inaczej a dużej różnicy nie ma w wieku
jeszcze z tydzień i się będzie normowało
-
rewelka wrote:A skąd wiesz że nic nie leci?
poczekaj trochę, mi w szpitalu non stop na cycu wisiał, teraz jest całkiem inaczej a dużej różnicy nie ma w wieku
jeszcze z tydzień i się będzie normowało
Bo slysze roznice kiedy tylko ssie a kiedy je. A skoro nie przelyka w ogole to jak ma jesc:D
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 14:33
Nadulka, mnk, aannkkaa, Mi$ia26, Acikk, rewelka, Madzisek, Suerte, pati_zuzia, Aneczka86, lilianna, ZieloneOliwki, Moniusia89, Dżulia, genoweffa, moniek90, Piegus, Matleena, Marta0912, lula.91, kwiatakacji, m@rzenie, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH