Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzmienię trochę temat, czy któraś Mama ćwiczyła z mel b? bo ja zaczęłam, ale nie wiem czy raz dziennie wystarczy zrobić te 10 minutówki na brzuch, pupę i pośladki, czy te 10 min to jedna seria i trzeba to kilkakrotnie powtórzyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:15
-
nick nieaktualny
-
kwiatakacji wrote:Bulisia gratulacje !
Ja czytam wszystkie rady i niektóre pomagają akurat mojemu dziecku.
Śliczne te nasze dzieciaczki.
Matleena Tymek chłop jak dąb, wygląda na więcej niż miesiąc.
Czy któreś z dzieciaczków ma szorstką i suchą skórę na buzi i główce? My mieliśmy najpierw krostki jak trądzik niemowlęcy a teraz są czetwone szorstkie poliki i skóra się łuszczy.
U nas jest coś takiego. Najpierw było na skórze głowy a teraz jest na policzkach. Z takich małych pryszczyków zrobiły się suche szorstkie placki. Lekar kazał odstawić produkty mleczne. Faktycznie jak wpisałam w google "skaza białkowa" to te zmiay na twarzy są podobne. No ale narazie odstawiłam mleko itp i obserwujemy czy coś się zmieni. -
nick nieaktualnyMegi, ja pisałam właśnie że Kuba nie chce spać chyba na twardym i śpi na kołderce. Ale u Ciebie może to być inny problem- gondola jest węższa i mały może czuć się bezpieczniej niż w dużym łóżeczku
Acikk, u mnie nie da rady tak owinąć bo jest ryk jakbym go ze skóry obdzierała
Wiecie jaki odwaliłam numer? Poszłam z tym odparzeniem do przychodni dla dzieci chorych... dostałam zjeby a nawet nie pomyślałam że mogę iść na stronę dla dzieci zdrowych. Myślałam że tam się chodzi tylko na jakieś kontrole albo szczepienia. Będę miała wyrzuty symienia jak mały się rozchoruje...
Dostaliśmy receptę na maść robioną i mamy zmienić pieluchy na "Pampers premium care" a też mam zapasDlaczego akurat na te?
Ponowię pytanie- kiedy Wasze dzieciaczki zaczęły przesypiać noce?
Czy którejś mamie wydaje się jeszcze że kości dziecka chrupią? -
nick nieaktualny
-
Oliwki moj też się drze jak go owijam
ale jednak po czasie się wycisza w ten sposób chociaz w sumie to może nie tak ze się drze jak go owijam tylko owijam go jak się drze
Bo jak się nie drze to go nie owijam
teraz leży na macie i zaś wali kilometry
A co do nocy to u nas dopiero od ok 2 tyg zaczyna się układać tak że każda nocka wygląda podobnie - spanie od 22/23 do 4/5 a potem jeszcze ok 2 w porywach 3 godziny spaniaalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi znowu wyszedł hemoroid a tak mi sie ładnie zagoilo to po porodzie w sumie samo a cala prawie ciążę sie z tym meczylam a teraz znowu kurwa i boli bardziej niż Szycie po porodzie chodzę i jecze caly dzień
nawet nie umiem sie dotknąć by posmarować tak cholernie boli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Megi, ja pisałam właśnie że Kuba nie chce spać chyba na twardym i śpi na kołderce. Ale u Ciebie może to być inny problem- gondola jest węższa i mały może czuć się bezpieczniej niż w dużym łóżeczku
Acikk, u mnie nie da rady tak owinąć bo jest ryk jakbym go ze skóry obdzierała
Wiecie jaki odwaliłam numer? Poszłam z tym odparzeniem do przychodni dla dzieci chorych... dostałam zjeby a nawet nie pomyślałam że mogę iść na stronę dla dzieci zdrowych. Myślałam że tam się chodzi tylko na jakieś kontrole albo szczepienia. Będę miała wyrzuty symienia jak mały się rozchoruje...
Dostaliśmy receptę na maść robioną i mamy zmienić pieluchy na "Pampers premium care" a też mam zapasDlaczego akurat na te?
Ponowię pytanie- kiedy Wasze dzieciaczki zaczęły przesypiać noce?
Czy którejś mamie wydaje się jeszcze że kości dziecka chrupią?
Ja używam teraz premium care i bardzo sobie chwalę. Są mięciutkie w porównaniu do zwykłych zielonych. Zielone miałam na samym początku to w porównaniu do tych beżowych premium care sa jak karton
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość