Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Aliss czemu 3 min prysznic? Ja sie zawsze kapie jak maz jest w domu, min pol godz dziennie
jak antek robi cyrki to tez, w koncu nasze dziecko ma dwoje rodziców !!
ja w takich warunkach nie moge sie odprężyć w wannie wiec biore tylko ekspresowy prysznic
za to raz w tygodniu nocuje z malym u mojej mamy. ona to dopiero jest zaklinaczką płaczących dzieci... Adaś u niej jest spokojny nawet jak ma kolki! dlatego w piątki ide z małym do niej na noc, babcia przejmuje opiekę nad adasiem a ja z mężem ładuje akumulatory na cały tyzień
Acikk, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Tez mi się marzy taka długa kąpiel w gorącej wodzie. Ale jak na razie zadowalam się prysznicem w chłodnej wodzie.
A co do pomagania, to mój też wszystko robi po pracy. Tylko w nocy nie wstaje, bo na rano do pracy idzie. Ale w nocy tylko karmie i przebieram o 1 i 4, a tak to mała ładnie śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:32
-
Jejku jak ja.wam zazdroszczę kąpieli. U mnie w grę wchodzi tylko Prysznic bo wanny Nie mam
Mój mężu mało się Kacprem zajmuje jak ja w domu jestem. Do niedzieli w sumie tylko dwa razy pieluche mu zmieniał, w tym jedną z kupą i jak go zapytalam czy wszędzie wytarł to stwierdził że tak więc podeszłam, jajka podnoszę do góry a tam kupy fullStwierdził że nie pomyślał że tak kupa się może zebrać
za to w niedziele miał Chrzest bojowy bo ja w pracy byłam i do 15 siedział z naszą dwojką
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie Pchelkaa nie wróciłam, Chodzę na jeden Dzień w miesiącu bo tu akurat zbytnio nikt mnie nie zastąpi a szef dodatkowo mi za to płaci dwie stówki więc czemu nie
a dodatkowo takie wyrwanie się z domu to było dla mnie zbawienie bo już jak Dzik się Czułam w domu ciągle dziećmi Wychodząc tylko na spacery i zakupy, Ludzi mi brakowało
-
Moniusia89 wrote:jak ja Wam zazdroszczę że tak Wam mężowie pomagają mój to do tej pory ani razu nie zmienił pieluchy a karmił może tylko parę razy
Ale czemu? Z czym na problem? Nie chce mu się czy Jak? Przecież to nie tylko Twoje dziecko chyba oboje go chcieliście?
Ja np antka jeszcze nie kapalam zawsze maz to robi a ja wycieram smaruję itp. -
nick nieaktualnyHa! Właśnie się wykąpałyśmy. To była moja pierwsza wspólna kąpiel z córeczką
Cudowne przeżycie. Dla mnie i wydaje mi się, że dla niej też
Była taka zrelaksowana, machała sobie pod wodą nóżkami, uśmiechała się...
Polecam Wam bo to coś wspaniałegoNadulka, Pchelkaa, Madzisek, justyna14, gosia mmr lubią tę wiadomość