Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:hej my juz po lekarzu ogolnie to dostalismy lek na ulewanie mleka mamy nie zmieniac mamy umowic sie do ortopedy bo malemu ciezko idzie trzymanie glowki i przekrecenie jej na prawa strone mamy ciemieniuche ktora dzis wyszla
Moj tez sie tak wierci nawet to wczoraj pisalam ale nikt zbytnio nie odpowiedzial
Tez macha raczkami nozkami ze az sie boje ze sobie cos zrobi w tym lozeczku a otulanie nie wchodzi w gre bo sie zaraz rzuca jeszcze bardziej i zawsze wypchnie te raczki
NO to na tyle jesi ktos wogole przeczyta moje wypociny
misia ja czytam -
Mi$ia26 wrote:Dzieki ale jestem juz tak zalamana problemami z malym jak jedno uda sie ogarnac to wystepuje nastepny problem a jak jak patrze na mojego malego to plakac mi sie chce ze nie moge mu pomoc
Moze i to refliuks on wlasnie tak niespokojnie je rzuca sie wtedy albo wogole wypluwa i placze i zaraz jak odboje to zwraca
A spi niespokojnie rzuca sie odchyla i budzi z placzem boje sie go zostawic choc na chwile samego w domu mam syf nikt nie przyjdzie nie pomoze moj musi pracowac bo jak jest to uda mi sie choc troche zrobic
Oby to szybko przeszlo
Misia nie jestes sama z problemami, my nie dosc, ze ulewania wymioty plesniawki przeziebienie... mala tez niespokojna po zrobieniu kupki placze... zasypia przy dzwieku suszarki z youtube a jak sama probuje zasnac tak jak teaaz wlasnie lezy wwierci sie kreci zaraz zacznie pewnie plakac...
aha i tezspi z nami bo sie boje przez te wymioty ulewanie i katar ...
probowalas suszarki??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 15:33
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Aliss, czytałam też że dziecko może mieć taki sen kiedy rodzice są niespokojni i robią wszystko mechanicznie, albo nerwowo ...
-
nick nieaktualnySuszarka dziala tylko jak jest bardzo spiacy a na dodatek teraz budzi sie prze ten zapchany nos bo ciezko mu oddychac wpuszczamy wode morska i odciagamy i prawie nic nie schodzi a placzu jest tyle ze szok lekarz mowil ze to od pokarmu ktory sie cofa ale nic nie dal
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dziewczynyni w kwesto tego otulanka to nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy - ja małego jak owine i odloze to to tez nie ma sensu, musiałabym go chyba streczem owinąć by się nie rozkopal
owijam go i trzymam na rękach i swoimi rękami przytrzymuje jak czuje ze zaczyna spinac rączki i po chwili się uspokaja
-
nick nieaktualnyWidze ze nie tylko mojemu udziela sie pogoda. Wogole to on od paru dni w dzien nie zasypia, meczy sie, marudzi ale nie zasnie, co najwyzej czuwa max 30 minut. No chyba ze go wezme i sie wtuli w cycki to padnie i tak moglby pare godzin kimac.
Dziewczyny a wasze maluchy spia na twardych materacach? Bo moj w gondoli jakos latwiej usnie niz w lozeczku i tak sie zastanawiam czy moze za twardo mu tam nie jest?? Spi na stronie kokosowej. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:18
Mi$ia26, rewelka, Nadulka, Dżulia, revvelka, aannkkaa, MeGi2986, pati_zuzia, kwiatakacji, Ola_45, Mama-julka, Marta0912, ZieloneOliwki, m@rzenie, Pchelkaa, Madzisek, Aneczka86, Moniusia89, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:00
Mi$ia26, rewelka, Nadulka, Matleena, revvelka, MeGi2986, pati_zuzia, kwiatakacji, Ola_45, Mama-julka, aannkkaa, Marta0912, m@rzenie, Pchelkaa, Madzisek, Aneczka86, Moniusia89, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia, ja jak czytam swoje wcześniejsze wpisy to włosy dęba stają. Bo brzmią one jak wpisy wszystkowiedzącej matki, do tego pouczającej kogoś i mającej pojęcie na temat każdego zagadnienia dotyczącego niemowląt
Ale to tylko tak brzmi bo nasza Paula to mnie tak zaskakuje , ze w życiu nikt by nie powiedział, że jestem matką czwórki
Nie potrafię jej często uspokoić, dużo rzeczy robię metodą prób i błędów...
Owszem, staram się Wam doradzać jeśli coś mi przyjdzie na myśl, ale czytam Was prawie na bieżąco bo często szukam odpowiedzi na moje wątpliwości u Was-mamuś jednego dziecka.
Każda mama jest tylko człowiekiem, który nie wie wszystkiego, który chcąc dobrze, czasem zrobi źle...No tak już jest.
I wiecie co? Znowu Wam doradzęNie wątpcie w siebie jako matki, dla naszych dzieci jesteśmy calutkim światem. Nie ma dla waszych dzieciaczków wiekszego dobra niż Wy
A w chwilach zwątpienia trzeba wziąć kilka wdechów w ramach reseta i brać się w garść
Nadulka, Matleena, MeGi2986, pati_zuzia, dorciamw, aannkkaa, Pchelkaa, Madzisek, Moniusia89, gosia mmr, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej! no i mamy piękną grubą i wyraźną drugą kreskę!!!!! jestem przeszczęśliwa:)
jutro wizyta :)dziękuję za wsparcie:*:*
Nadulka, KASIAG24, pati_zuzia, rewelka, Matleena, Acikk, kwiatakacji, Mi$ia26, Dżulia, alicja_, Ola_45, Mama-julka, aannkkaa, iNso87, Marta0912, MeGi2986, ZieloneOliwki, justyna14, Piegus, m@rzenie, Pchelkaa, Madzisek, Moniusia89, mnk, Aneczka86, gosia mmr, genoweffa, emilka24 lubią tę wiadomość
-
Martosza83 wrote:My uzywamy Debridat 3*1,5 ml od 3 tygodni...po wirusówce która zaatakowała brzuszek Antka...
on ma chyba wspomagać persystaltyke jelit ale na gazy i wzdecia chyba nie jest
my tez dostalismy go po brzydkich kupkach ktore byly jedna o drugiej a dzisiajj mowil ze z racji tego ze mala wymiotuje ulewa i raz ma zatwardzenie a raz kupke wodnista kazal brac dalej