X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genoweffa moja często tak robi ze upomni sie dosłownie o łyczka i w końcu zasypia :-) od urodzenia tak robi :D

genoweffa lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek moj maz jak poczytam i kulkach jak mu mówiłam ze zamówiłam żeby się ćwiczyć po porodzie poczytal jakies forum ze laska orgazmu dostala na spacerze i juz caly posiadany chodzi i pyta kiedy kulki przyjdą i czy przyjdą do weekendu i bede go gwalcic jak je wloze :D

Powiedz mu ze jak kulki przyjdą to w on Ci juz nie będzie do niczego potrzebny :P

genoweffa, alicja_, Nadulka lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ale jak to podsumował jeden nasz znajomy jak przyszli antka oglądać - fajny fajny Ale on jednak woli play station bo jak cię wkurwi to mozna wyłączyć..

Zarąbisty tekst :P

Mój mąż pomaga, jak jest w domu :) Czyli najwcześniej za ok.miesiąc :) Ale wtedy obiadki najczęściej gotuje on. Jak byłam wielorybem w ciąży, to on jeździł po zakupy i zabierał z sobą Grzesia, żebym oddech złapała. Dodatkowo jeździli na basen, no i zmieniał pieluchy Grzesiowi i ubierał do spania. Kąpiel to też było jego zajęcie. Ja pod koniec ciąży dawałam tylko małemu jeść, bo jakoś od taty nie bardzo chciał. Także, ja na mojego męża narzekać nie mogę.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Powiedz mu ze jak kulki przyjdą to w on Ci juz nie będzie do niczego potrzebny :P

Hehehe mysle ze nie ma konkurencji :D może sprobuj mu jakoś wyobraźnię pobudzić :D albo zaskocz to czymś jakis lodzik w przedpokoju na powitanie czy cus :D

moniek90 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez to, że tak się nagadałyśmy wczoraj o seksie- pierwszy seks za nami.. Było całkiem przyjemnie i nie bolało, ale od tamtego czasu krwawię. Nie wiem czy się martwić czy nie? Możliwe że tylko coś naderwałam czy myślicie, że coś ze spiralą?

• Matleena Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:42

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźnię to ja mu najlepiej pobudze obiadeem :P a tak poważnie to będę go musiała jakoś wziąć w obroty tylko co z dzieckiem zrobić żeby mi się chłopina nie krępował :P a Wy tak przy Antku? :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie, mowie Ci ze jak antek spał w kolysce to go wyniósł z pokoju :D a tak to roznie albo my w salonie jak antek w kolysce albo antek i siebie to my w sypialni albo antek na spacerze z dziadkami... Albo jakas szybka akcja w łazience, opcji jest wiele :D ale przy antku raczej niee :P

Pchelkaa, moniek90 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja a może ten okres się jeszcze "odzywa" bo mowilas ze w sumie się skończył jak zalozylas spiralke na przecież jak tam w środku się nagromadzilo to już musi się zluszczyc

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek90 my za pierwszym razem tez przy Franku ;) hehe ale ze troche marudzil to juz kolejny był w kuchni :P

Ja na meza tez nie moge narzekac. Pracuje codziennie do 15.30 ale wstaje w nocy, karmi, przewija, po pracy sie nim zajmuje zebym ja mogla odpoczac, w weekend zabiera malego do salonu zebym mogla dluzej podrzemac,nie narzeka jak nie zrobie obiadu bo maly byl marudny, zwalnia sie z pracy zeby nas na rehabilitacje zawiezc jak pogoda kiepska. Troche brakuje nam czasu tylko dla siebie bo nie ma kto nam zostac narazie z malym ale kiedys to nadrobimy ;)

moniek90 lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ala ja mysle dokladnie tak jak Acikk. Przeciez ta sluzowka co się wytworzyła musi się usunąć :-) może okres sie zahamowal przez burzę hormonów po założeniu wkladki.

alicja_ lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk zazdraszczam pożycia :D

alicja_, pati_zuzia lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taaka ochote i po wpisie Madzi ze drugi raz to juz super- mialam plan milo przywitac meza po pracy ale nie mam sily :-( moje dziecie dopiero padlo i to nie wiadomo na jak dlugo.

Madzia890722 lubi tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Cy któraś ma plamienia po igraszkach? Ja za każdym razem potem plamienia przez pół dnia i ciągle się zastanawiam Czy to już okres Przyszedł...
    My się przy małym nie krępujemy, on i tak Noe świadom niczego a i tak zawsze śpi ;-) a

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do pomocy facetow- u Nas maz tez pomaga, w nocy nie wstaje bo ja kp, ale w dzien jak jest to pomaga, zajmuje sie mala a ja sobie ogarniam mieszkanie albo relaksuje sie, na spacert on tez chodzi i ze mna i sam. I po nocce jak pptrzebuje go to budze i rozumie to.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Acikk zazdraszczam pożycia :D
    Zaznaczam iż seksu nadal nie było :D

alicja_, justyna14, moniek90 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik, Moniek - kurcze, może macie racje. Poczekam na rozwój sytuacji i zobaczymy. Dzięki.:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja, też po ostatnim razie plamiłam, a jestem po cc ;) i okres już też miałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 01:17

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko, jaki ja miałam dziś ciężki dzień z tym moim synem... po tym szczepieniu wczorajszym jest nie do życia... nie dość, że miał gorączkę to zmierzły okropnie jest! walczyłam z nim 10 godzin... płakał i płakał... w końcu dałam mu espumisan, nie prężył się i nie cisnął, ale dwa dni nie robił kupy i po tym espumisanie, dosłownie po 5 minutach zrobił kupsko i zasnął. Mam nadzieję, że trochę pośpi...

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 03:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:06

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 2423 2424 2425 2426 2427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ