Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia moj ma I starszy synek tez mial I przez to charczy czasem. To nic strasznego,minie. Nie pamietam kiedy Gabrysiowi minelo,ale dosc dlugo mial. Dobrze,ze z Kacperkowi juz lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 08:17
gosia mmr lubi tę wiadomość
-
[wiadomość wyedytowana]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:12
pati_zuzia, rewelka, MeGi2986, moniek90, kwiatakacji, justyna14, Madzisek, m@rzenie, Matleena, Mama-julka, Dżulia, genoweffa, aannkkaa, Flakonik lubią tę wiadomość
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
hej, ja po
nie mam plamienia. Olek dzis sam wział mnie za reke, zaprowadził do pokoju, kazał się włożyć do łóżeczka i już śpi
coraz mądrzejszy ten mój synek
Moniusia89, MeGi2986, Nadulka, Madzisek, pati_zuzia, Acikk, m@rzenie, Matleena, Dżulia, Mama-julka, genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Antek dziś przeszedł samego siebie i spał z jedna przerwa 23-9
do tego stopnia ze ja wstałam przed nim bo już byłam wyspana a on dalej spał
MeGi2986, moniek90, Nadulka, gosia mmr, Moniusia89, justyna14, Madzisek, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
kupilam wczoraj malej lezaczek z funcja wibracji, a wlasciwie odkupilam od bebeczki:P i mate edukacyjna. no i zajelismy sie wieczorem rozbieraniem choinki zeby bylo miejsce na mate mala zasnela po 22 na godzinke a pozniej do 00:30 krecila sie wiercila oczy miala otwarte stekala poplakiwala dopiero po butelce odleciala i na szczescie spala do po 5:30! zjadla sobie poszla spac i wstala 9:10 :0 bylabym wyspana gdyby nie to ze jak wstalam do niej o 5:30 to juz nie spalam bo musialam starsza corke po 6 do szkoly odstawic pozniej tylko drzemnelam na godzinke
jakby tak spala to zgadzam sie nawet zeby chodzila spac o polnocy
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKAcper poszedl spac o 21 wstal o 4 zjadl poszedl spac i spal do 8 z przerwami mama w miare wyspana :
Brawo Antos
Mam pytanie wychodzicie z dzieciaczkami jak wieje ? Jakby ktos mogl odpowiedziec bo wczoraj moj post z jednym pytaniem umarl smiercia naturalna ;/Acikk lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie mam plamienia po serduszkach:D
Wiecie wczoraj tak macam Marcela po głowie i czuje że ma wklęsłą! Tak sie wystraszyłam. A to ciemiączko haha. Ale dopiero wczoraj mu się wklęsło ;/
I wiecie któraś czy w sumie moge podawac wit k i d przy kp? Bo mam z polski 36 kapsulek k i d razem a polozna kazala mi w sumie tylko wit d podawac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:KAcper poszedl spac o 21 wstal o 4 zjadl poszedl spac i spal do 8 z przerwami mama w miare wyspana :
Brawo Antos
Mam pytanie wychodzicie z dzieciaczkami jak wieje ? Jakby ktos mogl odpowiedziec bo wczoraj moj post z jednym pytaniem umarl smiercia naturalna ;/ -
nick nieaktualnyMoj za to jakis niejadek sie zrobil, ledwo zjadl 600ml przez caly wczorajszy dzien, w nocy marudzil troche i tak samo nie bardzo z jedzeniem u niego. Ale wstal narazie radosny i gada sobie z misiem
zaraz jedziemy na rehabilitacje, dobrze ze od lutego stala pore nam wyznaczyli bo tak to codziennie inna godzina i ten dzieciak tez rozregulowany.
-
nick nieaktualnyA tak Kacperek usypia otulony w kocyk
(Sposob cioci Acikk
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:57
Ola_45, KASIAG24, MeGi2986, Marta0912, Mama-julka, Dżulia, Acikk, Moniusia89, m@rzenie, Nadulka, Pchelkaa, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Swoja droga tez probuje otulac Pole od wczoraj wg przepisu cioci Acikk
miota sie jak szatan, potem sie uspokaja ale co kilka minut dostaje szalu na kilka sekund
w sumie nie zauwazylam żeby to jakos przyspieszylo usypianie ale łatwiej sie ja trzyma taka zawinięta niż rozlazla