Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Madzisek to do pracy wrocilas?
Czy Wasze maluchy tez pchaja raczki do buzi? Moja glodna nie jest bo cycka wypluwa a na raczji juz swoje patrzy i do buzki wpycha
No właśnie moja też tak robi. Do tego sporo śliny i wytyka język. To chyba nie zęby... -
Pchelkaa wrote:Inso i jak po szczepionce? Justyna a jak u Was? Ja boje sie temperatury i jakis powiklan- jutro idziemy na pierwsza dawke 5w1.
genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Moniusia89 wrote:Mój mąż pracuje w kebabie fakt że 12 godzin dziennie ale nie jest tak że cały czas jest praca bo widzę często siedzą z telefonem jak przechodzę. I nie jest tak że oczekuje od niego żeby cały dzień się małym zajmował Ale jakby raz w tygodniu ta godzinkę bądź dwie dał mi odpocząć albo raz wstał w nocy jak ma wolne i nakarmil małego to bym miała okazję pospac więcej niż 3 razy po 2 godzinki i to jest max. No a rozmawiać próbowałam to mówi że się czepiam itd i zawsze wielce obrażony. No ale teraz pojadę do rodziców to mi trochę pomogą.
Mój mąż od początku przwijał, karmił z butli , został sam, kąpał , spacerował, robił wszystko przy Olku, czasem nawet pewniej niż ja sama, teraz przy Poli mniej pomaga, ale w tym czasie zajmuje się Olkiem. Zawsze jak gdzieś jedzie, to Olka zabiera ze sobą, żeby mnie odciążyć. Dziś od 16 do 19 był z dwójką sam a ja na zakupach i dał rade, więc Twój z jednym też by sobie poradził tylko trzeba chcieć, a wygląda na to, żże chłop Ci się rozleniwił mega.genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
A u nas konflikt zażegnany. Mąż twierdzi ze nie mamy kiedy się kochać. Głupio mu tez w jednym pokoju ze śpiącym dzieckiem to robić. Dzisiaj byla dosc ostra wymiana zdań w samochodzie ale pogodziliśmy się ostatecznie na usg bioderek
bioderka mala ma zdrowe. Kontrola za 3 miesiące. Dzisiaj przeszla sama siebie. Przed snem wypila 170ml mm. Zrobiłam jej 120 ale okazało sie ze Malo to dorobilam 30ml a ona dalej w płacz i cmoka jak szalona
dopiero po kolejnej dokladce padla
ciekawe jak długo będzie spać
justyna14, kwiatakacji, Nadulka lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Jejku przylozylam ucho do brzuszka mlodej a tam strzela jakby ktos petarde wlozyl
nie dziwie sie ze nie spi tyle czasu i placze i piszczy jakby ze skory obdzierali
miałam ubaw po pachy
genoweffa, Mama-julka, Matleena, Moniusia89, Ola_45, Nadulka, Dżulia lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
moniek90 wrote:A u nas konflikt zażegnany. Mąż twierdzi ze nie mamy kiedy się kochać. Głupio mu tez w jednym pokoju ze śpiącym dzieckiem to robić. Dzisiaj byla dosc ostra wymiana zdań w samochodzie ale pogodziliśmy się ostatecznie na usg bioderek
bioderka mala ma zdrowe. Kontrola za 3 miesiące. Dzisiaj przeszla sama siebie. Przed snem wypila 170ml mm. Zrobiłam jej 120 ale okazało sie ze Malo to dorobilam 30ml a ona dalej w płacz i cmoka jak szalona
dopiero po kolejnej dokladce padla
ciekawe jak długo będzie spać
u nas dziś pierwszy raz po porodzie i bałam się jak diabli a tu miłe zaskoczenie bo nic nie bolało i było bardzooo przyjemnie
a u Was jakie postanowienia?7w3d 💔 -
Moniusia dokładnie, a skoro kazał Ci zostać dłużej u rodziców bo "on musi odpoczac" to dlaczego uważa ze Ty lezysz i pachniesz, to od czego tu odpoczywac? A poza tym sory, super ze rodzice Ci pomogą i nas też pomagają jak moga ale tj Wasze dziecko a nie Twoich rodziców.
Ja mojemu jeszcze jak w ciĄży byłam powiedziałam ze jeśli po porodzie sie okaże ze mam dwójkę dzieci do opieki to sory ale nara, łatwiej mi będzie z jednym.
Zwłaszcza ze cala moja ciążę patrzylismy właśnie na takich znajomych. Ona słuzka a on książę pan. Nie daj Boże by dwa dni pod rząd był ten sam obiad!! Oczywiście podany cieplutki do stołu.
Na szczęście wiedziałam ze u nas tak nie będzie. Ale to niestety trochę wina kobiet ze na to pozwalają...justyna14, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
genoweffa wrote:Moja gwiazda dziś protestuje i nie śpi. Zawsze o 20 po karmieniu kimonko do kolejnego karmienia, a dziś nic. Wierci się i ssie piąstkę. Nawet bujanie w objęciach mamy nie pomaga.7w3d 💔
-
Moniusia gon chlopa do roboty! Nie możesz wiecznie Ty wszystkiego robic. Chyba mu się cos pomylilo. Czasy kiedy facet wychodzil na polowanie a kobieta zostawała z dziećmi w jaskini dawno minęły
pokaz mu miejsce w szeregu.
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ohh jak mnie oburzają tacy faceci
przecież każdy jest człowiekiem i kazdy jest kuwa zmęczony. Mało tego mi już przeszło przez głowę ze chętnie bym poszła do pracy odpoczac
jakby jeden z drugim zostali sami z dzieckiem na jedna dobe to by wiedzieli o co cho. Że dziecka nie da się odłożyć na później .
Ale jak to podsumował jeden nasz znajomy jak przyszli antka oglądać - fajny fajny Ale on jednak woli play station bo jak cię wkurwi to mozna wyłączyć.. -
nick nieaktualny
-
Moniek moj maz jak poczytam i kulkach jak mu mówiłam ze zamówiłam żeby się ćwiczyć po porodzie poczytal jakies forum ze laska orgazmu dostala na spacerze i juz caly posiadany chodzi i pyta kiedy kulki przyjdą i czy przyjdą do weekendu i bede go gwalcic jak je wloze
moniek90, alicja_, Nadulka lubią tę wiadomość