Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi$ia26 wrote:Jak to moj M mowi beda rzadzic na miescie
Ja się już nie waze, po co się dolowac wystarczy mi nieustanny lubiezny wzrok mojego meza dla dobrego samopoczuciaa waga.. Toż to tylko cyferki
Dżulia, Pchelkaa, gosia mmr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk u ciebie to za duzo do zrzucania nie bylo bo przeciez Antos to byl przytulony az do kregoslupa
Moj tez sie na mnie rzuca choc ostatnio powiedzial mi ( mialem ci mowic ze przytylas ale wolalem milczec bo dobra forme lozkowa masz
)
Madzia890722, ZieloneOliwki, Pchelkaa, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi zostało 3 kg z ciąży, ale moich wąskich bioderek to mi już nikt nie zwróci...
wszystkie spodnie jakie mam to xs i w żadne nie wchodzę i nie ma się już co łudzić- nie wejdę...do tego wszystkie staniki do wymiany...
z wszystkich mi brodawki uciekają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI mi też brodawki wyłażą ze staników, nie wiem czy się to zmieni?
Mój w ogóle nic nie mówi, osatnio go zapytałam czy nie mam za grubego dupska do tych getrów to powiedział: "Kubuś, mama nam chyba podchwytliwe pytania zadaje" także teeeenNie musiał odpowiadać
Mama-julka, Matleena lubią tę wiadomość
-
Mamusie które pytaly i owijanki to u nas wygląda to tak:
Także w zasadzie antka ja przytrzymuje by nie wierzgal a jak to odkładam to może się swobodnie "wyplątac" oczywiście jak juz śpiDżulia, KASIAG24, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Moniusia89, genoweffa, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Madzia bioderka wroca nic się nie martw tylko to trochę trwa bo przy skurczach pogodowych te kości sie "rozjezdzaja" ale to się schodzi tak ze się nie martw ale może trwać nawet do pol roku
-
Acikk wrote:Mamusie które pytaly i owijanki to u nas wygląda to tak:
Także w zasadzie antka ja przytrzymuje by nie wierzgal a jak to odkładam to może się swobodnie "wyplątac" oczywiście jak juz śpi
ahaaaaa takie tikiu mnie to chyba nie przejdzie ale sprawdze
-
Koleżanka mi mówiła ze wagę miala szybko sprzed ciąży a nawet mniejsza a w spodnie weszła po pol roku jak kości wróciły na swoje miejsce
taki porod to nie byle co
I mnie też się trochę rozlazly i dzięki temu wygląda jakbym miala talie bo nigdy nie miałam a teraz dupsko szersze ale za to wygląda jakbym miala talie oczywiscie pomijając boczki i fet na brzuchubella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny